Rapportera

Kontorshotell för uthyrning, Halmstad, Klicka här för att se vägnamnStrandgatan x

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
  • 202373
  • Kontorshotell

Denna annons är inte längre aktiv.

Klicka här för att söka liknande lokaler!

Kontorshotell invid Tullkammarkajen

Välkommen till [xxxxx] 1-3. Här finns ett trevligt rum på kontorshotell med ett av Halmstads mest attraktiva lägen invid Tullkammarkajen och Centralstationen. Ta gärna båten till jobbet och lägg till vid kajen precis utanför kontoret. Serviceutbudet i området är mycket bra med trevliga restauranger. Kontakta oss för mer information.
Kontorsrum i kontorshotell avsett för en person. Det finns tillgång till gemensamt pentry och konferensrum. I hyran ingår kaffe, tillgång till konferensrum, skrivare och trådlöst internet.


I anslutning till fastigheten finns Centralstationen med kiosk och restauranger. På bara ett par minuters promenad når ni Halmstads centrum.


Mycket goda kommunikationer. Med resecentrum som närmsta granne kan man enkelt pendla från hela Halland och Småland. Det finns även stadsbusstrafik intill i den nybyggda bussterminalen. Det tar bara 5-10 minuter att promenera utmed Nissan in till centrum. Väljer man att ta båten till jobbet, går det att lägga till på kajen alldeles utanför byggnaden. Det är inte många kontor som har den möjligheten.
Parkering
Fri parkering i anslutning till fastigheten.

Denna lokal ligger i Halmstad - klicka här för mer info...