Filtrera sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Filtrera sökningSök

Kontorslokaler på Södermalm

Se alla kontorslokaler och kontor att hyra på Södermalm nedan. Om du vill hyra kontor på Södermalm har du kommit helt rätt! Vi har i stort sett alla lediga kontorslokaler på Södermalm i vår databas. Hitta ditt nya kontor på Södermalm här. Lycka till! Mer info om att hyra kontor på Södermalm.

Upprätta en sökagent och få besked om nya kontorslokaler

659 lokaler hittade
Visa på karta Visa som lista

Vad är en kontorslokal?

Ett kontor är en plats där kontorsrelaterade verksamheter arbetar. Ett kontor kan vara utrustat med olika typer av teknisk utrustning, såsom datorer, skrivare, faxmaskiner och telefoner. Ett kontor kan också ha speciella föreskrifter för att skydda miljön. Det kan också ha speciella regler för att skydda kontorspersonalen. Inom ramen för kontorslokaler kan utöver ett fysiskt kontor även virtuella kontor eller mobila kontor räknas in.

Om du letar efter en kontorslokal att hyra kan det vara bra att undersöka vilka typer av lokaler som finns tillgängliga och vilka som passar bäst för din verksamhet. Det kan också vara bra att ta reda på vilka typer av tjänster som erbjuds i kontorslokalen, såsom internetuppkoppling, kopieringsmaskiner och telefonlinjer.

Hyra kontor på Södermalm

Är du ett företag på jakt efter att hyra kontor på Södermalm så har du kommit helt rätt! Verksamhetslokaler.se är en stor lokalportal och sökmotor. Vi samlar nämligen stortset hela marknaden och alla lediga kontor på Södermalm. Hitta ditt nya kontor att hyra genom att kolla listan med annonser ovan. Om du letar efter en bestämd typ av kontor att hyra på Södermalm till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera lokalerna, så du ser de mest relevanta kontorslokalerna på Södermalm först.

När du vill hyra ett kontor på Södermalm är det viktigt att veta vilken typ av kontor på Södermalm som du vill hyra. Om du söker kontor med bestämda kriterier kan du söka utifrån storlek och pris via sökfunktionen.

Guide: Så hittar du ett kontor på Södermalm

Behöver du hjälp med att hitta ett kontor på Södermalm? Så har du kommit helt rätt! I denna guide kommer vi genomgå några av de saker som du ska vara uppmärksam på när du söker uthyrning av kontor på Södermalm. Följ stegen i guiden nedan, så har du kommit en bra bit på vägen att hitta den perfekta kontorslokalen på Södermalm!

1. Överväg dina behov

Först och främst ska du överväga vilka behov du som hyresgäst har för en kontorslokal på Södermalm. Vilken storlek och hur många m2 ska lokalen vara? Behöver du en egen parkering? Hur lång ska hyresperioden vara? Var på Södermalm ska kontoret ligga – ska det ligga i ytterkanten av stan eller i centrum? Hur mycket är du villig att betala i hyra?

Frågorna är många. När du vet vilka behov du har kan du starta en lokalsökning efter jakten på en kontorslokal som uppfyller dina krav.

2. Sök på internet efter kontor på Södermalm

Det finns många bra hemsidor med lediga kontorslokaler att hyra där du kan söka efter kontor på Södermalm. Kom ihåg att söka på fler olika lokalportaler för att hitta den bästa lediga kontorslokalen till det bästa priset. Du kan söka direkt efter alla typer av lokaler på vår lokalportal Verksamhetslokaler.se, som är en av de största svenska portalerna för lokaluthyrning och som ger en överblick över hela lokalmarknaden. Vi är lokalportalen för Södermalm. Vi har alla kommuner och städer och täcker hela Sverige. Börja din sökning efter kontor att hyra här.

3. Kontakta hyresvärden

När du har hittat ett kontor på Södermalm som du är intresserad av ska du kontakta hyresvärden. Du ska skriva ett mail till hyresvärden där du berättar lite om ditt företag och varför du vill hyra kontorslokalen. Du kan också be om en visning av lokalen, så du kan se den med egna ögon.

4. Få hyreskontraktet kollat av en jurist

När du har hittat ditt nya kontor på Södermalm ska du skriva under ett hyreskontrakt. Det är viktigt att du får rådgivning från en jurist så att du säkrar dig att allt är som det ska. Ett hyreskontrakt ska bland annat innehålla information om hyra, deposition, värmeförbrukning, inflyttningsdatum och avtalsperiod. Låt alltid en advokat eller jurist kontrollera hyreskontraktet innan du skriver under det.

5. Kolla upp hyresvärden ordentligt

Om hyresvärden själv hyr lokalen är det inte säkert att personen får hyra ut den i andrahand till dig. I den situationen kan du be hyresvärden om dokumentation som visar att personen har tillåtelse att hyra ut lokalen i andrahand.

6. Deposition

När du har skrivit under hyreskontraktet ska du eventuellt betala en deposition till hyresvärden. Depositionen är en säkerhet för hyresvärden om du skulle orsaka skador på lokalen eller inte betala hyran. Depositionen är typiskt mellan 1-3 månaders hyra. När både du och hyresvärden har skrivit under hyreskontraktet har du typiskt några dagar på dig att överföra den eventuella depositionen. Du bör då endast överföra pengar till en bank i ditt eget land.

