Specificerad sökning
Storlek
- m2
HYRA OCH/ELLER KÖPA
Välj typ av lokal

Vi demokratiserar tillgången till verksamhetslokaler

Verksamhetslokaler.se är en sökmotor för lokaler som försöker att samla - aggregera - alla lediga lokaler i Sverige, så att du som lokalsökande kan hålla dig orienterad om hela lokalmarknaden via Verksamhetslokaler.se. Du som lokalsökande behöver därmed inte konstant hålla dig orienterad om nya lokaler på många hundratals olika hemsidor, vilket är nästan omöjligt och dessutom extremt tidskrävande.

Verksamhetslokaler.se är en helt automatisk marknadsplattform, där användare kan lägga upp användargenererat innehåll i form av lokaler eller lokalsökar-annonser, där användare kan komma i direkt kontakt med varandra och där användare kan tillgå relevanta sökresultat i form av lokaler eller lokalsökande.

Verksamhetslokaler.se demokratiserar vetskapen om lokalmarknaden
Verksamhetslokaler.se´s uppgift är att demokratisera tillgången till vetskapen om lediga lokaler. Det gör vi genom att ge alla lika rätt till vetskap om nya lokaler som erbjuds på marknaden.

Andra portaler för kommersiella lokaler är huvudsakligen baserade på att de som har lokaler ska betala för att annonsera deras lokaler. Därför visar portalerna endast de lokaler där de som äger lokalerna vill betala för annonseringen av deras lokaler. Alla de andra lokalerna - där ägarna antingen inte kan eller vill betala för annonsering - visas inte. Verksamhetslokaler.se samlar och visar alla lokaler oavsett om de som äger lokalerna vill betala för annonsering av lokalerna eller inte.

Det betyder igen att Verksamhetslokaler.se ger alla verksamheter lika möjlighet för att reagera på vetskapen om de nya, lediga lokalerna som erbjuds, samt att alla verksamheter via Verksamhetslokaler.se kan hålla sig orienterade om lokalmarknaden. Det genom att använda minst möjliga energi och tid.

Så samlar Verksamhetslokaler.se in vetskap om lediga lokaler
Lokalerna på Verksamhetslokaler.se kommer frå tre olika källor:
1:
Lokalerna läggs antingen upp direkt av hyresvärden eller säljaren på Verksamhetslokaler.se.
2: Hyresvärdarna eller säljarna ber Verksamhetslokaler.se om att säkra att det är en konstant uppdaterad version av deras lediga lokaler på Verksamhetslokaler.se.
3: Verksamhetslokaler.se´s automatiska robotar läser av internet efter lediga lokaler som inte redan finns i Verksamhetslokaler.se´s sökmotor. 

Vanlig användare kontra Guldanvändare
Som vanlig användare kan du i stor utstäckning använda Verksamhetslokaler.se gratis. Du kan t.ex. alltid göra en gratis lokalannons alternativt lokalsökar-annons. Om du vill ha den fulla effekten av Verksamhetslokaler.se´s tjänst kan du uppgradera dig till Guldanvändare, som är en abonnemangsbaserad tillgång som fortköper tills du stoppar den. Som Guldanvändare blir din profil och användning optimerad på en rad olika sätt. Exempelvis får du som lokalsökande Guldanvändare full tillgång till de samlade lokalerna, du får full tillgång till vår notifikations-tjänst, som bl.a. ger dig besked om nya lokaler direkt via mail. Därutöver får du en lokalsökar-annons som blir kvalitetsstämpad och placerad överst i sökresultaten, vilket gör at du är bland de första som hyresvärdarna/säljarna ser när de söker efter lokalsökande.  

Miljö!
Verksamhetslokaler.se är CO2-neutral - læs mere...

Nöjdhet!
Vi lägger väldigt stor vikt vid att ha nöjda användare. Därför har vi valt att ha en speciell nöjdhetsgaranti som kan användas vid utvalda tillfällen. Det är ovanligt att en tjänst, som endast får användas av verksamheter, har en sådan nöjdhetsgaranti. Läs mer om vår speciella nöjdhetsgaranti här.

Adress:
Verksamhetslokaler.se: Rentbuyestate.com Sweden ApS, Mynstersvej, 1827 Frederiksberg C, Danmark


Vi kan alltid kontaktas på support@verksamhetslokaler.se - som regel svarar vi väldigt snabbt.