Hyra showroom i Stockholm

Se alla showrooms att hyra i Stockholm nedan. Om du vill hyra showroom i Stockholm har du kommit helt rätt! Vi har i stort sett alla showrooms som uthyres i Stockholm i vår databas. Hitta ditt nya showroom i Stockholm här. Lycka till! Mer info om att hyra showroom i Stockholm.

Söker du hyra eller köp?Hyra/köp
Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Hyra per m2 per år exkl. drift
Säljpris
Filtrera sökningSök
34 lokaler hittade
Visa på karta Visa som lista
1 2

Vanliga frågor

Statistik över utvecklingen av lediga showrooms att hyra i Stockholm under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga showrooms att hyra i Stockholm under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet showrooms att hyra i Stockholm på datumet. I den tredje kolumnen ser du antal nya showrooms i Stockholm som lagts ut för uthyrning på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal showrooms i Stockholm som hyrts ut på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga showrooms i Stockholm över tid, samlad statistik över nya showrooms i Stockholm över tid, samlad statistik över uthyrda showrooms i Stockholm över tid.

Datum Alla showrooms att hyra Nya showrooms att hyra Uthyrda showrooms
23. juni 2024 30 0 0
22. juni 2024 30 0 0
21. juni 2024 30 0 0
20. juni 2024 30 0 0
19. juni 2024 30 0 1
18. juni 2024 31 0 0
17. juni 2024 31 0 0
16. juni 2024 31 0 0
15. juni 2024 31 0 0
14. juni 2024 31 0 0
13. juni 2024 31 0 0
12. juni 2024 31 1 2
11. juni 2024 32 0 2
10. juni 2024 34 0 0
9. juni 2024 34 0 0
8. juni 2024 34 0 0
7. juni 2024 34 1 1
6. juni 2024 34 1 0
5. juni 2024 33 2 3
4. juni 2024 34 0 1
3. juni 2024 35 0 0
2. juni 2024 35 2 2
1. juni 2024 35 1 0
31. maj 2024 34 0 0
30. maj 2024 34 1 2
29. maj 2024 35 0 0
28. maj 2024 35 0 1
27. maj 2024 36 0 0
26. maj 2024 36 0 0
25. maj 2024 36 0 0
24. maj 2024 36 0 0

Statistik över lediga showrooms att hyra i Stockholm

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av showrooms att hyra i Stockholm. Se också samlad statistik över alla lediga showrooms i Stockholm över tid, samlad statistik över nya showrooms i Stockholm över tid, samlad statistik över uthyrda showrooms i Stockholm över tid.

Showrooms
Antal lediga lokaler 29
Antal nya lokaler sedan igår 0
Antal uthyrda lokaler sedan igår 0
Lediga m2 totalt 7 240
Genomsnittligt pris per m2 per år utan drift 2 307
Högsta m2-pris 2 712,95
Lägsta m2-pris 1 949,89

Vad är ett showroom?

Ett showroom är ett ställe som är speciellt anpassat för att visa upp produkter. Showroomen kan innehålla ett antal olika typer av produkter, som till exempel kläder, möbler, elektronik eller leksaker. Showroomen är ett bra ställe att använda för att visa upp produkter för kunder eller för att hålla evenemang. Showroomen är också ett bra ställe att använda för att hålla olika typer av företagsevenemang.

Hyra showroom i Stockholm

Är du ett företag på jakt efter att hyra showroom i Stockholm så har du kommit helt rätt! Verksamhetslokaler.se är en stor lokalportal och sökmotor. Vi samlar nämligen stortset hela marknaden och alla lediga showrooms i Stockholm. Hitta ditt nya showroom att hyra genom att kolla listan med annonser ovan. Om du letar efter en bestämd typ av showroom att hyra i Stockholm till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera showroomen, så du ser de mest relevanta showroomen i Stockholm först.

Guide: Så hittar du ett showroom i Stockholm

Behöver du hjälp med att hitta showroom i Stockholm? Så har du kommit helt rätt! I denna guide kommer vi genomgå några av de saker som du ska vara uppmärksam på när du söker uthyrning av showroom i Stockholm. Följ stegen i guiden nedan, så har du kommit en bra bit på vägen att hitta det perfekta showroomet i Stockholm!

