Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Fastigheter i Linköping

Du har sökt efter lokaler till salu i följande städer: Linköping.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Sortera efter
Lediga lokaler i Linköping

Få en överblick över kommersiella fastigheter till salu i Linköping. Du kan se nästintill alla kontor, butiker, kliniker, restauranger, verkstäder och hyresfastigheter till salu i Linköping på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information.

Linköping är Sveriges sjunde största stad och här finner du ett av landets mest populära universitet. Linköpings Universitet drar många yngre människor till staden vilket passar väl in på stadens slogan ”Där idéer blir verklighet”, som syftar på utbytet mellan universitetet och näringslivet.

Fram till 1980-talet har Linköping omnämnts som en militärstad bland annat på grund av att SAAB tillverkade sina stridsflygplan här. Som militärstad uppvisade Linköping stark tillväxt under såväl andra världskriget som under kalla kriget. Efter 1980-talet har dock det militära kommit att få mindre betydelse i staden. SAAB är fortsatt en av de största arbetsgivarna i staden tillsammans Specialfastigheter och Biltema. Sedan grundandet av universitetet på 1970-talet har näringslivet i Linköping blivit mer innovativt och är idag en av landets ledande miljöstäder.