AMF Fastigheter utser ny Chef för marknadsföring och kommunikation

Ledande fastighetsbolaget AMF Fastigheter har meddelat utnämningen av en ny ledare för marknadsförings- och kommunikationsinsatser.
7. juni 2023 | Skrivet av: Leonora Jensen
AMF Fastigheter utser ny Chef för marknadsföring och kommunikation

Ledande fastighetsbolaget AMF Fastigheter har meddelat utnämningen av en ny ledare för marknadsförings- och kommunikationsinsatser. Bolaget har valt en erfaren expert med erfarenhet av att främja investeringar och bygga affärsrelationer inom Stockholms stad.

 

Den nyutnämnda experten inom marknadsföring och kommunikation kommer att ansluta till AMF Fastigheters ledningsgrupp och har tidigare innehaft positionen som VD för Invest Stockholm. Med över två decenniers erfarenhet inom Stockholms kommunala förvaltning har hon visat stort intresse för staden och dess blomstrande affärsmiljö. Hennes roller inom Stockholms stadshus, Stockholms Business Region och Invest Stockholm har gett henne omfattande erfarenhet av att främja investeringar, stödja lokal affärsutveckling och marknadsföra Stockholmsregionen för investerare, företag och talangfulla individer.

 

"Mitt intresse för stadsutveckling och skapandet av platser där människor möts stämmer perfekt överens med AMF Fastigheters vision om att utveckla platser där människor vill vara", uttalade den nyutnämnda experten inom marknadsföring och kommunikation. "Under de senaste 10 åren har min roll inneburit att underlätta kontakter mellan staden, investerare, företag, entreprenörer och talanger. Jag ser fram emot att fortsätta göra det i min nya roll som chef för marknadsföring och kommunikation på AMF Fastigheter."

 

Den nya chefen kommer att efterträda den nuvarande marknadsförings- och kommunikationschefen, som har innehaft rollen sedan 2018. Under hennes tid har marknadsföringsavdelningen integrerats till ett enda kompetensområde för att skapa synergier mellan bolagets handelsplatser, kvarter och övergripande kommunikation. Den avgående chefen har spelat en avgörande roll i att etablera bolagets interna avdelning och implementera en mer datadriven och kundcentrerad strategi. Under pandemin har hon drivit flera initiativ, inklusive lanseringen av livevideoshopping och kostnadsfri hemleverans från butiker, vilket gjorde AMF Fastigheters handelsplatser till några av de första att erbjuda dessa tjänster.

 

"Vi vill tacka den avgående marknadsförings- och kommunikationschefen för hennes bidrag till AMF Fastigheter. Med sitt starka engagemang och fokus på människor har hon spelat en betydande roll i att utveckla företaget och positionera det för framtiden", kommenterade Thomas Erséus, VD för AMF Fastigheter. "Vi ser nu fram emot att välkomna vår nya chef, Anna Gissler, som delar vårt djupa engagemang för staden och dess framsteg. Med 20 års erfarenhet från stadshuset kommer hon att bidra med värdefull kunskap och ett omfattande nätverk."

 

Den nya chefen för marknadsföring och kommunikation kommer att tillträda sin roll den 1 augusti och kommer att bidra med sin expertis och nya perspektiv för att ytterligare förstärka AMF Fastigheters marknadsföringsinsatser och stärka kommunikationsstrategierna.