En omfattande renovering av ett centralt kontor i Jönköping

NCC, ett framstående byggföretag, har fått i uppdrag att genomföra en omfattande renovering av ett centralt beläget kontor i Jönköping.
10. juli 2023 | Skrivet av: Redaktionen
En omfattande renovering av ett centralt kontor i Jönköping

Bild: NCC

 

NCC, ett framstående byggföretag, har fått i uppdrag att genomföra en omfattande renovering av ett centralt beläget kontor i Jönköping. Kontoret, som ursprungligen byggdes 1985, är i behov av en omfattande renovering för att möta dagens krav på moderna och flexibla arbetsplatser.

En satsning på en attraktiv arbetsplats

Renoveringen av kontoret är en del av en större satsning på att skapa en attraktiv arbetsplats. "Ombyggnationen är en del i vår satsning på att vi ska bli länets mest attraktiva arbetsplats, samtidigt som vi fortsätter att vara en unik, lokal, aktör, nära våra kunder inom bank, försäkring och pension. NCC har bäst mött upp mot våra behov och visioner och det känns mycket bra att nu ha det första spadtaget i sikte," säger företagets VD.

En utmaning i logistik och materialhantering

Kontoret är cirka 4 000 kvadratmeter och ligger centralt beläget i staden, vilket ställer höga krav på logistik och materialhantering. Trots dessa utmaningar ser NCC fram emot att ta sig an projektet och bidra till att skapa en modern och attraktiv arbetsplats.

Byggstart planeras till tredje kvartalet 2023 och beräknas vara klart 2026.