Hyra industrilokal i Malmö

Se alla industrilokaler att hyra i Malmö nedan. Om du vill hyra verkstad, hyra produktionslokal eller hyra industrilokal i Malmö har du kommit helt rätt! Vi har i stort sett alla verkstadslokaler i Malmö som uthyres i vår databas. Hitta din nya industrilokal i Malmö att hyra här. Lycka till! Mer info om att hyra industrilokal i Malmö.

Söker du hyra eller köp?Hyra/köp
Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Hyra per m2 per år exkl. drift
Säljpris
Filtrera sökningSök
94 lokaler hittade
Visa på karta Visa som lista
1 2 3 4 5 6

Vanliga frågor

Statistik över utvecklingen av lediga industrilokaler att hyra i Malmö under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga industrilokaler att hyra i Malmö under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet industrilokaler att hyra i Malmö på datumet. I den tredje kolumnen ser du antal nya industrilokaler i Malmö som lagts ut för uthyrning på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal industrilokaler i Malmö som hyrts ut på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga industrilokaler i Malmö över tid, samlad statistik över nya industrilokaler i Malmö över tid, samlad statistik över uthyrda industrilokaler i Malmö över tid.

Datum Alla industrilokaler att hyra Nya industrilokaler att hyra Uthyrda industrilokaler
22. april 2024 85 8 4
21. april 2024 81 1 0
20. april 2024 80 2 0
19. april 2024 78 2 2
18. april 2024 78 7 8
17. april 2024 79 7 0
16. april 2024 72 1 10
15. april 2024 81 0 1
14. april 2024 82 0 0
13. april 2024 82 0 0
12. april 2024 82 2 0
11. april 2024 80 0 1
10. april 2024 81 11 5
9. april 2024 75 1 0
8. april 2024 74 0 0
7. april 2024 74 1 3
6. april 2024 76 1 3
5. april 2024 78 3 1
4. april 2024 76 3 0
3. april 2024 73 3 25
2. april 2024 95 2 0
1. april 2024 93 7 2
31. mars 2024 88 0 0
30. mars 2024 88 13 0
29. mars 2024 75 0 3
28. mars 2024 78 3 3
27. mars 2024 78 3 0
26. mars 2024 75 2 2
25. mars 2024 75 3 6
24. mars 2024 78 3 0
23. mars 2024 75 9 0

Statistik över lediga industrilokaler att hyra i Malmö

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av industrilokaler att hyra i Malmö. Se också samlad statistik över alla lediga industrilokaler i Malmö över tid, samlad statistik över nya industrilokaler i Malmö över tid, samlad statistik över uthyrda industrilokaler i Malmö över tid.

Industrilokaler
Antal lediga lokaler 85
Antal nya lokaler sedan igår 8
Antal uthyrda lokaler sedan igår 4
Lediga m2 totalt 231 682
Genomsnittligt pris per m2 per år utan drift 0
Högsta m2-pris 0
Lägsta m2-pris 0

Hyra industrilokal i Malmö

En verkstad, verkstadslokal eller industrilokal är en kommersiell lokal designad för människor att skapa, producera eller reparera varor. Man kan hyra verkstad och hyra industrilokal överallt, men de finns vanligtvis i industriområden.

Verkstadslokaler kan variera i storlek och med olika planlösningar, och de kan finnas som individuella enheter eller som en del av större industrifastighet.

När du ska hyra industrilokal i Malmö, måste du gå igenom några olika steg. Du kan läsa mer om dessa steg i vår guide: Hyra industrilokal: Så hyr du en industrilokal – de 8 viktigaste stegen.

Du bör alltid börja med att definiera dina krav och behov för din nya verkstadslokal. Därefter bör du utforska den aktuella marknaden för lediga industrilokaler.

Du kan få en översikt över lediga objekt när du vill hyra verkstad i Malmö via Verksamhetslokaler.se, som samlar lediga lokaler i Sverige. På Verksamhetslokaler.se kan du enkelt filtrera efter storlek, pris, inredning och läge samt skapa sökagenter för industrilokaler, som informerar dig om nya verkstadslokaler som matchar dina kriterier. Detta sparar tid och ger dig möjlighet att snabbt kontakta hyresvärdar som har intressanta industrilokaler.

När du har hittat några intressanta verkstadslokaler på marknaden kan du kontakta hyresvärdarna, förvaltarna eller fastighetsmäklarna för att ordna en visning.

Hyra verkstad i Malmö med rätt storlek och planlösning

När du väljer din nya industrilokal i Malmö är det viktigt att du ser till att den uppfyller både dina nuvarande och framtida behov. Industrilokalen bör med andra ord vara tillräckligt stor för att rymma de maskiner, verktyg och anställda du har nu och de du förväntar dig att ha inom en överskådlig framtid.

Du bör också överväga inredning och planlösningar, eftersom detta inte bara påverkar verkstadslokalens kapacitet, men också effektiviteten av dina arbetsprocesser. Genom att noggrant överväga industrilokalens inredning från A-Ö, kan du vanligtvis få plats för fler maskiner, verktyg och anställda, samtidigt som du skapar en arbetsmiljö och en arbetsatmosfär som ökar de anställdas produktivitet.

