Hyra klinik i Stockholm

Se alla kliniker att hyra i Stockholm nedan. Om du vill hyra en klinik i Stockholm har du kommit helt rätt! Vi har i stort sett alla kliniker i Stockholm som uthyres i vår databas. Hitta din nya klinik i Stockholm här. Lycka till! Mer info om att hyra klinik i Stockholm.

Söker du hyra eller köp?Hyra/köp
Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Hyra per m2 per år exkl. drift
Säljpris
Filtrera sökningSök
29 lokaler hittade
Visa på karta Visa som lista
1 2

Vanliga frågor

Statistik över utvecklingen av lediga kliniklokaler att hyra i Stockholm under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga kliniklokaler att hyra i Stockholm under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet kliniklokaler att hyra i Stockholm på datumet. I den tredje kolumnen ser du antal nya kliniklokaler i Stockholm som lagts ut för uthyrning på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal kliniklokaler i Stockholm som hyrts ut på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga kliniklokaler i Stockholm över tid, samlad statistik över nya kliniklokaler i Stockholm över tid, samlad statistik över uthyrda kliniklokaler i Stockholm över tid.

Datum Alla kliniklokaler att hyra Nya kliniklokaler att hyra Uthyrda kliniklokaler
4. mars 2024 29 0 0
3. mars 2024 29 0 0
2. mars 2024 29 0 0
1. mars 2024 29 0 0
29. februari 2024 29 1 1
28. februari 2024 29 1 0
27. februari 2024 28 0 0
26. februari 2024 28 0 0
25. februari 2024 28 0 0
24. februari 2024 28 0 0
23. februari 2024 28 0 0
22. februari 2024 28 0 0
21. februari 2024 28 0 0
20. februari 2024 28 0 0
19. februari 2024 28 0 0
18. februari 2024 28 0 0
17. februari 2024 28 0 0
16. februari 2024 28 0 0
15. februari 2024 28 1 1
14. februari 2024 28 0 0
13. februari 2024 28 0 1
12. februari 2024 29 0 0
11. februari 2024 29 0 0
10. februari 2024 29 7 7
9. februari 2024 29 8 0
8. februari 2024 21 1 0
7. februari 2024 20 1 0
6. februari 2024 19 0 0
5. februari 2024 19 0 0
4. februari 2024 19 0 0
3. februari 2024 19 0 0

Statistik över lediga kliniklokaler att hyra i Stockholm

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av kliniklokaler att hyra i Stockholm. Se också samlad statistik över alla lediga kliniklokaler i Stockholm över tid, samlad statistik över nya kliniklokaler i Stockholm över tid, samlad statistik över uthyrda kliniklokaler i Stockholm över tid.

Kliniklokaler
Antal lediga lokaler 29
Antal nya lokaler sedan igår 0
Antal uthyrda lokaler sedan igår 0
Lediga m2 totalt 5 571
Genomsnittligt pris per m2 per år utan drift 8 853
Högsta m2-pris 15 000
Lägsta m2-pris 2 888,09

Vad är en kliniklokal?

En kliniklokal är en lokal som är avsedd för medicinska eller hälso- och sjukvårdsrelaterade verksamheter. Det kan även vara en lokal avsedd för skönhetskliniker av olika slag. Kliniklokaler är ofta utrustade med särskilda anläggningar som krävs för att driva medicinska verksamheter. De kan också ha speciella föreskrifter för att skydda miljön.

Kliniklokaler kan vara lediga lokaler som är utformade för att passa specifika medicinska verksamheter. Det finns också lokaler som är utformade för att passa flera olika typer av verksamheter. Om du letar efter en kliniklokal att hyra kan det vara bra att undersöka vilka typer av lokaler som finns tillgängliga och vilka som passar bäst för din verksamhet.

Hyra kliniklokal i Stockholm

Är du ett företag på jakt efter att hyra kliniklokal i Stockholm så har du kommit helt rätt! Verksamhetslokaler.se är en stor lokalportal och sökmotor. Vi samlar nämligen stortset hela marknaden och alla lediga kliniklokaler i Stockholm. Hitta din nya kliniklokal att hyra genom att kolla listan med annonser ovan. Om du letar efter en bestämd typ av kliniklokal att hyra i Stockholm till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera lokalerna, så du ser de mest relevanta kliniklokalerna i Stockholm först.

