Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Kontorslokaler för uthyrning i Växjö

Du har sökt efter Kontorslokaler som uthyres i Växjö.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Mer info om kontorslokaler för uthyrning i Växjö
Du har sökt efter Kontorslokaler som uthyres i Växjö.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Mer info om kontorslokaler för uthyrning i Växjö
Sortera efter

Värt att veta när du sökerkontor i Växjö

Växjö är en tätort i södra Småland med över 85 000 invandare. Staden bjuder på en bra kombination av storstadspuls och småstadsidyll, samtidigt som det är en universitetsstad. Många av invånarna har ett gott rykte för att värna om miljön. Växjö anses faktiskt vara Europas grönaste stad!

Linnéuniversitet är en stor del av Växjö stad och vikten av utbildning har länge präglat staden. Många av studenterna bor på campus med det finns goda möjligheterna att bo inne i stadskärnan. Inom campusområdet finns ett stort utbud av restauranger, pubar, caféer och grönområden. Campus är med andra ord den perfekta mötesplatsen för alla studenter med diverse intressen. Linnéuniversitet har starka samarbeten med näringslivet och spelar stor roll för stadens utveckling. I Växjö finns det ca 7 000 registrerade företag, framförallt inom IT- och tjänstesektorn.


Hitta kontor att hyra i Växjö

Letar du efter kontor att hyra i Växjö? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontorslokaler som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  kontorslokaler att hyra i Växjö som passar dig. Du kan se alla de aktuella kontor att hyra i Växjö på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av kontor att hyra i Växjö, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya kontor att hyra i Växjö

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste kontor att hyra i Växjö. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya kontor att hyra i Växjö som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av lokaler finns i Växjö?

I Växjö hittar du både lokal för uthyrning och försäljning. Du kan välja mellan kontor, lager eller klinikrum och andra saker att hyra eller sälja. Klicka för att se alla lokaler .

Kan jag söka efter lokaler i Växjö baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Växjö kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt ett lokal i Växjö?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya lokaler i Växjö.

Hur mycket kostar ett lokal i Växjö?

Priset på ett lokal i Växjö beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika lokaler i Växjö.