Denna annons är upprättad av en betalande användare
Rapportera fejlHjälp oss genom att rapportera fel. Läs mer här.

Kontorshotell för uthyrning, Stockholm Kungsholmen, Alströmergatan

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
  • 108367
  • Kontorshotell
  • 250 SEK
  • 80
  • Ja
  • Inte angivet
  • Rapportera fejl

Ett kontorshotell perfekt för enmans- och småföretag

Kontorshotellet ligger på Kungsholmen i en gammal ammunitionsfabrik. Mitt i ett av Stockholms mest spännande områden kombineras en inspirerande industriell miljö med moderna lösningar och flexibel inramning.

”Vi är den perfekta arbetsplatsen för enmansföretag och småföretag som värdesätter flexibilitet, pris ochnätverk. Om jag drev ett företag skulle jag tveklöst välja att sitta på ett kontorshotell. Möjligheten att knyta kontakter och få arbetsglädje och energi av kamraterna runt dig, att slippa tänka på papperstopp i skrivare, internet som krånglar och att hela tiden behöva svara i telefon gör det oslagbart”, säger Ida Lüpke, sälj och marknad på kontorshotellet.

Vi är ett Coworking koncept och erbjuder fasta kontorsplatser, kontor och flexibla arbetsplatser. Här finns möjlighet för ditt företag att växa, de jobbar med flexibla lösningar och erbjuder korttidskontrakt. Ett facilityteam med reception, officemanager, vaktmästare och enklare It-support finns tillhands under kontorstid. Receptionen är bemannad av Klara mellan 08.30 och 17.00. Hon hjälper er med service så som posthantering och att beställa fika till ert möte.

”Detta är ett proffsigt, modernt, representativt och coolt ställe att jobba på. Jag gör det varje dag. Prova du också.” Svante Törngren, Nöjd hyresgäst och småföretagare.

Välj mellan tre upplägg för att hitta det som passar er bäst:

MEMBERSHIP LIVINGROOM
Som medlem får du tillgång till kontoret alla vardagar mellan 08.30-17. Du slår dig ner i någon av loungeytorna som blir ditt kontor över dagen. Det som ingår är tillgång till lounge, medlemskap i nätverket Network Room, wi-fi, kaffe och vatten. Ett bra sätt för dig som vill vara en del av en gemenskap, skapa nya kontakter och ha möjligheter att boka mötesrum vid behov.
Pris 250:-/månad

OFFICE LOUNGE
Letar du efter en mer flexibel lösning? Här kan du välja att hyra en flexibel arbetsplats. Du väljer att sätta dig vid ett ledigt skrivbord eller slå dig ner i någon av de trevliga loungeytor. Ett bra alternativ för dig som inte behöver vara på kontoret varje dag.
Pris: Från 950 SEK/månad ex moms

Söker du en fast kontorsplast? Då erbjuds kontorsplats i ett öppet landskap och mer avskilt.
Pris: Från 4 500 SEK/månad ex moms

Utöver kontoret finns här två till verksamhetsområden inom gruppen, Meeting Room - möten och event och Storage Room – lagerverksamhet med uthyrning av förråd 1-16 kvm. Tillsamman under ett och samma tak utgör grupperna en helhet och ett erbjudande till sina hyresgäster, få andra kan erbjuda.

KOMMUNIKATION
Bra kommunikationer. Inom ca 2 min promenadavstånd ligger Fridhemsplans t-banestation. Flertalet busslinjer trafikerar området bl.a. buss 54, 66 och blå buss 1,3,4.

OMGIVNING
På Kungsholmen finns allt en företagare kan önska sig och i dessa kvarter finns mode, mat, handel, kultur, alla tänkbara servicetjänster samt inte minst ett innovativt företagsklimat.

SERVICE
I området finns mängder av restauranger och mysiga caféer, exempelvis Västermalmsgallerian som erbjuder butiker, caféer och restaurang.

PARKERING
Det finns möjlighet att hyra även detta i samma hus samt på intilliggande gator och parkeringshus.

ÖVRIGT
3 månaders uppsägningstid

Service: Aircondition, Bredband, Catering, Fax, Företagsadress, Förvaringsutrymme, Konferensrum, Kopieringsmaskin, Kök/lunchrum, Möblerat, Parkeringsplatser, Receptionist, Skrivare, Städning, Tillgång till filserver