Denna annons tillhör en profilhyresvärd
Rapportera

Kontorshotell för uthyrning, Göteborg Centrum, Mässans gata

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
FÅ MER INFO OM LOKALEN!
  • 231319
  • Kontorshotell & Kontor
  • 1 495 Kronor
  • 1 - 10
  • 10 - 40 m2
Kontaktinformation till hyresvärd/säljare:
World Trade Center Göteborg
Pia Eklund
tlf: 031-836900
marknad@wtcgoteborg.se
Hemsida

Hyr kontor på en av Göteborgs mest attraktiva adresser!

Välkommen till kontorshotellet World Trade Center Göteborg!

Precis vid knutpunkten Korsvägen erbjuder vi ett brett utbud av fräscha kontor och smidiga coworkinglösningar. Vi är en härlig mötesplats med över 200 sköna företag som gör affärer, nätverkar och minglar tillsammans i våra designade lounger och miljöer.

Så mycket mer än bara kontor – vi brinner för nätverk, utveckling och att se ditt företag växa. Hos oss välkomnas dina besökare av vår bemannade reception och du bokar smidigt dina möten i våra designade mötesrum, alla med unik design och inspiration hämtad från olika länder runt om i världen. Med ett kontor hos oss ingår ett visst antal fria timmar att nyttja i mötesrummen varje månad vilket är perfekt för dig som har mycket möten eller önskar en flexibel miljö att arbeta i.

Vi har kontor i varierade storlekar - välj själv om du önskar spana ut över Göteborgs vackra takåsar eller det 60 meter höga Lisebergshjulet. Vi hjälper dig att hitta den kontorslösning som passar dig!

Service: Aircondition, Bredband, Catering, Fax, Företagsadress, Företagsskylt, Konferensrum, Kök/lunchrum, Parkeringsplatser, Reception, Scanner, Skrivare, Städning
Denna lokal ligger i Göteborg - klicka här för mer info.