Filtrera sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Filtrera sökningSök

Butikslokaler i Stockholm

Se alla lediga butikslokaler i Stockholm nedan. Om du vill hyra butik i Stockholm har du kommit helt rätt! Vi har i stort sett alla butikslokaler att hyra i Stockholm i vår databas. Hitta din nya butikslokal i Stockholm här. Lycka till! Mer info om att hyra butikslokaler i Stockholm.

Upprätta en sökagent och få besked om nya butikslokaler

243 lokaler hittade
Visa på karta Visa som lista

Vad är en butikslokal?

En butikslokal är ett fysiskt utrymme som används för att sälja produkter eller tjänster. Det kan vara en butik, en kiosk eller en annan typ av affär. Butikslokalen är ofta belägen i ett köpcentrum eller på en huvudgata, men det kan också vara en separat lokal. Butikslokalen innehåller ofta en mängd olika produkter eller tjänster som är tillgängliga för kunder att köpa.

Butikslokaler kan variera i storlek och utformning, beroende på vilken typ av affär som drivs. De kan vara små lokaler som bara har ett fåtal produkter eller tjänster, eller större lokaler som har ett stort utbud av produkter. Butikslokaler kan även ha olika typer av inredning, såsom hyllor, bord, stolar eller skåp. Butikslokalerna kan hyras på lång sikt, som ett år eller längre, eller på kort sikt, som ett par månader eller veckor.

Hyra butikslokal i Stockholm

Är du ett företag på jakt efter att hyra butikslokal i Stockholm så har du kommit helt rätt! Verksamhetslokaler.se är en stor lokalportal och sökmotor. Vi samlar nämligen stortset hela marknaden och alla lediga butikslokaler i Stockholm. Hitta din nya butikslokal att hyra genom att kolla listan med annonser ovan. Om du letar efter en bestämd typ av butikslokal att hyra i Stockholm till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera lokalerna, så du ser de mest relevanta butikslokalerna i Stockholm först.

När du vill hyra en butikslokal i Stockholm är det viktigt att veta vilken typ av butikslokal i Stockholm som du vill hyra. Om du söker butikslokaler med bestämda kriterier kan du söka utifrån storlek och pris via sökfunktionen.

Guide: Så hittar du en butikslokal i Stockholm

Behöver du hjälp med att hitta en butikslokal i Stockholm? Så har du kommit helt rätt! I denna guide kommer vi genomgå några av de saker som du ska vara uppmärksam på när du söker uthyrning av butikslokal i Stockholm. Följ stegen i guiden nedan, så har du kommit en bra bit på vägen att hitta den perfekta butikslokalen i Stockholm!

1. Överväg dina behov

Först och främst ska du överväga vilka behov du som hyresgäst har för en butikslokal i Stockholm. Vilken storlek och hur många m2 ska butiken vara? Behöver du en egen parkering? Hur lång ska hyresperioden vara? Var i Stockholm ska butiken ligga? Hur mycket är du villig att betala i hyra?

Frågorna är många. När du vet vilka behov du har kan du starta en lokalsökning efter jakten på en butikslokal som uppfyller dina krav.

2. Sök på internet efter butikslokal i Stockholm

Det finns många bra hemsidor med lediga lokaler att hyra där du kan söka efter butikslokaler i Stockholm. Kom ihåg att söka på fler olika lokalportaler för att hitta den bästa lediga butiken till det bästa priset. Du kan söka direkt efter alla typer av lokaler på vår lokalportal Verksamhetslokaler.se, som är en av de största svenska portalerna för lokaluthyrning och som ger en överblick över hela lokalmarknaden. Vi är lokalportalen för Stockholm. Vi har alla kommuner och städer och täcker hela Sverige. Börja din sökning efter butikslokaler att hyra här.

3. Kontakta hyresvärden

När du har hittat en butik i Stockholm som du är intresserad av ska du kontakta hyresvärden. Du ska skriva ett mail till hyresvärden där du berättar lite om ditt företag och varför du vill hyra butikslokalen. Du kan också be om en visning av lokalen, så du kan se den med egna ögon.

4. Få hyreskontraktet kollat av en jurist

När du har hittat din nya butikslokal i Stockholm ska du skriva under ett hyreskontrakt. Det är viktigt att du får rådgivning från en jurist så att du säkrar dig att allt är som det ska. Ett hyreskontrakt ska bland annat innehålla information om hyra, deposition, värmeförbrukning, inflyttningsdatum och avtalsperiod. Låt alltid en advokat eller jurist kontrollera hyreskontraktet innan du skriver under det.

