Ändra sökning
Sortera efter
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Showroom till salu i Umeå

Du har sökt efter Showroom till salu i Umeå.
Filtrera annonserna via filtret till vänster.
Du har sökt efter Showroom till salu i Umeå.
Filtrera annonserna genom att klicka på knappen ovanför.
Sortera efter
Ingen annons matchade din sökning. Du kan istället upprätta en sökning efter Showroom, som skickas ut till de relevanta hyresvärdarna i Umeå. Klicka här för att läsa mer.

Värt att veta när du sökershowroom i Umeå

Var staden fått sitt namn ifrån är inte en fråga som alla enats om. Den mest vanligen accepterade uppfattningen är att namnet har sitt ursprung i det fornnordiska ordet Úma, som betyder dånande eller tjutande, och därmed användes som en beskrivning av Umeälven. En alternativ uppfattning är att namnet härstammar från Ymer och att Umeå därmed är vad som omnämndes som Ymisland i den isländska fornaldarsagan Hervararsagan från 1200-talet. Något som däremot inte går att motsätta sig är att stadens historia sträcker sig långt tillbaka i tiden då hällristningar från cirka 3 000 f. Kr. är funna i området. Staden har flertalet gånger i historien brunnit ned till marken på grund av krig och förstörelse. Under återuppbyggnaden efter Stadsbranden i Umeå år 1888 beslöts att gatorna skulle vara bredare och att björkar skulle planteras längs med alla gator och med detta föddes Björkarnas stad. Sedan Umeå universitet invigdes år 1965 har befolkningen i staden mer än fördubblats och inneburit att medelåldern för stadens invånare ligger flera år under riksgenomsnittet. Förutom av universitetet lockas folk till staden på grund av dess vädermässiga mångfald i form av riktiga snövintrar kombinerat med soliga strandsomrar. Staden är också präglad av kultur vilket gör sig påmint av alla muséer, Umeå jazzfestival, och inte minst Norrlandsoperan.


Hitta showroom till salu i Umeå

Letar du efter showroom till salu i Umeå? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste showroom till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  showroom till salu i Umeå som passar dig. Du kan se alla de aktuella showroom till salu i Umeå på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av showroom till salu i Umeå, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya showroom till salu i Umeå

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste showroom till salu i Umeå. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya showroom till salu i Umeå som matchar dina sökkriterier.