Hyra lokal i Örebro

Se alla lokaler att hyra i Örebro nedan. Om du vill hyra lokal i Örebro har du kommit helt rätt! Vi har i stort sett alla lokaler som uthyres i Örebro i vår databas. Hitta din nya lokal att hyra i Örebro här. Lycka till! Mer info om att hyra lokaler i Örebro.

Söker du hyra eller köp?Hyra/köp
Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Hyra per m2 per år exkl. drift
Säljpris
Filtrera sökningSök
504 lokaler hittade
Visa på karta Visa som lista

Vanliga frågor

Statistik över utvecklingen av lediga lokaler att hyra i Örebro under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga lokaler att hyra i Örebro under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet lokaler att hyra i Örebro på datumet. I den tredje kolumnen ser du antal nya lokaler i Örebro som lagts ut för uthyrning på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal lokaler i Örebro som hyrts ut på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga lokaler i Örebro över tid, samlad statistik över nya lokaler i Örebro över tid, samlad statistik över uthyrda lokaler i Örebro över tid.

Datum Alla lokaler att hyra Nya lokaler att hyra Uthyrda lokaler
12. april 2024 609 7 4
11. april 2024 606 18 4
10. april 2024 592 7 35
9. april 2024 620 11 12
8. april 2024 621 2 4
7. april 2024 623 3 4
6. april 2024 624 8 13
5. april 2024 629 13 0
4. april 2024 616 4 10
3. april 2024 622 6 11
2. april 2024 627 3 6
1. april 2024 630 4 3
31. mars 2024 629 0 0
30. mars 2024 629 2 4
29. mars 2024 631 2 2
28. mars 2024 631 5 8
27. mars 2024 634 5 6
26. mars 2024 635 5 1
25. mars 2024 631 1 7
24. mars 2024 637 3 2
23. mars 2024 636 14 11
22. mars 2024 633 8 4
21. mars 2024 629 2 10
20. mars 2024 637 7 2
19. mars 2024 632 21 2
18. mars 2024 613 20 42
17. mars 2024 635 18 1
16. mars 2024 618 3 23
15. mars 2024 638 4 10
14. mars 2024 644 2 3
13. mars 2024 645 6 0

Statistik över lediga lokaler att hyra i Örebro

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av lokaler att hyra i Örebro. Se också samlad statistik över alla lediga lokaler i Örebro över tid, samlad statistik över nya lokaler i Örebro över tid, samlad statistik över uthyrda lokaler i Örebro över tid.

Totalt
Antal lediga lokaler 504
Antal nya lokaler sedan igår 7
Antal uthyrda lokaler sedan igår 4
Lediga m2 totalt 297 737
Genomsnittligt pris per m2 per år utan drift 1 217
Högsta m2-pris 3 200
Lägsta m2-pris 70

Hyra lokal i Örebro

När du ska hitta lokaler att hyra i Örebro bör du gå igenom några specifika steg. Du kan se en detaljerad beskrivning av hur du hittar och hyr olika typer av lokaler via våra guider: hyra kontor, hyra butikslokal, hyra lager, hyra industrilokal.

Du bör alltid börja med att definiera dina krav och behov för din nya verksamhetslokal. Därefter bör du undersöka den aktuella marknaden för lediga lokaler.

Du kan få en översikt över lokaler att hyra i Örebro via Verksamhetslokaler.se, som samlar lediga lokaler i Sverige. På Verksamhetslokaler.se kan du enkelt filtrera efter storlek, pris och läge och skapa sökagenter för lokaler att hyra som informerar dig om nya kommersiella lokaler som matchar dina kriterier. Detta sparar tid och ger dig möjlighet att snabbt kontakta hyresvärdar som har intressanta lokaler. När du har identifierat intressanta företagslokaler på marknaden kan du kontakta hyresvärdarna eller fastighetsmäklarna för att arrangera en visning.

Det finns olika typer av kommersiella lokaler:

Hyra kontor i Örebro

Kontorslokaler är lokaler som typiskt används för skrivbordsarbete och administration. Läs mer om att hyra kontor i Örebro genom att klicka på länken.

Hyra butikslokal i Örebro

Butikslokaler är lokaler som typiskt används för att sälja varor direkt till kunder från gatan. Läs mer om att hyra butikslokal i Örebro genom att klicka på länken.

Hyra lager i Örebro

Lagerlokaler är lokaler som typiskt används för att förvara varor tills de skickas till kunder eller butiker. Läs mer om att hyra lager i Örebro genom att klicka på länken.

Hyra industrilokal i Örebro

En industrilokal eller en verkstadslokal är en lokal som typiskt används för att producera eller reparera varor. Läs mer om att hyra industrilokal i Örebro genom att klicka på länken.

Hyra klinik i Örebro

En klinik är en lokal som typiskt används för medicinska- eller skönhetstjänster. Läs mer om att hyra klinik i Örebro genom att klicka på länken.

Hyra restaurang i Örebro

En restaurang är en lokal som vanligtvis används för att servera gäster. Läs mer om att hyra restaurang i Örebro genom att klicka på länken.

Kontorshotell i Örebro

Ett kontorshotell är en typ av lokal som vanligtvis består av flera kontorsplatser och/eller kontorsrum som hyrs ut till många olika företag. Läs mer om kontorshotell i Örebro genom att klicka på länken.

Hitta en billig lokal att hyra i Örebro

Om du vill hitta ett billig lokal i Örebro är det viktigt att utforska så många alternativ som möjligt. Detta kan uppnås genom att kontakta så många hyresvärdar som möjligt och ordna visningar av de olika lokalerna.

