Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Fastigheter i Skellefteå

Du har sökt efter lokaler till salu i Skellefteå.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter lokaler till salu i Skellefteå.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter

Värt att veta när du söker lokal till salu i Skellefteå

Skellefteå ligger 13 mil norr om Umeå och är en traditionell industristad. Kända företag som är verksamma i staden är Boliden AB, som även är stadens största privata arbetsgivare, och Skega. Men sedan 1990-talet har många IT-företag vuxit fram i staden, både stora och små. Tiero har verksamhet i staden bland annat. Skellefteå Kraft, en annan stor arbetsgivare i staden, ägs helt av Skellefteå kommun och producerar elkraft och fjärrvärme och är en elnätsägare. På senare år har staden präglats av musik och idrott. Exempel på detta är Trästocksfetivalen och Skellefteå AIK Hockey. Värt att nämna är också att Västerbottenteatern är placerad i Skellefteå.


Hitta lokal till salu i Skellefteå

Letar du efter lokal till salu i Skellefteå? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor och butik till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny lokal i Skellefteå som passar dig. Du kan se alla de aktuella lokalerna till salu i Skellefteå - kontor, butik och lager - på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lokaler i Skellefteå,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lokaler till salu i Skellefteå

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lokalerna i Skellefteå. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lokaler i Skellefteå som matchar dina sökkriterier.