Du kan läsa mer om hur du inreder en industrilokal optimalt i denna guide: Inredning av industrilokal: Optimera din industrilokal med dessa steg.

Flytten till din nya verkstadslokal i Malmö

När du har hyrt en ny industrilokal i Malmö och ska flytta till den nya lokalen är det viktigt att du organiserar flytten noggrant. Detta inkluderar allt från att packa och transportera varor till att uppdatera adresser och kontakta relevanta samarbetspartners.

Det är en väsentlig del av denna process att du hittar och anställer en riktigt kompetent flyttfirma som har kapaciteten och erfarenheten att hjälpa ett företag som ditt att flytta till en ny verkstadslokal.

Du kan läsa mer om de steg du vanligtvis måste följa i flytten av en industrilokal i denna guide: Flyttguide: Checklista vid flytt av industrilokal.

Ska du hyra ut industrilokal i Malmö?

Om du har lediga verkstadslokaler eller industrilokaler, kan du hitta potentiella hyresgäster via Verksamhetslokaler.se, som en plattform online för bl.a. lediga industrilokaler. Vi används av fastighetsbolag, företagsmäklare och privata hyresvärdar som söker lämpliga hyresgäster till sina industrilokaler.

Med en databas med över 40.000 registrerade användare och ett stort antal dagliga besökare som vill hyra industrilokal, kan du genom att annonsera dina lediga verkstadslokaler nå en bred målgrupp av potentiella hyresgäster.

Du kan skapa en annons för dina industrilokaler i Malmö eller söka företag som vill hyra industrilokal i Malmö direkt på vår hemsida. Du är också välkommen att kontakta oss via e-post på vip@verksamhetslokaler.se för mer information eller hjälp.

Du kan läsa mer om de steg du vanligtvis måste följa när du ska hyra ut verkstadslokaler i denna guide: Hyra ut industrilokal: Hyr ut din industrilokal med 10 enkla steg.

Värt att veta när du söker industrilokal i Malmö

Malmö är en växande näringslivsstad med ett starkt fokus på innovation och hållbarhet. Staden är ett viktigt centrum för både industri, handel och service, och har ett antal kärnkompetenser som är viktiga för näringslivet.

Malmö är en attraktiv stad för företag att etablera sig i, och stadens näringsliv förväntas fortsätta att växa i framtiden.

Malmö har ett bra utbud av transportmöjligheter för företag. Staden har ett välutvecklat vägnät, en modern järnväg och en internationell flygplats.
För företag som behöver transportera varor och gods är Malmö ett bra val. Staden har ett bra utbud av transportmöjligheter som gör det enkelt att komma åt och från Malmö. Stadens goda infrastruktur gör det enkelt för företag att etablera sig och växa i Malmö.

Stadsdelar i Malmö

Malmö är indelat i följande stadsdelar:

 • Centrum är Malmös centrala stadsdel och är hem för många av stadens viktigaste byggnader och institutioner, bland annat rådhuset, operan och Malmöhus slott. Centrum är också ett viktigt handels- och kulturcentrum.
  Hitta lediga lokaler i Malmö centrum.
 • Gamla stan är Malmös historiska stadskärna och är hem för många av stadens äldsta byggnader, bland annat Sankt Petri kyrka och Malmöhus slott. Gamla stan är också ett populärt turistmål.
 • Möllevången är Malmös kulturella centrum och är hem för många konstgallerier, museer och teaterscener. Möllevången är också ett populärt område för nattliv.
 • Västra hamnen är Malmös nya stadsdel och är hem för många moderna byggnader, bland annat Turning Torso och Malmö Live. Västra hamnen är också ett viktigt handels- och kulturcentrum.
 • Hyllie är Malmös nyaste stadsdel och är under utveckling. Hyllie är hem för många nya bostäder, företag och tjänster.
  Hitta lediga lokaler i Hyllie.
 • Lindängen är ett bostadsområde i södra Malmö. Lindängen är ett populärt område för familjer.
 • Hermodsdal är ett bostadsområde i östra Malmö. Hermodsdal är ett populärt område för unga vuxna.
 • Kirseberg är ett bostadsområde i östra Malmö. Kirseberg är ett populärt område för pensionärer.
  Hitta lediga lokaler i Kirseberg.
 • Södra innerstaden är ett bostadsområde i södra Malmö. Södra innerstaden är ett populärt område för studenter.
 • Norr är ett bostadsområde i norra Malmö. Norr är ett populärt område för barnfamiljer.

Mer information om näringslivet i Malmö

Om du söker lokaler i Malmö är det viktigt att du sätter dig in i hur det är att vara företagare i staden. Vi har satt ihop en guide med all relevant information om näringslivet i Malmö som kan ge dig en samlad överblick. Läs mer om att driva företag i Malmö i denna guide: Malmö: En stad med ett mångsidigt näringsliv.