Efter att ha mottagit de olika hyresvärdarnas prisförslag, bör du förhandla priset genom att komma med ditt eget prisförslag. Genom att ha flera kommersiella lokaler och hyresvärdar i åtanke ökar du chanserna att hitta en hyresvärd som är villig att erbjuda ett pris som passar din budget.

Kom ihåg att priset du får också handlar om utbud och efterfrågan. Genom att välja ett område med många lediga lokaler kan du också på så sätt öka sannolikheten att få ett lågt pris.

Hyr lokal i Örebro med rätt storlek och inredning

När du väljer din nya lokal i Örebro är det viktigt att du säkerställer att den uppfyller både dina nuvarande och framtida behov. Lokalen bör alltså vara tillräckligt stort för de aktiviteter du har idag och de aktiviteter du förväntar dig inom den närmaste framtiden.

Det är viktigt att du är medveten om att inredningen och planlösningen kan ha stor betydelse för vilken lokal som kan uppfylla dina behov. Även om en lokal kan verka för liten kan du ofta med rätt inredning optimera användningen av lokalen.

Du kan läsa mer om hur man inreder sin kommersiella lokal optimalt via dessa guider: Inredningsguide för kontor, inredningsguide för butikslokal, inredningsguide för lager och inredningsguide för industrilokal.

Flytten till en ny lokal i Örebro

När du har hyrt en ny kommersiell lokal i Örebro kommer du i en snar framtid att flytta in i den nya lokalen. Det är viktigt att du organiserar själva flytten från den ena lokalen till den andra på ett optimalt sätt. Det är avgörande att du fokuserar på alla aspekter av flytten.

Flyttprocessen varierar mycket beroende på om du flyttar kontor, lager, industrilokal eller butik. Vi har utvecklat en rad guider som riktar sig till flytt till olika typer av lokaler, som du kan läsa här: Flyttguide: kontorslokaler, Flyttguide: lagerlokaler, Flyttguide: industrilokaler och Flyttguide: butikslokal.

Ska du hyra ut lokal i Örebro?

Om du har lediga lokaler i Örebro kan du hitta potentiella hyresgäster genom Verksamhetslokaler.se, som en onlineplattform för lokaluthyrning. Vi används av fastighetsbolag, förvaltare, företagsmäklare och privata hyresvärdar som söker lämpliga hyresgäster för deras kommersiella lokaler.

Med en databas på över 40.000 registrerade användare och ett stort antal dagliga besökare som vill hyra lokal, kan du genom att annonsera dina lediga verksamhetslokaler nå ut till en bred målgrupp av potentiella hyresgäster.

Du kan skapa en annons för dina lokaler i Örebro eller söka hyresgäster direkt på vår hemsida. Du är också välkommen att kontakta oss via mail på vip@verksamhetslokaler.se för mer information eller hjälp.

Du kan läsa mer om de steg du vanligtvis behöver genomföra när ska hyra ut lokal i denna guide: 10 enkla steg till att framgångsrikt hyra ut lokal.

Värt att veta när du vill hyra lokal i Örebro

Örebro är en växande näringslivsstad med en stark tillväxt i både privat och offentlig sektor. Staden har ett strategiskt läge vid E18 och E20, och är nära Stockholm och Göteborg. Örebro är också en viktig knutpunkt för järnväg och flyg.

Stadens näringsliv är diversifierat, med en stor andel tjänsteföretag. Här finns också en stark industrisektor, med företag inom bland annat metallindustri, fordonsindustri och läkemedelsindustri.

Örebro är en attraktiv stad för företagande, med en välutbildad arbetskraft och ett starkt näringslivsklimat. Staden har också ett rikt kulturliv och ett bra utbud av fritidsaktiviteter.

Örebro har även en lång historia som handelsstad, och har alltid varit en viktig knutpunkt för transporter och kommunikationer. Staden har också en stark tradition inom industri och teknik. Idag är Örebro en modern och växande näringslivsstad med en stark ekonomi.

Örebro har dessutom goda transportmöjligheter för företag, både inom staden och till andra delar av Sverige och världen. För företag i Örebro innebär de goda transportmöjligheterna att det är enkelt att transportera varor och personal. Det är också enkelt att nå andra delar av Sverige och världen, vilket kan vara viktigt för företag som exporterar eller importerar varor eller tjänster.

Stadsdelar i Örebro

Örebro är indelat i dessa stadsdelsområden:

  • Innerstaden är Örebros historiska centrum. Här finns en rad kulturella och kommersiella byggnader, bland annat Örebro slott, Örebro stadsteater, Örebro konserthus, och Örebro läns museum. Innerstaden är också ett populärt shoppingområde, med en rad butiker och restauranger.

  • Söder är en stadsdel med en blandad bebyggelse av bostäder, kontor och verksamheter. Här finns bland annat Örebro universitet, Örebro stadsbibliotek, och Örebros nyaste stadsdel, Sörbyängen.

  • Norr är en stadsdel med en stor andel bostäder. Här finns också en del verksamheter, bland annat Örebros sjukhus, Örebros domkyrka, och Örebros största stadspark, Brunnsparken.

  • Öster är en stadsdel med en varierad bebyggelse av bostäder, kontor och verksamheter. Här finns bland annat Örebros största köpcentrum, Mariebergs köpcentrum, och Örebros nyaste stadsdel, Mariebergsstaden.

  • Väster är en stadsdel med en stor andel bostäder. Här finns också en del verksamheter, bland annat Örebros flygplats, och Örebros största idrottsanläggning, Behrn Arena.

Mer information om näringslivet i Örebro

Om du söker lokaler i Örebro är det viktigt att du sätter dig in i hur det är att vara företagare i staden. Vi har satt ihop en guide med all relevant information om näringslivet i Örebro som kan ge dig en samlad överblick. Läs mer om att driva företag i Örebro i denna guide: Örebros näringsliv: Starkt, diversifierat och växande.