Rapportera

Kontorshotell för uthyrning, Gävle

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
FÅ MER INFO OM LOKALEN!
  • 246973
  • Kontorshotell

180 m2 kontorshotell för uthyrning i Gävle

Nytt kontorshotell - Fastpartner storsatsar och bygger ett nytt uppgraderat Fastoffice!

Frågan många företag ställer sig just nu, växer vi eller krymper vi? Hos oss kan ni göra båda delarna! Som en del i satsningen på Fastoffice påbörjar nu Fastpartner en anpassning av nya moderna kontor med inflytt våren 2021. Fastpartner omvandlar 2500kvm till ett nytt kontorshotell som lämpar sig bäst för de lite större företagen. Det kommer finnas 14 kontorsenheter i varierande storlekar. Som företag har ni möjlighet att hyra 1 kontorsenhet eller flera, ni avgör vad som passar er bäst! Kontoren är utrustade med samtalsrum och- eller mötesrum. Ni erbjuds också förmånliga kontraktstider på endast 12 månader vilket gör att ni inte behöver binda upp er på långa avtalstider utan kan vara flexibla i er organisation. Ni ingår i Fastoffice där ni delar vissa gemensamma ytor såsom kök, konferensrum, teams/mötesrum och en solig terrass. Yteffektivt och en trevlig social samvaro tillsammans med andra företag.

Alltså, nytt, fräscht och enkelt- bara att flytta in!

Alla hyresgäster på Fastoffice har tillgång till:

- avgiftsfria parkeringsplatser alldeles intill kontoret
- tillgång till cykelpool
- förmånliga rabatter hos "grannarna" Actic Gym och Dome Adrenaline Zone
- terass i bästa solläge
- trevliga sociala ytor med tex shuffleboard
- stort konferensrum
- mötesrum
- samtalsrum
- Snabbt Wifi
- städning av allmänytor
- kaffe/te
- duschmöjligheter
- postbox
- tillgång till kontoret dygnet runt, 7 dagar i veckan
- möjlighet att skriva gröna hyresavtal

Som hyresvärd är Fastpartner en trygg och stabil partner! Vi är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål. Vår högsta ambition är att du som hyresgäst ska trivas hos oss!

Tycker du att detta verkar intressant? Tveka inte att höra av dig så berättar vi mera! Välkommen till Fastoffice- en del av Fastpartner!

När du klickar dig vidare kommer du till en ny sida med mer information om lokalen samt kontaktuppgifter till hyresvärden.

Denna lokal ligger i Gävle - klicka här för mer info.