Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Lokaler i Härnösand

Du har sökt efter lokaler som uthyres i Härnösand.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter lokaler som uthyres i Härnösand.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter

Värt att veta när du söker lokal i Härnösand

Drygt 5 mil norr om Sundsvall längs E4:an ligger Härnösand. Härnösand ses ofta som södra ingången till naturarvet Höga Kusten. Staden är omringad av vacker natur i form av skog, branta kuster och skärgård. Området erbjuder många aktivteter, både inomhus och utomhus. Exempel på dessa är stadens museum och stadens friluftsaktiviteter så som kanoting, skidåkning och hiking. I utbildningsväg finns flera grundskolor och på högre nivå även campus Härnösand som är en del av Mittuniversitetet. Närmsta sjukhus finns i Sundsvall. Staden har präglats av rikt industriliv med fokus på varvsindustri och sjöfart. Idag domineras arbetslivet dock av offentlig verksamhet och tillverkningsindustrin har minskat under de senaste decennierna. Exempel på offentliga verksamheter i staden är Mittuniversitetet, länsstyrelsen och Specialpedagogiska skolmyndigheten. Exempel på privata företag är Com Hem, Logosol och SCA Bionorr.


Hitta lokal i Härnösand

Letar du efter lokal i Härnösand? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor och butik som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny lokal i Härnösand som passar dig. Du kan se alla de aktuella lokalerna som uthyres i Härnösand - kontor, lager, butik och produktion/verkstad som uthyres - på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lokaler i Härnösand, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek, hyra och om lokalen ska hyras ut tidsbegränsat eller med obegränsad hyresperiod, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lokaler i Härnösand

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lokalerna i Härnösand. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lokaler i Härnösand som matchar dina sökkriterier.