Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Lokaler i Halmstad

Du har sökt efter lokaler i Halmstad.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter lokaler i Halmstad.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter

Värt att veta när du söker lokal till salu i Halmstad

Med sina dryga 58 000 invånare är Halmstad Sveriges 20:e största tätort i Sverige. Staden är en hamnstad beläget vid Nissans mynning ut i Laholmsbukten, Kattegatt. Sommartid är Halmstad är en populär turistort med sina kilometerlånga stränder, uteliv och golfbanor. Hotell Tylösand, ägt av bland annat Per Gessle, är särskilt känd för sin after beach under högsommaren. Högskolan i Halmstad har 10 000 studenter fördelat på drygt 100 olika program och 50 olika kurser. Högskolans profil är utveckling av verksamhet, produkter livskvalitet. Kulturlivet är rikt i Halmstad. Flera kända artister kommer ifrån staden, Per Gessle, Linnea Henriksson och och operasångaren Rickard Söderberg. Utöver detta finns Hallands konstmuseum, Halmstads teater och Halmstads Stadsbibliotek. Halmstad har även ett levande föreningsliv med många sportföreningar som bland annat fotbollsklubben Halmstad BK och handbollsklubben HK Drott.

Halmstad är beläget söder om Varberg och norr om Båstad, på Sveriges västra sida. Precis utanför Halmstad passerar E6 som löper från Köpenhamn/Malmö till Göteborg/Oslo. 10 minuter nordväst om Halmstad ligger Halmstad City Airport med flygtrafik som tarfikeras av Skyways. Tågtrafiken till och från staden trafikeras av Öresundståg, SJ och Krösatågen. Halmstad Centralstation ligger endast ett par minuters promenad från Halmstad centrum. Halmstad har ett milt klimat. Högsta medeltemperaturen är i augusti på 21°C och lägsta medeltemperaturen är i januari och februari på 0°C.


Hitta lokal i Halmstad

Letar du efter lokal i Halmstad? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor och butik att hyre och till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny lokal i Halmstad som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga lokalerna i Halmstad - kontor, butik och lager - på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lokaler i Halmstad,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lokaler till salu i Halmstad

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lokalerna i Halmstad. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lokaler i Halmstad som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av lokaler finns i Halmstad?

I Halmstad hittar du både lokal för uthyrning och försäljning. Du kan välja mellan kontor, lager eller klinikrum och andra saker att hyra eller sälja. Klicka för att se alla lokaler .

Kan jag söka efter lokaler i Halmstad baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Halland kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt ett lokal i Halmstad?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya lokaler i [CITY_NAME ] .

Hur mycket kostar ett lokal i Halmstad?

Priset på ett lokal i Halmstad beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika lokaler i Halmstad.