7. Avtala om inflyttning

Kom ihåg att göra ett klart avtal med hyresvärden omkring inflyttningen. När kan du börja använda kontoret? När kan du få nycklarna? Osv. Osv.

8. Flytten

När allt är på plats kan du börja flytta in i din nya kontorslokal. Kom ihåg att adressändra.

Hitta kontor att hyra Södermalm

När du vill hyra kontor på Södermalm är det alltså viktigt att du har en bra uppfattning om vad du letar efter innan du sätter igång. Fundera över vilken storlek du behöver, hur mycket du är villig att betala och vilket område du vill vara i. Ska du hyra kontorslokal på Södermalm kommer det att hjälpa dig att hitta det perfekta kontoret för dina behov om du först definierar vilka dina önskemål är.

När du har bestämt vilken typ av kontor att hyra du är ute efter är det dags att börja leta. Det finns många olika sätt att hitta lediga kontorslokaler när du vill hyra kontor på Södermalm. Du kan till exempel leta på nätet.

När du har hittat några kontorslokaler att hyra på Södermalm som du är intresserad av är det dags att börja jämföra. Jämför priser, storlek, läge och andra faktorer som är viktiga för dig. Se till att du får all information som du behöver innan du bestämmer dig för ett kontor.

Kontorslokaler på Södermalm

Du kan använda vår sökmotor för att hitta ett kontor att hyra på Södermalm som passar din verksamhet. Vi har ett brett utbud av kontor att hyra på Södermalm.

Oavsett vilken typ av kontor att hyra på Södermalm som du letar efter, så hittar du det du söker hos oss. Vi har kontorslokaler att hyra på Södermalm för alla typer av verksamheter.

Vill du hyra kontorslokaler på Södermalm finns det ett antal olika alternativ att välja mellan. Det finns olika typer av kontorslokaler som är lämpliga för olika typer av verksamheter.

Om du letar efter en ledig kontorslokal på Södermalm finns det ett antal saker som du bör överväga. Först och främst måste du bestämma var den lediga kontorslokalen ska ligga. Det finns många olika områden att välja mellan, så det kan vara bra att göra lite research för att se vilket område på Södermalm som passar bäst för dina behov.

När du har bestämt var du vill att den lediga kontorslokalen ska vara måste du också bestämma vilken typ av kontorslokal du behöver. Det finns många olika typer av lediga kontorslokaler på Södermalm att välja mellan, så det kan vara bra att göra lite research för att se vilken ledig kontorslokal på Södermalm som passar dina behov bäst.

Priserna på de lediga kontoren på Södermalm varierar beroende på storlek, läge och andra faktorer. Det är viktigt att du gör en noggrann jämförelse innan du bestämmer dig för vilken av de lediga kontoren på Södermalm som passar bäst för dina behov.

Om du letar efter kontorslokaler för att starta ett företag, är det bra att hålla koll på de kontorslokaler på Södermalm som finns ute på marknaden. Du kan typiskt välja mellan många olika typer av kontorslokaler på Södermalm, beroende på vad du behöver.

Lediga kontor på Södermalm

Att hitta ett kontor på Södermalm kan i vissa tillfällen kännas som en utmaning. Följer du däremot guiden längre upp på sidan kommer jakten på ett kontor på Södermalm förhoppningsvis kännas enklare. Det handlar om att gå strukturerat fram i jakten på ett nytt kontor på Södermalm, för att i slutändan hitta det kontor på Södermalm som passar dig bäst.

Värt att veta när du söker kontor i Södermalm

Södermalm har med sin speciella stil nästan blivit synonymt med en avslappnad och hipster-inspirerad stil som är vanligt förekommande på söder. Här finns det flera second hand-butiker, mikrobryggerier och prisbelönta caféer och bagerier, samtidigt som det också finns stora köpcentran, etablerade varumärken och diskotek för alla åldrar. Södermalm brukar därför beskrivas som en dynamisk stadsdel med ett rikt socialt liv under dygnets alla timmar. Vidare finns här också gott om kultur i form av muséer, utställningar och historiska byggnader. Namnet Södermalm började nämligen redan ta form i dokument daterat till 1288, även om den dåvarande stavningen var Suthraemalm, och stadsdelen började därefter sakta ta form. Det var dock inte förrän på slutet av 1500-talet som befolkningstillväxten tog fart och så sent som mot slutet av 1800-talet den kom igång på allvar. Södermalm blev då främst arbetarnas stadsdel, även om stadsdelen idag kännetecknas av dyra bostäder och ett av Stockholms trendigaste områden att bo i. En av de delar på Södermalm som har kommit att bli en av de allra mest omtalade och populära bland såväl Stockholmare som turister är den del som fått det inofficiella namnet SoFo (Söder om Folkungagatan), som sedan 90-talet växt in i namnet och bildar ett område kännetecknat av restauranger, småbutiker, caféer och en speciell livsstil.

Sök efter lediga lokaler via väg- eller gatunamn i Södermalm