Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Lokaler i Malmö Fosie

Du har sökt efter lokaler som uthyres i Malmö Fosie.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter lokaler som uthyres i Malmö Fosie.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter

Värt att veta när du söker lokal i Malmö Fosie

Fosie är ett område i den Södra stadsdelen med framförallt flerbostadshus som byggdes under 1060-talet. Här finns också ett antal industrier med ca 10 000 arbetsplatser och 300 företag. I Fosie finns också grönområden och trädgårdar.


Hitta lokal i Malmö Fosie

Letar du efter lokal i Malmö Fosie? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor och butik som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny lokal i Malmö Fosie som passar dig. Du kan se alla de aktuella lokalerna som uthyres i Malmö Fosie - kontor, lager, butik och produktion/verkstad som uthyres - på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lokaler i Malmö Fosie, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek, hyra och om lokalen ska hyras ut tidsbegränsat eller med obegränsad hyresperiod, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lokaler i Malmö Fosie

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lokalerna i Malmö Fosie. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lokaler i Malmö Fosie som matchar dina sökkriterier.