Rapportera

Kontorshotell för uthyrning, Stockholm Söderort, Klicka här för att se vägnamnArenavägen xx

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
  • 121383
  • Kontorshotell

Denna annons är inte längre aktiv.

Klicka här för att söka liknande lokaler!

Modernt kontorshotell i Globen city

På bästa läge i Globen city högt uppe i fastigheten öppnar nu First Office ett nytt kontorshotell. First Office erbjuder modernt inredda kontorsrum, där du kan arbeta effektivt och samtidigt bli del av ett nätverk med likasinnade på kontorshotellet. Vi har egen personal på plats som kan assistera er verksamhet. Det är enkelt att hyra plats på First office. Det mesta är inkluderat i hyran, så att ni kan fokusera på er verksamhet. På First Office Globen city finns 45 rum i storlekarna 8-50 kvm. Kontakta oss för mer information.
Just nu har vi lediga rum mellan 8-50 kvm. Planlösningen är flexibel och kan anpassas efter era behov. Flera mötesrum i olika storlekar finns att tillgå, samt omklädningsrum med dusch, lounge, och två terrasser med fantastisk utsikt. Rummen är möblerade med höj- och sänkbara skrivbord, kontorsstol, låsbart förvaringsskåp och skrivbordslampa.


Globen City är ett av Stockholms mest välprofilerade landmärken med 250 verksamma företag. Globen City ingår i den vision som Stockholms stad valt att kalla Söderstaden, vilken går ut på att integrera området med innerstaden och göra det till Stockholms evenemangs- och nöjesknutpunkt.


Fastigheten är belägen invid Globen Shopping med 60 butiker, flertalet restauranger och caféer. Här finns även mataffär, bank, Systembolag, träningsanläggning och läkarmottagning.


Tunnelbana och tvärbana från stationerna Globen och Gullmarsplan finns på gångavstånd.
Parkering
Inomhusgarage med 1 500 parkeringsplatser samt inhägnat cykelförråd.

Denna annons är inte längre aktiv.

Klicka här för att söka liknande lokaler!


Denna lokal ligger i Stockholm - klicka här för mer info.