När du vill hyra en kliniklokal i Stockholm är det viktigt att veta vilken typ av kliniklokal i Stockholm som du vill hyra. Om du söker kliniklokaler med bestämda kriterier kan du söka utifrån storlek och pris via sökfunktionen.

Guide: Så hittar du en kliniklokal i Stockholm

Behöver du hjälp med att hitta en kliniklokal i Stockholm? Så har du kommit helt rätt! I denna guide kommer vi genomgå några av de saker som du ska vara uppmärksam på när du söker uthyrning av kliniklokal i Stockholm. Följ stegen i guiden nedan, så har du kommit en bra bit på vägen att hitta den perfekta kliniklokalen i Stockholm!

1. Överväg dina behov

Först och främst ska du överväga vilka behov du som hyresgäst har för en kliniklokal i Stockholm. Vilken storlek och hur många m2 ska kliniken vara? Behöver du en egen parkering? Hur lång ska hyresperioden vara? Var i Stockholm ska kliniken ligga? Hur mycket är du villig att betala i hyra?  

Frågorna är många. När du vet vilka behov du har kan du starta en lokalsökning efter jakten på en kliniklokal som uppfyller dina krav.

2. Sök på internet efter kliniklokal i Stockholm

Det finns många bra hemsidor med lediga lokaler att hyra där du kan söka efter kliniklokaler i Stockholm. Kom ihåg att söka på fler olika lokalportaler för att hitta den bästa lediga kliniken till det bästa priset. Du kan söka direkt efter alla typer av lokaler på vår lokalportal Verksamhetslokaler.se, som är en av de största svenska portalerna för lokaluthyrning och som ger en överblick över hela lokalmarknaden. Vi är lokalportalen för Stockholm. Vi har alla kommuner och städer och täcker hela Sverige. Börja din sökning efter kliniklokaler att hyra här.

3. Kontakta hyresvärden

När du har hittat en klinik i Stockholm som du är intresserad av ska du kontakta hyresvärden. Du ska skriva ett mail till hyresvärden där du berättar lite om ditt företag och varför du vill hyra kliniklokalen. Du kan också be om en visning av lokalen, så du kan se den med egna ögon.

4. Få hyreskontraktet kollat av en jurist

När du har hittat din nya kliniklokal i Stockholm ska du skriva under ett hyreskontrakt med hyresvärden. Det är viktigt att du får rådgivning från en jurist så att du säkrar dig att allt är som det ska. Ett hyreskontrakt ska bland annat innehålla information om hyra, deposition, värmeförbrukning, inflyttningsdatum och avtalsperiod. Låt alltid en advokat eller jurist kontrollera hyreskontraktet innan du skriver under det.

5. Kolla upp hyresvärden ordentligt

Om hyresvärden själv hyr lokalen är det inte säkert att personen får hyra ut den i andrahand till dig. I den situationen kan du be hyresvärden om dokumentation som visar att personen har tillåtelse att hyra ut lokalen i andrahand.

6. Deposition

När du har skrivit under hyreskontraktet ska du eventuellt betala en deposition till hyresvärden. Depositionen är en säkerhet för hyresvärden om du skulle orsaka skador på kliniken eller inte betala hyran. Depositionen är typiskt mellan 1-3 månaders hyra. När både du och hyresvärden har skrivit under hyreskontraktet har du typiskt några dagar på dig att överföra den eventuella depositionen. Du bör då endast överföra pengar till en bank i ditt eget land.

7. Avtala om inflyttning

Kom ihåg att göra ett klart avtal med hyresvärden omkring inflyttningen. När kan du börja använda kliniklokalen? När kan du få nycklarna? Osv. Osv.

8. Flytten

När allt är på plats kan du börja flytta in i din nya klinik. Kom ihåg att adressändra.

Hyr kliniklokal Stockholm

När du vill hyra kliniklokal i Stockholm är det viktigt att du har en bra uppfattning om vad du letar efter innan du sätter igång. Fundera över vilken storlek du behöver, hur mycket du är villig att betala och vilket område du vill vara i. Ska du hyra kliniklokal i Stockholm kommer det att hjälpa dig att hitta den perfekta kliniken för dina behov om du först definierar vilka dina önskemål är.

När du har bestämt vilken typ av kliniklokal att hyra du är ute efter är det dags att börja leta. Det finns många olika sätt att hitta lediga kliniker när du vill hyra kliniklokal i Stockholm. Du kan till exempel leta på nätet.

