Hyra lokal på Kungsholmen

Se alla lokaler att hyra på Kungsholmen nedan. Om du vill hyra lokal på Kungsholmen har du kommit helt rätt! Vi har i stort sett alla lokaler som uthyres på Kungsholmen i vår databas. Hitta din nya lokal att hyra på Kungsholmen här. Lycka till! Mer info om att hyra lokaler på Kungsholmen.

Söker du hyra eller köp?Hyra/köp
Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Hyra per m2 per år exkl. drift
Säljpris
Filtrera sökningSök
494 lokaler hittade
Visa på karta Visa som lista

Vanliga frågor

Statistik över utvecklingen av lediga lokaler att hyra på Kungsholmen under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga lokaler att hyra i Kungsholmen under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet lokaler att hyra i Kungsholmen på datumet. I den tredje kolumnen ser du antal nya lokaler i Kungsholmen som lagts ut för uthyrning på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal lokaler i Kungsholmen som hyrts ut på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga lokaler i Kungsholmen över tid, samlad statistik över nya lokaler i Kungsholmen över tid, samlad statistik över uthyrda lokaler i Kungsholmen över tid.

Datum Alla lokaler att hyra Nya lokaler att hyra Uthyrda lokaler
29. februari 2024 368 7 1
28. februari 2024 362 2 6
27. februari 2024 366 3 1
26. februari 2024 364 3 0
25. februari 2024 361 4 0
24. februari 2024 357 3 8
23. februari 2024 362 2 1
22. februari 2024 361 1 2
21. februari 2024 362 0 2
20. februari 2024 364 2 4
19. februari 2024 366 5 5
18. februari 2024 366 8 5
17. februari 2024 363 5 2
16. februari 2024 360 12 6
15. februari 2024 354 2 8
14. februari 2024 360 13 12
13. februari 2024 359 0 55
12. februari 2024 414 3 4
11. februari 2024 415 5 5
10. februari 2024 415 107 116
9. februari 2024 424 223 0
8. februari 2024 201 8 93
7. februari 2024 286 5 2
6. februari 2024 283 14 3
5. februari 2024 272 3 10
4. februari 2024 279 0 6
3. februari 2024 285 7 1
2. februari 2024 279 2 8
1. februari 2024 285 1 5
31. januari 2024 289 4 4
30. januari 2024 289 3 0

Statistik över lediga lokaler att hyra på Kungsholmen

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av lokaler att hyra i Kungsholmen. Se också samlad statistik över alla lediga lokaler i Kungsholmen över tid, samlad statistik över nya lokaler i Kungsholmen över tid, samlad statistik över uthyrda lokaler i Kungsholmen över tid.

Totalt
Antal lediga lokaler 494
Antal nya lokaler sedan igår 7
Antal uthyrda lokaler sedan igår 1
Lediga m2 totalt 328 448
Genomsnittligt pris per m2 per år utan drift 4 080
Högsta m2-pris 60 000
Lägsta m2-pris 8

Hyra lokal på Kungsholmen

När du ska hitta lokaler att hyra på Kungsholmen bör du gå igenom några specifika steg. Du kan se en detaljerad beskrivning av hur du hittar och hyr olika typer av lokaler via våra guider: hyra kontor, hyra butikslokal, hyra lager, hyra industrilokal.

Du bör alltid börja med att definiera dina krav och behov för din nya verksamhetslokal. Därefter bör du undersöka den aktuella marknaden för lediga lokaler.

Du kan få en översikt över lokaler att hyra på Kungsholmen via Verksamhetslokaler.se, som samlar lediga lokaler i Sverige. På Verksamhetslokaler.se kan du enkelt filtrera efter storlek, pris och läge och skapa sökagenter för lokaler att hyra som informerar dig om nya kommersiella lokaler som matchar dina kriterier. Detta sparar tid och ger dig möjlighet att snabbt kontakta hyresvärdar som har intressanta lokaler. När du har identifierat intressanta företagslokaler på marknaden kan du kontakta hyresvärdarna eller fastighetsmäklarna för att arrangera en visning.

Det finns olika typer av kommersiella lokaler:

Hyra kontor på Kungsholmen

Kontorslokaler är lokaler som typiskt används för skrivbordsarbete och administration. Läs mer om att hyra kontor på Kungsholmen genom att klicka på länken.

Hyra butikslokal på Kungsholmen

Butikslokaler är lokaler som typiskt används för att sälja varor direkt till kunder från gatan. Läs mer om att hyra butikslokal på Kungsholmen genom att klicka på länken.

Hyra lager på Kungsholmen

Lagerlokaler är lokaler som typiskt används för att förvara varor tills de skickas till kunder eller butiker. Läs mer om att hyra lager på Kungsholmen genom att klicka på länken.

Hyra industrilokal på Kungsholmen

En industrilokal eller en verkstadslokal är en lokal som typiskt används för att producera eller reparera varor. Läs mer om att hyra industrilokal på Kungsholmen genom att klicka på länken.

Hyra klinik på Kungsholmen

En klinik är en lokal som typiskt används för medicinska- eller skönhetstjänster. Läs mer om att hyra klinik på Kungsholmen genom att klicka på länken.

Hyra restaurang på Kungsholmen

En restaurang är en lokal som vanligtvis används för att servera gäster. Läs mer om att hyra restaurang på Kungsholmen genom att klicka på länken.

