Securitas expanderar och förlänger hyresavtal i jägersro med ytterligare tio år

Säkerhetsföretaget Securitas meddelar att de kommer att utöka och förlänga sitt nuvarande hyresavtal i fastigheten Rosengård 130:403, ägd av Wihlborgs, belägen i Jägersro, Sverige.
10. juni 2023 | Skrivet av: Redaktionen
Securitas expanderar och förlänger hyresavtal i jägersro med ytterligare tio år

Säkerhetsföretaget Securitas meddelar att de kommer att utöka och förlänga sitt nuvarande hyresavtal i fastigheten Rosengård 130:403, ägd av Wihlborgs, belägen i Jägersro, Sverige. Det nya avtalet kommer att gälla i tio år och innebär en utökning av lokalerna med 5 300 kvadratmeter, vilka kommer att genomgå delvis ombyggnad och modernisering.

Fastigheten Rosengård 130:403 är belägen på Agnesfridsvägen och har utmärkta kommunikationsmöjligheter samt närhet till inre och yttre ringleden samt motorvägen E65. I direkt anslutning till fastigheten kommer det att växa fram en ny stadsdel, Nya Jägersro, med både bostäder och verksamheter.

Securitas betonar att de under de senaste tio åren har utvecklat sina tjänster och erbjudanden inom områden som brand, teknik, parkering och digitala produkter. För att kunna fortsätta utveckla sin verksamhet och samtidigt ta hänsyn till miljö- och hållbarhetsaspekter, var det nödvändigt att anpassa lokalerna och se till att de är framtidssäkrade.

Wihlborgs, som äger fastigheten, är glada över Securitas beslut att förlänga och utöka sitt samarbete. De ser fram emot att fortsätta stödja Securitas i deras verksamhet i det växande området Jägersro, som präglas av en mångfald av företag och spännande framtidsplaner.

Det utökade hyresavtalet mellan Securitas och Wihlborgs markerar en betydelsefull milstolpe för att förbättra säkerhetsföretagets kapacitet och samtidigt upprätthålla sitt åtagande för miljö och hållbarhet. Samarbetet mellan dessa experter inom sina områden banar väg för att skapa hållbara och anpassningsbara affärsmiljöer i Jägersro.