Ändra sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Kontorshotell för uthyrning i Stockholm Västerort

Du har sökt efter Kontorshotell som uthyres i Stockholm Västerort. Mer info om kontorshotell för uthyrning i Stockholm Västerort.
Du har sökt efter Kontorshotell som uthyres i Stockholm Västerort. Mer info om kontorshotell för uthyrning i Stockholm Västerort.

Värt att veta när du sökerkontorshotell i Stockholm Västerort

Stockholm västerort är en del av Stockholms kommun och består av de områden som under de senaste seklet har förenats med Stockholm. Från och med 2007 tillhör Västerort Solna domsaga i rättsliga ärenden, samtidigt som området även har ett eget polismästardistrikt, vilket även omfattar Gotland. Bromma, som är en del av Västerort, sattes på världskartan redan år 1936 i och med färdigställandet av Bromma flygplats. Flygfältet, som det kallades på den tiden, var viktig för Stockholms dåvarande internationella kommunikationer och var den första landningsbanan i Europa med asfalt. Idag är flygplatsen Sveriges tredje största och användes av mer än 2,5 miljoner människor under 2016. Västerort binds idag samman med innerstaden genom Tranebergsbron i väst och gränsar i norr mot Solna och Sundbyberg. Här är kommunikationerna goda och tunnelbanans linjer täcker stora delar av stadsområdet – det som inte täcks kompletteras väl av tvärbanan, Nockeybybanan och bussar. Det finns även saker att se och göra i Stockholm västerort. Bland annat finns det unika Vällingby City som väckte uppmärksamhet redan vid uppförandet på 1950-talet. Detta då det byggdes enligt ABC-modellen, där visionen om att arbete, bostäder och centrum ska få plats i samma område. Med sina 125 butiker och 30 restauranger, caféer, nöjes- och kulturställen är Vällingby City än idag det största centrat i Västerort.


Hitta kontorshotell att hyra i Stockholm Västerort

Letar du efter kontorshotell att hyra i Stockholm Västerort? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontorshotell som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  kontorshotell att hyra i Stockholm Västerort som passar dig. Du kan se alla de aktuella kontorshotell att hyra i Stockholm Västerort på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av kontorshotell att hyra i Stockholm Västerort, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya kontorshotell att hyra i Stockholm Västerort

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste kontorshotell att hyra i Stockholm Västerort. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya kontorshotell att hyra i Stockholm Västerort som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av lokaler finns i Stockholm Västerort?

I Stockholm Västerort hittar du både lokal för uthyrning och försäljning. Du kan välja mellan kontor, lager eller klinikrum och andra saker att hyra eller sälja. Klicka för att se alla lokaler .

Kan jag söka efter lokaler i Stockholm Västerort baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Stockholm Västerort kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt ett lokal i Stockholm Västerort?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya lokaler i Stockholm Västerort.

Hur mycket kostar ett lokal i Stockholm Västerort?

Priset på ett lokal i Stockholm Västerort beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika lokaler i Stockholm Västerort.