Rapportera felHjälp oss genom att rapportera fel. Läs mer här.

200 m2 kontor att hyra på Södermalm

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
  • 308592
  • Kontor
  • 200 m2
  • Inte angivet

Kontor att hyra, Södermalm

210 kvm kontor med möjlighet till flexibelt avtal
I denna fastighet med fullservice kan vi erbjuda en lokal för företaget som prioriterar bra kommunikationsläge och pulsen på Södermalm. En yteffektiv planlösning med två enskilda/teamsrum och ett större mötesrum. Här har du möjlighet att både flytta in omgående samt med ett flexibelt hyresavtal för att kunna ha möjlighet att känna in både läget och lokalen. Men om det här redan känns som lokalen för dig har du självklart möjlighet till att hyra lokalen genom ett tre- eller femårigtavtal.
Om fastigheten
Välkommen till [xxxxx] 100 med reception, café och plats för trevliga möten för kontorshyresgäster och deras kunder. I huset finns fyra gemensamma konferensrum, som rymmer upp till 20 personer var. Ett servicebolag hjälper till med tjänster som reception, catering, bud- och besökshänvisning. I fastigheten finns ett garage med 300 p-platser. Uppgången från Skanstulls tunnelbanestation (grön linje) leder direkt till fastighetens entré. Dusch- och omklädningsrum återfinns i entrén.
Service
Södermalm och Skanstull sjuder av myllrande folkliv under både dag- och kvällstid. Och för den som uppskattar natur, utomhusbad, tennis, promenader mm så är det bara ett stenkast ned till Årstaviken. Kontorshusets närmaste grannar är Åhléns samt Clarion Hotel Stockholm. Rakt över gatan ligger Ringens köpcentrum med butiker och restauranger.
Kommunikationer
På några minuters promenad ligger pendeltågstationen Stockholms södra, och vid Gullmarsplan finns tvärbanan. Cykelvägar i alla vädersträck går förbi adressen och det finns många cykelställ i direkt anslutning till fastigheten. Läget invid Söderleden gör det också enkelt att ta sig hit med bil.
Läs mer om fastigheten

Detta kontor att hyra ligger på Ringvägen på Södermalm. Södermalm har postnummer 11823, och ligger i kommunen som ligger i Stockholm. Lokalen är totalt 200 m2. Detta kontor att hyra upprättades på vår tjänst den 14.1.2022, men kan ha varit inaktiverad och senare aktiverad igen.