Kontorshotell på Kungsholmen

Ett kontorshotell är en typ av lokal som vanligtvis består av flera kontorsplatser och/eller kontorsrum som hyrs ut till många olika företag. Läs mer om kontorshotell på Kungsholmen genom att klicka på länken.

Hitta en billig lokal att hyra på Kungsholmen

Om du vill hitta ett billig lokal på Kungsholmen är det viktigt att utforska så många alternativ som möjligt. Detta kan uppnås genom att kontakta så många hyresvärdar som möjligt och ordna visningar av de olika lokalerna.

Efter att ha mottagit de olika hyresvärdarnas prisförslag, bör du förhandla priset genom att komma med ditt eget prisförslag. Genom att ha flera kommersiella lokaler och hyresvärdar i åtanke ökar du chanserna att hitta en hyresvärd som är villig att erbjuda ett pris som passar din budget.

Kom ihåg att priset du får också handlar om utbud och efterfrågan. Genom att välja ett område med många lediga lokaler kan du också på så sätt öka sannolikheten att få ett lågt pris.

Hyr lokal på Kungsholmen med rätt storlek och inredning

När du väljer din nya lokal på Kungsholmen är det viktigt att du säkerställer att den uppfyller både dina nuvarande och framtida behov. Lokalen bör alltså vara tillräckligt stort för de aktiviteter du har idag och de aktiviteter du förväntar dig inom den närmaste framtiden.

Det är viktigt att du är medveten om att inredningen och planlösningen kan ha stor betydelse för vilken lokal som kan uppfylla dina behov. Även om en lokal kan verka för liten kan du ofta med rätt inredning optimera användningen av lokalen.

Du kan läsa mer om hur man inreder sin kommersiella lokal optimalt via dessa guider: Inredningsguide för kontor, inredningsguide för butikslokal, inredningsguide för lager och inredningsguide för industrilokal.

Flytten till en ny lokal på Kungsholmen

När du har hyrt en ny kommersiell lokal på Kungsholmen kommer du i en snar framtid att flytta in i den nya lokalen. Det är viktigt att du organiserar själva flytten från den ena lokalen till den andra på ett optimalt sätt. Det är avgörande att du fokuserar på alla aspekter av flytten.

Flyttprocessen varierar mycket beroende på om du flyttar kontor, lager, industrilokal eller butik. Vi har utvecklat en rad guider som riktar sig till flytt till olika typer av lokaler, som du kan läsa här: Flyttguide: kontorslokaler, Flyttguide: lagerlokaler, Flyttguide: industrilokaler och Flyttguide: butikslokal.

Ska du hyra ut lokal på Kungsholmen?

Om du har lediga lokaler på Kungsholmen kan du hitta potentiella hyresgäster genom Verksamhetslokaler.se, som en onlineplattform för lokaluthyrning. Vi används av fastighetsbolag, förvaltare, företagsmäklare och privata hyresvärdar som söker lämpliga hyresgäster för deras kommersiella lokaler.

Med en databas på över 40.000 registrerade användare och ett stort antal dagliga besökare som vill hyra lokal, kan du genom att annonsera dina lediga verksamhetslokaler nå ut till en bred målgrupp av potentiella hyresgäster.

Du kan skapa en annons för dina lokaler på Kungsholmen eller söka hyresgäster direkt på vår hemsida. Du är också välkommen att kontakta oss via mail på vip@verksamhetslokaler.se för mer information eller hjälp.

Du kan läsa mer om de steg du vanligtvis behöver genomföra när ska hyra ut lokal i denna guide: 10 enkla steg till att framgångsrikt hyra ut lokal.

Värt att veta när du vill hyra lokal i Kungsholmen

Kungsholmen är indelad i fem mindre stadsdelar, beståendes av Kungsholmen, Marieberg, Fredhäll, Kristineberg och Stadshagen som tillsammans utgör ett av Stockholms mest populära bostadsområden. Ön, som i princip var obebyggd fram till 1700-talet, började ta sin nuvarande form först i slutet av 1800-talet. Det var under denna period som den nuvarande stadsplanen över Kungsholmen antogs och området som vi känner det idag började ta form. Mycket har dock hänt genom åren och Kungsholmen är än idag ett växande stadsdelsområde som fortsätter att erbjuda nya områden i eftertraktade omgivningar. Det har till exempel på senare år växt fram ett område mellan Kristineberg och Stadshagen nere vid Ulvsundasjön som fått namnet Hornsbergs strand – ett modernt bostadsområde som präglas av socialt liv längs med klipporna och strandpromenaden. Det har även blivit populärt bland kungsholmsborna att fortsätta strandpromenaden runt hela ön för att sedan avsluta med en brunch eller fika på någon av de många restauranger och caféer i området. Kungsholmens utveckling har karaktäriserats av en en blandning av kvarterskänsla och stadsprofil – där främst Hantverkargatan och Fleminggatan är de framstående gatorna i området. Här finns någonting för alla i form av butiker, restauranger, barer och mycket mer. Om sommaren finns det också flera ställen på Kungsholmen där man kan ta sig ett svalkande dopp i Mälaren, som exempelvis Rålambshovsparken eller från klipporna vid Fredhällsbadet.