Filtrera sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Filtrera sökningSök

Hyra restaurang i Malmö

Se alla restauranglokaler att hyra i Malmö nedan. Om du vill hyra café i Malmö eller hyra restaurang i Malmö har du kommit helt rätt! Vi har i stort sett alla restauranger att hyra i Malmö i vår databas. Hitta din nya restaurang i Malmö som uthyres här. Lycka till! Mer info om att hyra restaurang i Malmö.

Få besked om nya restauranger att hyra i Malmö

5 lokaler hittade
Visa på karta Visa som lista

Statistik över utvecklingen av lediga restauranglokaler att hyra i Malmö under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga restauranglokaler att hyra i Malmö under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet restauranglokaler att hyra i Malmö på datumet. I den tredje kolumnen ser du antal nya restauranglokaler i Malmö som lagts ut för uthyrning på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal restauranglokaler i Malmö som hyrts ut på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga restauranglokaler i Malmö över tid, samlad statistik över nya restauranglokaler i Malmö över tid, samlad statistik över uthyrda restauranglokaler i Malmö över tid.

Datum Alla restauranglokaler att hyra Nya restauranglokaler att hyra Uthyrda restauranglokaler
30. september 2023 3 0 0
29. september 2023 3 0 0
28. september 2023 3 1 2
27. september 2023 4 0 0
26. september 2023 4 0 0
25. september 2023 4 0 0
24. september 2023 4 0 0
23. september 2023 4 0 0
22. september 2023 4 0 0
21. september 2023 4 0 0
20. september 2023 4 0 0
19. september 2023 4 0 0
18. september 2023 4 0 0
17. september 2023 4 0 0
16. september 2023 4 0 0
15. september 2023 4 0 0
14. september 2023 4 0 0
13. september 2023 4 0 0
12. september 2023 4 0 0
11. september 2023 4 0 0
10. september 2023 4 0 0
9. september 2023 4 0 0
8. september 2023 4 0 0
7. september 2023 4 0 0
6. september 2023 4 0 0
5. september 2023 4 0 0
4. september 2023 4 0 0
3. september 2023 4 0 0
2. september 2023 4 0 0
1. september 2023 4 0 0
31. augusti 2023 4 0 0

Statistik över lediga restauranglokaler att hyra i Malmö

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av restauranglokaler att hyra i Malmö. Se också samlad statistik över alla lediga restauranglokaler i Malmö över tid, samlad statistik över nya restauranglokaler i Malmö över tid, samlad statistik över uthyrda restauranglokaler i Malmö över tid.

Restauranglokaler
Antal lediga lokaler 3
Antal nya lokaler sedan igår 0
Antal uthyrda lokaler sedan igår 0
Lediga m2 totalt 425
Genomsnittligt pris per m2 per år utan drift 0
Högsta m2-pris 0
Lägsta m2-pris 0

Vanliga frågor

Vad är en restauranglokal?

En restauranglokal är en kommersiell lokal som är speciellt anpassat för att servera mat och dryck. Det är vanligt att restauranglokaler har ett kök, ett serveringsområde och en matsal. Det finns också möjlighet att använda restauranglokalen för att hålla privata evenemang, som bröllop eller födelsedagsfester. Restauranglokalen är också ett bra ställe att använda för att hålla olika typer av företagsevenemang.

Hyra restauranglokal i Malmö

Är du ett företag på jakt efter att hyra restauranglokal i Malmö så har du kommit helt rätt! Verksamhetslokaler.se är en stor lokalportal och sökmotor. Vi samlar nämligen stortset hela marknaden och alla lediga restauranglokaler i Malmö. Hitta din nya restauranglokal att hyra genom att kolla listan med annonser ovan. Om du letar efter en bestämd typ av restauranglokal att hyra i Malmö till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera restaurangerna, så du ser de mest relevanta restauranglokalerna i Malmö först.

Guide: Så hittar du en restauranglokal i Malmö

Behöver du hjälp med att hitta en restauranglokal i Malmö? Så har du kommit helt rätt! I denna guide kommer vi genomgå några av de saker som du ska vara uppmärksam på när du söker uthyrning av restauranglokal i Malmö. Följ stegen i guiden nedan, så har du kommit en bra bit på vägen att hitta den perfekta restaurangen i Malmö!

1. Överväg dina behov

Först och främst ska du överväga vilka behov du som hyresgäst har för en restauranglokal i Malmö. Vilken storlek och hur många m2 ska restaurangen vara? Behöver du en egen parkering? Hur lång ska hyresperioden vara? Var i Malmö ska restaurangen ligga? Hur mycket är du villig att betala i hyra?

Frågorna är många. När du vet vilka behov du har kan du starta en lokalsökning efter jakten på en restauranglokal som uppfyller dina krav.

2. Sök på internet efter restauranglokal i Malmö

Det finns många bra hemsidor med lediga lokaler att hyra där du kan söka efter restauranglokaler i Malmö. Kom ihåg att söka på fler olika lokalportaler för att hitta den bästa lediga restaurangen till det bästa priset. Du kan söka direkt efter alla typer av lokaler på vår lokalportal Verksamhetslokaler.se, som är en av de största svenska portalerna för lokaluthyrning och som ger en överblick över hela lokalmarknaden. Vi är lokalportalen för Malmö. Vi har alla kommuner och städer och täcker hela Sverige. Börja din sökning efter restauranglokaler att hyra här.

