Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Kommersiella fastigheter till salu i Örebro

Du har sökt efter Övriga lokaler till salu i Örebro.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter Övriga lokaler till salu i Örebro.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter

Hitta lediga övriga lokaler till salu i Örebro. Söker du övrigt till salu i Örebro, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av lokaler eller fastigheter i Örebro än övriga lokaler, använd då sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Örebro är den sjätte största tätorten i Sverige med 120 000 invånare. Under den första halvan av 1900-talet var Örebro känt som ”skostaden” på grund av de många skofabriker som fanns här. Industri står fortsatt för en stor del av stadens näringsliv, men idag är de största verksamhetsområdena service, tjänster och utbildning.

Värt att veta när du sökerövrigt i Örebro

Örebros geografiska läge gör det till en perfekt handels- och logistikstad. Staden är strategiskt placerad i centrum av Svealand med relativt kort avstånd till Stockholm, Göteborg och Oslo. De största arbetsgivarna bland privatägda företag i Örebro är omsorgsföretaget Humana Assistans, industriföretaget Atlas Copco och Postnord. Som i många andra handelsstäder finns flera stora köpcentrum i Örebro som det centralt belägna Aspholmen, samt Marieberg köpcentrum som ligger strax söder om staden.


Hitta övrigt till salu i Örebro

Letar du efter övrigt till salu i Örebro? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste övriga lokaler till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  övriga lokaler till salu i Örebro som passar dig. Du kan se alla de aktuella övrigt till salu i Örebro på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av övrigt till salu i Örebro, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya övrigt till salu i Örebro

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste övrigt till salu i Örebro. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya övrigt till salu i Örebro som matchar dina sökkriterier.