Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Lokaler i Kalmar

Du har sökt efter lokaler som uthyres i Kalmar.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter lokaler som uthyres i Kalmar.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter

Värt att veta när du söker lokal i Kalmar

Kalmar är en tätort vid Smålandskusten i sydöstra Sverige. Kalmar är centralort i Kalmar kommun, residensstad i Kalmar län samt tidigare stiftsstad i Kalmar stift. Kalmar fick en högskola 1977 och blev universitetsstad 2010. I Kalmar finns Linnéuniversitetet centralt i stadskärnan. Universitetskajen är helt nybyggd och ligger precis vid havet. Här är en kreativ kunskapsmiljö. Kalmar centralort hade 40 000 invånare år 2018. Kalmar är Smålands tredje största tätort efter Jönköping och Växjö.

Ligger vid Smålandskusten i sydöstra Sverige. Kalmar ligger vid vattnet med enkel åtkomst till den stora ön Öland. Norr om Kvarnholmen leder en 6 km lång bro över Kalmarsund


Hitta lokal i Kalmar

Letar du efter lokal i Kalmar? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor och butik som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny lokal i Kalmar som passar dig. Du kan se alla de aktuella lokalerna som uthyres i Kalmar - kontor, lager, butik och produktion/verkstad som uthyres - på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lokaler i Kalmar, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek, hyra och om lokalen ska hyras ut tidsbegränsat eller med obegränsad hyresperiod, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lokaler i Kalmar

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lokalerna i Kalmar. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lokaler i Kalmar som matchar dina sökkriterier.