3. Kontakta hyresvärden

När du har hittat en restaurang i Malmö som du är intresserad av ska du kontakta hyresvärden. Du ska skriva ett mail till hyresvärden där du berättar lite om ditt företag och varför du vill hyra restauranglokalen. Du kan också be om en visning av restaurangen, så du kan se den med egna ögon.

4. Få hyreskontraktet kollat av en jurist

När du har hittat din nya restauranglokal i Malmö ska du skriva under ett hyreskontrakt. Det är viktigt att du får rådgivning från en jurist så att du säkrar dig att allt är som det ska. Ett hyreskontrakt ska bland annat innehålla information om hyra, deposition, värmeförbrukning, inflyttningsdatum och avtalsperiod. Låt alltid en advokat eller jurist kontrollera hyreskontraktet innan du skriver under det.

5. Kolla upp hyresvärden ordentligt

Om hyresvärden själv hyr lokalen är det inte säkert att personen får hyra ut den i andrahand till dig. I den situationen kan du be hyresvärden om dokumentation som visar att personen har tillåtelse att hyra ut lokalen i andrahand.

6. Deposition

När du har skrivit under hyreskontraktet ska du eventuellt betala en deposition till hyresvärden. Depositionen är en säkerhet för hyresvärden om du skulle orsaka skador på restaurangen eller inte betala hyran. Depositionen är typiskt mellan 1-3 månaders hyra. När både du och hyresvärden har skrivit under hyreskontraktet har du typiskt några dagar på dig att överföra den eventuella depositionen. Du bör då endast överföra pengar till en bank i ditt eget land.

7. Avtala om inflyttning

Kom ihåg att göra ett klart avtal med hyresvärden omkring inflyttningen. När kan du börja använda restauranglokalen? När kan du få nycklarna? Osv. Osv.

8. Flytten

När allt är på plats kan du börja flytta in i din nya restaurang. Kom ihåg att adressändra.

Hyr restauranglokal Malmö

När du vill hyra restauranglokal i Malmö är det viktigt att du har en bra uppfattning om vad du letar efter innan du sätter igång. Fundera över vilken storlek du behöver, hur mycket du är villig att betala och vilket område du vill vara i. Ska du hyra restauranglokal i Malmö kommer det att hjälpa dig att hitta den perfekta restaurangen för dina behov om du först definierar vilka dina önskemål är.

Det är viktigt att veta vilken typ av restauranglokal som du vill hyra. Om du söker en restauranglokal med bestämda kriterier kan du söka utifrån storlek och pris via sökfunktionen.

När du har bestämt vilken typ av restauranglokal att hyra du är ute efter är det dags att börja leta. Det finns många olika sätt att hitta lediga restauranger när du vill hyra restauranglokal i Malmö. Du kan till exempel leta på nätet.

När du har hittat några restauranglokaler att hyra i Malmö som du är intresserad av är det dags att börja jämföra. Jämför priser, storlek, läge och andra faktorer som är viktiga för dig. Se till att du får all information som du behöver innan du bestämmer dig för en restaurang.

Hitta restauranglokal att hyra i Malmö

Du kan använda vår sökmotor för att hitta en restauranglokal att hyra i Malmö som passar din verksamhet. Vi har ett brett utbud av restauranger att hyra i Malmö. Oavsett vilken typ av restauranglokal att hyra som du letar efter, så hittar du det du söker hos oss. Vi har restauranglokaler att hyra i Malmö för alla typer av verksamheter.

Vill du hyra restauranglokaler i Malmö finns det ett antal olika alternativ att välja mellan. Det finns olika typer av restauranger som är lämpliga för olika typer av verksamheter. Det finns därfor ett antal saker som du bör överväga.

Först och främst måste du bestämma var den lediga restaurangen i Malmö ska ligga. Det finns många olika områden att välja mellan, så det kan vara bra att göra lite research för att se vilket område i Malmö som passar bäst för dina behov.

När du har bestämt var du vill att den lediga restauranglokalen ska vara måste du också bestämma vilken typ av restauranglokal du behöver. Det finns många olika typer av lediga restauranger i Malmö att välja mellan, så det kan vara bra att göra lite research för att se vilken ledig restauranglokal i Malmö som passar dina behov bäst.

Priserna på de lediga restauranglokalerna i Malmö varierar beroende på storlek, läge och andra faktorer. Det är viktigt att du gör en noggrann jämförelse innan du bestämmer dig för vilken av de lediga restauranglokalerna i Malmö som passar bäst för dina behov.

Om du letar efter restauranglokaler för att starta ett företag, är det bra att hålla koll på de restauranglokaler i Malmö som finns ute på marknaden. Du kan typiskt välja mellan många olika typer av restauranglokaler i Malmö, beroende på vad du behöver.

Att hitta en restauranglokal i Malmö kan i vissa tillfällen kännas som en utmaning. Följer du däremot guiden längre upp på sidan kommer jakten på en restauranglokal i Malmö förhoppningsvis kännas enklare. Det handlar om att gå strukturerat fram i jakten på en ny restauranglokal i Malmö, för att i slutändan hitta den restauranglokal i Malmö som passar dig bäst.

Hyra café i Malmö

När du vill hyra café i Malmö är det viktigt att du tar hänsyn till din verksamhets behov. I guiden ovan hittar du några tips för hur du kan gå tillväga för att på ett strukturerat sätt gå framåt när du vill hyra café i Malmö.

När du vill hyra café i Malmö är det viktigt att veta vilken typ av café i Malmö som du vill hyra. Om du söker caféer med bestämda kriterier kan du söka utifrån storlek och pris via sökfunktionen.

Sök efter lediga lokaler via väg- eller gatunamn i Malmö
Information om kommunen