1. Överväg dina behov

Först och främst ska du överväga vilka behov du som hyresgäst har för ett showroom i Stockholm. Vilken storlek och hur många m2 ska showroomet vara? Behöver du en egen parkering? Hur lång ska hyresperioden vara? Var i Stockholm ska showroomet ligga? Hur mycket är du villig att betala i hyra?

Frågorna är många. När du vet vilka behov du har kan du starta en lokalsökning efter jakten på ett showroom som uppfyller dina krav.

2. Sök på internet efter showroom i Stockholm

Det finns många bra hemsidor med lediga lokaler att hyra där du kan söka efter showrooms i Stockholm. Kom ihåg att söka på fler olika lokalportaler för att hitta det bästa lediga showroomet till det bästa priset. Du kan söka direkt efter alla typer av lokaler på vår lokalportal Verksamhetslokaler.se, som är en av de största svenska portalerna för lokaluthyrning och som ger en överblick över hela lokalmarknaden. Vi är lokalportalen för Stockholm. Vi har alla kommuner och städer och täcker hela Sverige. Börja din sökning efter showroom att hyra här.

3. Kontakta hyresvärden

När du har hittat ett showroom i Stockholm som du är intresserad av ska du kontakta hyresvärden. Du ska skriva ett mail till hyresvärden där du berättar lite om ditt företag och varför du vill hyra showroomet. Du kan också be om en visning av lokalen, så du kan se den med egna ögon.

4. Få hyreskontraktet kollat av en jurist

När du har hittat ditt nya showroom i Stockholm ska du skriva under ett hyreskontrakt. Det är viktigt att du får rådgivning från en jurist så att du säkrar dig att allt är som det ska. Ett hyreskontrakt ska bland annat innehålla information om hyra, deposition, värmeförbrukning, inflyttningsdatum och avtalsperiod. Låt alltid en advokat eller jurist kontrollera hyreskontraktet innan du skriver under det.

5. Kolla upp hyresvärden ordentligt

Om hyresvärden själv hyr lokalen är det inte säkert att personen får hyra ut den i andrahand till dig. I den situationen kan du be hyresvärden om dokumentation som visar att personen har tillåtelse att hyra ut lokalen i andrahand.

6. Deposition

När du har skrivit under hyreskontraktet ska du eventuellt betala en deposition till hyresvärden. Depositionen är en säkerhet för hyresvärden om du skulle orsaka skador på showroomet eller inte betala hyran. Depositionen är typiskt mellan 1-3 månaders hyra. När både du och hyresvärden har skrivit under hyreskontraktet har du typiskt några dagar på dig att överföra den eventuella depositionen. Du bör då endast överföra pengar till en bank i ditt eget land.

7. Avtala om inflyttning

Kom ihåg att göra ett klart avtal med hyresvärden omkring inflyttningen. När kan du börja använda showroomet? När kan du få nycklarna? Osv. Osv.

8. Flytten

När allt är på plats kan du börja flytta in i ditt nya showroom. Kom ihåg att adressändra.

Hyr showroom i Stockholm

När du vill hyra showroom, är det viktigt att du har en bra uppfattning om vad du letar efter innan du sätter igång. Fundera över vilken storlek du behöver, hur mycket du är villig att betala och vilket område du vill vara i. Ska du hyra showroom i Stockholm kommer det att hjälpa dig att hitta det perfekta showroomet för dina behov om du först definierar vilka dina önskemål är.

När du har bestämt vilken typ av showroom att hyra du är ute efter är det dags att börja leta. Det finns många olika sätt att hitta lediga showroom när du vill hyra showroom i Stockholm. Du kan till exempel leta på nätet.

När du har hittat några showrooms att hyra i Stockholm som du är intresserad av är det dags att börja jämföra. Jämför priser, storlek, läge och andra faktorer som är viktiga för dig. Se till att du får all information som du behöver innan du bestämmer dig för ett showroom.

Hitta showroom att hyra i Stockholm

Du kan använda vår sökmotor för att hitta ett showroom att hyra i Stockholm som passar din verksamhet. Vi har ett brett utbud av showroom att hyra i Stockholm.

Oavsett vilken typ av showroom att hyra i Stockholm som du letar efter, så hittar du det du söker hos oss. Vi har showrooms att hyra i Stockholm för alla typer av verksamheter.

När du söker showroom att hyra i Stockholm är det viktigt att veta vilken typ av showroom i Stockholm som du vill hyra. Om du söker showroom med bestämda kriterier kan du söka utifrån storlek och pris via sökfunktionen.