När du har hittat några kliniklokaler att hyra i Stockholm som du är intresserad av är det dags att börja jämföra. Jämför priser, storlek, läge och andra faktorer som är viktiga för dig. Se till att du får all information som du behöver innan du bestämmer dig för en klinik.

Hitta kliniklokal att hyra i Stockholm

Du kan använda vår sökmotor för att hitta en kliniklokal att hyra i Stockholm som passar din verksamhet. Vi har ett brett utbud av kliniker att hyra i Stockholm.

Oavsett vilken typ av kliniklokal att hyra i Stockholm som du letar efter, så hittar du det du söker hos oss. Vi har kliniklokaler att hyra i Stockholm för alla typer av verksamheter.

Vill du hyra kliniklokaler i Stockholm finns det ett antal olika alternativ att välja mellan. Det finns olika typer av kliniker som är lämpliga för olika typer av verksamheter. Det finns ett antal saker som du bör överväga. Först och främst måste du bestämma var den lediga kliniken i Stockholm ska ligga. Det finns många olika områden att välja mellan, så det kan vara bra att göra lite research för att se vilket område i Stockholm som passar bäst för dina behov.

När du har bestämt var du vill att den lediga kliniklokalen ska vara måste du också bestämma vilken typ av lokal du behöver. Det finns många olika typer av lediga kliniker i Stockholm att välja mellan, så det kan vara bra att göra lite research för att se vilken ledig kliniklokal i Stockholm som passar dina behov bäst.

Värt att veta när du söker klinik i Stockholm

Stockholm är en av Nordens största och mest betydelsefulla näringslivsstäder. Staden har ett starkt och diversifierat näringsliv med en bred bas av företag och organisationer inom en mängd olika branscher.

Stockholms näringsliv har vuxit starkt de senaste åren. Staden har en stark position som ett ledande näringslivscentrum i Norden och Europa.

Stockholm har ett väl utbyggt och effektivt transportsystem som gör det enkelt för företag att transportera varor och personal. Stockholms transportsystem är under ständig utveckling. Staden arbetar bland annat med att utöka tunnelbanan och förbättra kollektivtrafiken i förorterna.

Stadsdelar i Stockholm

Stockholm är indelat i dessa stadsdelsområden:

 • Norrmalm är Stockholms centrala affärsdistrikt. Området är hemvist för många kontor, butiker, restauranger och hotell. Norrmalm är också hemvist för flera historiska sevärdheter, bland annat Kungliga slottet och Stockholms rådhus.

 • Östermalm är ett exklusivt bostadsområde med många lyxiga butiker, restauranger och hotell. Området är också hemvist för flera museer, bland annat Nationalmuseum och Moderna Museet.
  Hitta lediga lokaler på Östermalm.

 • Gamla stan är Stockholms historiska centrum. Området är hemvist för många medeltida byggnader, bland annat Storkyrkan och Kungliga slottet. Gamla stan är också hemvist för många butiker, restauranger och kaféer.

 • Södermalm är ett populärt bostadsområde med ett brett utbud av restauranger, barer och butiker. Området är också hemvist för flera kulturinstitutioner, bland annat Fotografiska och Vasamuseet.
  Hitta lediga lokaler på Södermalm.

 • Söderort består av Södermalm, Södra Hammarbyhamnen, Enskede-Årsta-Vantör, Skarpnäck och Farsta. Detta är den södra delen av Stockholm och är hemvist för ett brett utbud av bostadsområden, kulturinstitutioner och parker.
  Hitta lediga lokaler i Söderort.

 • Västerort består av Hässelby-Vällingby, Rinkeby-Kista, Spånga-Tensta, Norsborg och Skärholmen. Detta är den västra delen av Stockholm och är hemvist för ett stort antal invandrargrupper.
  Hitta lediga lokaler i Västerort.

 • Norrort består av Danderyd, Täby, Lidingö och Värmdö. Detta är den norra delen av Stockholm och är hemvist för ett stort antal villaområden och naturreservat.

Mer information om näringslivet i Stockholm

Om du söker lokaler i Stockholm är det viktigt att du sätter dig in i hur det är att vara företagare i staden. Vi har satt ihop en guide med all relevant information om näringslivet i Stockholm som kan ge dig en samlad överblick. Läs mer om att driva företag i Stockholm i denna guide: Stockholm - Nordens Silicon Valley.