5. Kolla upp hyresvärden ordentligt

Om hyresvärden själv hyr lokalen är det inte säkert att personen får hyra ut den i andrahand till dig. I den situationen kan du be hyresvärden om dokumentation som visar att personen har tillåtelse att hyra ut lokalen i andrahand.

6. Deposition

När du har skrivit under hyreskontraktet ska du eventuellt betala en deposition till hyresvärden. Depositionen är en säkerhet för hyresvärden om du skulle orsaka skador på butiken eller inte betala hyran. Depositionen är typiskt mellan 1-3 månaders hyra. När både du och hyresvärden har skrivit under hyreskontraktet har du typiskt några dagar på dig att överföra den eventuella depositionen. Du bör då endast överföra pengar till en bank i ditt eget land.

7. Avtala om inflyttning

Kom ihåg att göra ett klart avtal med hyresvärden omkring inflyttningen. När kan du börja använda butikslokalen? När kan du få nycklarna? Osv. Osv.

8. Flytten

När allt är på plats kan du börja flytta in i din nya butik. Kom ihåg att adressändra.

Hyr butikslokal Stockholm

När du har bestämt vilken typ av butikslokal att hyra du är ute efter är det dags att börja leta. Det finns många olika sätt att hitta lediga butiker när du vill hyra butikslokal i Stockholm. Du kan till exempel leta på nätet.

När du har hittat några butikslokaler att hyra i Stockholm som du är intresserad av är det dags att börja jämföra. Jämför priser, storlek, läge och andra faktorer som är viktiga för dig. Se till att du får all information som du behöver innan du bestämmer dig för en butik.

Hitta lediga butikslokaler att hyra i Stockholm

Du kan använda vår sökmotor för att hitta en butikslokal att hyra i Stockholm som passar din verksamhet. Vi har ett brett utbud av butiker att hyra i Stockholm.

Oavsett vilken typ av butikslokal att hyra i Stockholm som du letar efter, så hittar du det du söker hos oss. Vi har butikslokaler att hyra i Stockholm för alla typer av verksamheter.

När du vill hyra butikslokal i Stockholm är det viktigt att du har en bra uppfattning om vad du letar efter innan du sätter igång. Fundera över vilken storlek du behöver, hur mycket du är villig att betala och vilket område du vill vara i. Ska du hyra butikslokal i Stockholm kommer det att hjälpa dig att hitta den perfekta butiken för dina behov om du först definierar vilka dina önskemål är.

Hyra butikslokaler i Stockholm

Vill du hyra butikslokaler i Stockholm finns det ett antal olika alternativ att välja mellan. Det finns olika typer av butiker som är lämpliga för olika typer av verksamheter.

Det finns ett antal saker som du bör överväga. Först och främst måste du bestämma var den lediga butiken i Stockholm ska ligga. Det finns många olika områden att välja mellan, så det kan vara bra att göra lite research för att se vilket område i Stockholm som passar bäst för dina behov.

När du har bestämt var du vill att den lediga butikslokalen ska vara måste du också bestämma vilken typ av lokal du behöver. Det finns många olika typer av lediga butiker i Stockholm att välja mellan, så det kan vara bra att göra lite research för att se vilken ledig butikslokal i Stockholm som passar dina behov bäst.

[IF BUYONLY][regioninfo-cityinfo-estatetypebuy][ENDIF]

.

Värt att veta när du söker butik i Stockholm

Stockholm är Sveriges största tätort med hundratusentals invånare och en stor mängd turister som besöker staden varje år. Geografiskt så är Stockholm kommun uppdelad i 117 stadsdelar och utspridd på 14 öar med 57 broar som håller samman staden. Dessutom så har Stockholm välutvecklad infrastruktur såsom vägar och kommunikation vilket gör det enkelt att ta sig runt. Stockholm är hemstad för många internationella storföretags huvudkontor såsom Ericsson, H&M och Skanska. Staden är inte endast Sveriges främsta finanscentrum utan även Nordens, vilket gör det tydligt att bättre placering för ditt företag hittar du inte.

Hitta lediga butikslokaler som uthyres i Stockholm. Söker du butik som uthyres i Stockholm, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av lokaler eller fastigheter i Stockholm än butikslokaler, använd då sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Utöver att vara Sveriges huvudstad är Stockholm nu en av de fem snabbast växande regionerna i Europa, vilket är ett tydligt kvitto på att det är en attraktiv stad med en stor mängd möjligheter för företagare. Den livliga stämningen och mängden invånare i denna växande huvudstad är en idealisk omgivning för den som vill starta företag.

Sök efter lediga lokaler via väg- eller gatunamn i Stockholm
Information om kommunen