Filtrera sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Filtrera sökningSök

Hyra fastighetsmark i Skåne

Se alla fastighetsmarker att hyra i Skåne nedan. Om du vill hyra fastighetsmark i Skåne har du kommit helt rätt! Vi har i stort sett alla fastighetsmarker som uthyres i Skåne i vår databas. Hitta fastighetsmarker att hyra i Skåne här. Lycka till! Mer info om att hyra fastighetsmark i Skåne.

Få besked om nya fastighetsmarker att hyra i Skåne

1 lokaler hittade
Visa på karta Visa som lista

Statistik över utvecklingen av lediga fastighetsmarker att hyra i Skåne under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga fastighetsmarker att hyra i Skåne under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet fastighetsmarker att hyra i Skåne på datumet. I den tredje kolumnen ser du antal nya fastighetsmarker i Skåne som lagts ut för uthyrning på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal fastighetsmarker i Skåne som hyrts ut på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga fastighetsmarker i Skåne över tid, samlad statistik över nya fastighetsmarker i Skåne över tid, samlad statistik över uthyrda fastighetsmarker i Skåne över tid.

Datum Alla fastighetsmarker att hyra Nya fastighetsmarker att hyra Uthyrda fastighetsmarker
30. september 2023 1 0 0
29. september 2023 1 0 0
28. september 2023 1 0 0
27. september 2023 1 0 0
26. september 2023 1 0 0
25. september 2023 1 0 0
24. september 2023 1 0 0
23. september 2023 1 0 0
22. september 2023 1 0 0
21. september 2023 1 0 0
20. september 2023 1 0 0
19. september 2023 1 0 0
18. september 2023 1 0 0
17. september 2023 1 0 0
16. september 2023 1 0 0
15. september 2023 1 0 0
14. september 2023 1 0 0
13. september 2023 1 0 0
12. september 2023 1 0 0
11. september 2023 1 0 0
10. september 2023 1 0 0
9. september 2023 1 0 0
8. september 2023 1 0 0
7. september 2023 1 0 0
6. september 2023 1 0 0
5. september 2023 1 0 0
4. september 2023 1 0 0
3. september 2023 1 0 0
2. september 2023 1 0 0
1. september 2023 1 0 0
31. augusti 2023 1 0 0

Statistik över lediga fastighetsmarker att hyra i Skåne

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av fastighetsmarker att hyra i Skåne. Se också samlad statistik över alla lediga fastighetsmarker i Skåne över tid, samlad statistik över nya fastighetsmarker i Skåne över tid, samlad statistik över uthyrda fastighetsmarker i Skåne över tid.

Fastighetsmarker
Antal lediga lokaler 1
Antal nya lokaler sedan igår 0
Antal uthyrda lokaler sedan igår 0
Lediga m2 totalt 2 500
Genomsnittligt pris per m2 per år utan drift 0
Högsta m2-pris 0
Lägsta m2-pris 0

Vanliga frågor

Hyra fastighetsmark i Skåne

När du vill hyra fastighetsmark i Skåne är det viktigt att du har en bra uppfattning om vad du letar efter innan du sätter igång. Fundera över vilken storlek du behöver, hur mycket du är villig att betala och vilket område du vill vara i. Ska du hyra fastighetsmark i Skåne kommer det att hjälpa dig att hitta den perfekta lokalen för dina behov om du först definierar vilka dina önskemål är.

Guide: Så hittar du fastighetsmark i Skåne

Behöver du hjälp med att hitta fastighetsmark i Skåne? Så har du kommit helt rätt! I denna guide kommer vi genomgå några av de saker som du ska vara uppmärksam på när du söker uthyrning av fastighetsmark i Skåne. Följ stegen i guiden nedan, så har du kommit en bra bit på vägen att hitta den perfekta lokalen i Skåne!

1. Överväg dina behov

Först och främst ska du överväga vilka behov du som hyresgäst har för lokalen i Skåne. Vilken storlek och hur många m2 ska lokalen vara? Behöver du en egen parkering? Hur lång ska hyresperioden vara? Var i Skåne ska lokalen ligga – ska den ligga i ytterkanten av stan eller i centrum? Hur mycket är du villig att betala i hyra?

Frågorna är många. När du vet vilka behov du har kan du starta en lokalsökning efter jakten på en lokal som uppfyller dina krav.

2. Sök på internet efter fastighetsmark i Skåne

Det finns många bra hemsidor med lediga lokaler att hyra där du kan söka efter fastighetsmarker i Skåne. Kom ihåg att söka på fler olika lokalportaler för att hitta den bästa lediga lokalen till det bästa priset. Du kan söka direkt efter alla typer av lokaler på vår lokalportal Verksamhetslokaler.se, som är en av de största svenska portalerna för lokaluthyrning och som ger en överblick över hela lokalmarknaden. Vi är lokalportalen för Skåne. Vi har alla kommuner och städer och täcker hela Sverige. Börja din sökning efter fastighetsmarker att hyra här.

