Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Övriga lokaler i Piteå

Du har sökt efter Övriga lokaler i Piteå.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter Övriga lokaler i Piteå.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter

Värt att veta när du sökerövrigt i Piteå

Drygt 20 mil norr om Umeå ligger Piteå, en stad som är en mycket populär turiststad under sommarmånaderna. Piteå står för hälften av all sommarturism i Norrbotten. Ett populärt nöje i staden är Pite havsbad som ligger intill Piteälvens mynning har en fem kilometer lång sandstrand, äventyrsbad, aktivitetcentrum och en stor camping. Pite havsbad har även en framgångsrik konferens- och nöjesanläggningar. Piteå är dock mer än en turiststad. I staden finns bland annat en musikhögskola som är del av Luleå tekniska Universitet. SP Sveriges tekniska forskningsinstitut bedriver forskning och erbjuder tjänster till näringsliv, samhälle och industri. Piteå Science Park är en innovationsarena inom kreativa lösningar och cleantech. Bland annat förenas kreatörer och ingenjörer för att skapa gränsöverskridande samarbeten och på så vis frambringa hållbar lösningar.


Hitta övrigt i Piteå

Letar du efter övrigt i Piteå? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste övriga lokaler , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  övriga lokaler i Piteå som passar dig. Du kan se alla de aktuella övrigt i Piteå på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av övrigt i Piteå, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya övrigt i Piteå

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste övrigt i Piteå. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya övrigt i Piteå som matchar dina sökkriterier.