Filtrera sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Filtrera sökningSök

Butiker i Malmö

Nedan kan du se butiker till salu i Malmö och butiker till investering i Malmö. Tryck på den butik till salu i Malmö eller den butik till investering i Malmö som du vill ha mer info om. Hitta din nya butik i Malmö eller dina nya butiker i Malmö här. Lycka till! Mer info om butik till salu i Malmö.

Upprätta en sökagent och få besked om nya butiker till salu

201 lokaler hittade
Visa på karta Visa som lista

[IF BUYONLY][regioninfo-cityinfo-estatetypebuy][ENDIF]

.

Värt att veta när du söker butik i Malmö

Malmö är Sveriges tredje största tätort och har sedan invigningen av Öresundsbron år 2000 blivit ett mer attraktivt och lättillgängligt turistresemål. Den nya tillgången av utökade kundkretsar har lockat hit företagare, inte minst inom handelsbranschen. Som många andra kuststäder har Malmö länge varit främst förknippat med industri men har de senaste decennierna breddats och är nu en stad för alla typer av verksamhetsområden. Många stora företag som Findus, Honda Nordic och IBM har även valt att stationera sina huvudkontor i staden.

Hitta lediga butikslokaler till salu i Malmö. Söker du butik till salu i Malmö, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av lokaler eller fastigheter i Malmö än butikslokaler, använd då sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Malmö är hela Skånes ekonomiska motor vilket de senaste åren har lockat dit många större företag inom alla möjliga branscher. Det geografiska läget med förbindelse till resten av kontinenten är ännu en anledning till varför staden kommit att bli en attraktiv plats för företagare.

Sök efter lediga lokaler via väg- eller gatunamn i Malmö
Information om kommunen