3. Kontakta hyresvärden

När du har hittat fastighetsmark i Skåne som du är intresserad av ska du kontakta hyresvärden. Du ska skriva ett mail till hyresvärden där du berättar lite om ditt företag och varför du vill hyra lokalen. Du kan också be om en visning av lokalen, så du kan se den med egna ögon.

4. Få hyreskontraktet kollat av en jurist

När du har hittat fastighetsmark i Skåne ska du skriva under ett hyreskontrakt med hyresvärden. Det är viktigt att du får rådgivning från en jurist så att du säkrar dig att allt är som det ska. Ett hyreskontrakt ska bland annat innehålla information om hyra, deposition, värmeförbrukning, inflyttningsdatum och avtalsperiod. Låt alltid en advokat eller jurist kontrollera hyreskontraktet innan du skriver under det.

5. Kolla upp hyresvärden ordentligt

Om hyresvärden själv hyr lokalen är det inte säkert att personen får hyra ut den i andrahand till dig. I den situationen kan du be hyresvärden om dokumentation som visar att personen har tillåtelse att hyra ut lokalen i andrahand.

6. Deposition

När du har skrivit under hyreskontraktet ska du eventuellt betala en deposition till hyresvärden. Depositionen är en säkerhet för hyresvärden om du skulle orsaka skador på lokalen eller inte betala hyran. Depositionen är typiskt mellan 1-3 månaders hyra. När både du och hyresvärden har skrivit under hyreskontraktet har du typiskt några dagar på dig att överföra den eventuella depositionen. Du bör då endast överföra pengar till en bank i ditt eget land.

7. Avtala om inflyttning

Kom ihåg att göra ett klart avtal med hyresvärden omkring inflyttningen. När kan du börja använda lokalen? När kan du få nycklarna? Osv. Osv.

8. Flytten

När allt är på plats kan du börja flytta in i din nya lokal. Kom ihåg att adressändra.

Hyr fastighetsmark Skåne

Är du ett företag på jakt efter att hyra fastighetsmark i Skåne så har du kommit helt rätt! Verksamhetslokaler.se är en stor lokalportal och sökmotor. Vi samlar nämligen hela marknaden och alla lediga fastighetsmarker i Skåne. Hitta fastighetsmark att hyra genom att kolla listan med annonser ovan. Om du letar efter en bestämd typ av fastighetsmark att hyra i Skåne till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera lokalerna, så du ser de mest relevanta lokalerna i Skåne först.

När du har bestämt vilken typ av fastighetsmark att hyra du är ute efter är det dags att börja leta. Det finns många olika sätt att hitta lediga fastighetsmarker när du vill hyra fastighetsmark i Skåne. Du kan till exempel leta på nätet.

Hitta fastighetsmarker att hyra i Skåne

Du kan använda vår sökmotor för att hitta fastighetsmark att hyra i Skåne som passar din verksamhet. Vi har ett brett utbud av fastighetsmarker att hyra i Skåne.

Oavsett vilken typ av fastighetsmark att hyra i Skåne som du letar efter, så hittar du det du söker hos oss. Vi har fastighetsmarker att hyra i Skåne för alla typer av verksamheter.

När du söker fastighetsmark att hyra i Skåne är det viktigt att veta vilken typ av fastighetsmark i Skåne som du är intresserad av. Om du söker fastighetsmarker med bestämda kriterier kan du söka utifrån storlek och pris via sökfunktionen.

Jakten efter lediga fastighetsmarker i Skåne

Om du letar efter en ledig fastighetsmark i Skåne finns det ett antal saker som du bör överväga. Först och främst måste du bestämma var den lediga lokalen i Skåne ska ligga. Det finns många olika områden att välja mellan, så det kan vara bra att göra lite research för att se vilket område i Skåne som passar bäst för dina behov.

När du har bestämt var du vill att den lediga lokalen ska vara måste du också bestämma vilken typ av fastighetsmark du behöver. Det finns många olika typer av lediga fastighetsmarker i Skåne att välja mellan, så det kan vara bra att göra lite research för att se vilken typ av ledig fastighetsmark i Skåne som passar dina behov bäst.

Fastighetsmark i Skåne

Att hitta fastighetsmark i Skåne kan i vissa tillfällen kännas som en utmaning. Följer du däremot guiden längre upp på sidan kommer jakten på fastighetsmark i Skåne förhoppningsvis kännas enklare. Det handlar om att gå strukturerat fram för att hitta fastighetsmark i Skåne, för att i slutändan hitta den lokal i Skåne som passar dig bäst.