Vill du hyra showrooms i Stockholm finns det ett antal olika alternativ att välja mellan. Det finns olika typer av showrooms som är lämpliga för olika typer av verksamheter. Det finns ett antal saker som du bör överväga.

Först och främst måste du bestämma var det lediga showroomet i Stockholm ska ligga. 

När du har bestämt var du vill att det lediga showroomet ska vara måste du också bestämma vilken typ av showroom du behöver. Det finns många olika typer av lediga showroom i Stockholm att välja mellan, så det kan vara bra att göra lite research för att se vilket ledigt showroom i Stockholm som passar dina behov bäst.

Priserna på lediga showrooms i Stockholm varierar beroende på storlek, läge och andra faktorer. Det är viktigt att du gör en noggrann jämförelse innan du bestämmer dig för vilken av de lediga showroomen i Stockholm som passar bäst för dina behov.

Om du letar efter showrooms för att starta ett företag, är det bra att hålla koll på de showrooms i Stockholm som finns ute på marknaden. Du kan typiskt välja mellan många olika typer av showrooms i Stockholm, beroende på vad du behöver.

Att hitta ett showroom i Stockholm kan i vissa tillfällen kännas som en utmaning. Följer du däremot guiden längre upp på sidan kommer jakten på ett showroom i Stockholm förhoppningsvis kännas enklare. Det handlar om att gå strukturerat fram i jakten på ett nytt showroom i Stockholm, för att i slutändan hitta det showroom i Stockholm som passar dig bäst.

Värt att veta när du söker showroom i Stockholm

Stockholm är en av Nordens största och mest betydelsefulla näringslivsstäder. Staden har ett starkt och diversifierat näringsliv med en bred bas av företag och organisationer inom en mängd olika branscher.

Stockholms näringsliv har vuxit starkt de senaste åren. Staden har en stark position som ett ledande näringslivscentrum i Norden och Europa.

Stockholm har ett väl utbyggt och effektivt transportsystem som gör det enkelt för företag att transportera varor och personal. Stockholms transportsystem är under ständig utveckling. Staden arbetar bland annat med att utöka tunnelbanan och förbättra kollektivtrafiken i förorterna.

Stadsdelar i Stockholm

Stockholm är indelat i dessa stadsdelsområden:

 • Norrmalm är Stockholms centrala affärsdistrikt. Området är hemvist för många kontor, butiker, restauranger och hotell. Norrmalm är också hemvist för flera historiska sevärdheter, bland annat Kungliga slottet och Stockholms rådhus.

 • Östermalm är ett exklusivt bostadsområde med många lyxiga butiker, restauranger och hotell. Området är också hemvist för flera museer, bland annat Nationalmuseum och Moderna Museet.
  Hitta lediga lokaler på Östermalm.

 • Gamla stan är Stockholms historiska centrum. Området är hemvist för många medeltida byggnader, bland annat Storkyrkan och Kungliga slottet. Gamla stan är också hemvist för många butiker, restauranger och kaféer.

 • Södermalm är ett populärt bostadsområde med ett brett utbud av restauranger, barer och butiker. Området är också hemvist för flera kulturinstitutioner, bland annat Fotografiska och Vasamuseet.
  Hitta lediga lokaler på Södermalm.

 • Söderort består av Södermalm, Södra Hammarbyhamnen, Enskede-Årsta-Vantör, Skarpnäck och Farsta. Detta är den södra delen av Stockholm och är hemvist för ett brett utbud av bostadsområden, kulturinstitutioner och parker.
  Hitta lediga lokaler i Söderort.

 • Västerort består av Hässelby-Vällingby, Rinkeby-Kista, Spånga-Tensta, Norsborg och Skärholmen. Detta är den västra delen av Stockholm och är hemvist för ett stort antal invandrargrupper.
  Hitta lediga lokaler i Västerort.

 • Norrort består av Danderyd, Täby, Lidingö och Värmdö. Detta är den norra delen av Stockholm och är hemvist för ett stort antal villaområden och naturreservat.

Mer information om näringslivet i Stockholm

Om du söker lokaler i Stockholm är det viktigt att du sätter dig in i hur det är att vara företagare i staden. Vi har satt ihop en guide med all relevant information om näringslivet i Stockholm som kan ge dig en samlad överblick. Läs mer om att driva företag i Stockholm i denna guide: Stockholm - Nordens Silicon Valley.