Lager till salu i Stockholm

Nedan kan du se lagerlokaler till salu i Stockholm och lagerlokaler till investering i Stockholm. Tryck på den fastighet till salu som du vill ha mer info om. Hitta lager till salu i Stockholm eller lagerlokaler i Stockholm til salu här. Lycka till! Mer info om lager till salu i Stockholm.

Söker du hyra eller köp?Hyra/köp
Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Hyra per m2 per år exkl. drift
Säljpris
Filtrera sökningSök

Vanliga frågor

Statistik över utvecklingen av lediga lagerlokaler till salu i Stockholm under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga lagerlokaler till salu i Stockholm under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet lagerlokaler till salu i Stockholm på datumet. I den tredje kolumnen ser du antal nya lagerlokaler i Stockholm som lagts ut till försäljning på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal lagerlokaler i Stockholm som sålts på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga lagerlokaler till salu i Stockholm över tid, samlad statistik över nya lagerlokaler till salu i Stockholm över tid, samlad statistik över sålda lagerlokaler i Stockholm över tid.

Datum Alla lagerlokaler till salu Nya lagerlokaler till salu Sålda lagerlokaler
22. juli 2024 7 0 0
21. juli 2024 7 0 0
20. juli 2024 7 0 0
19. juli 2024 7 0 0
18. juli 2024 7 0 0
17. juli 2024 7 0 0
16. juli 2024 7 1 1
15. juli 2024 7 1 0
14. juli 2024 6 3 0
13. juli 2024 3 0 3
12. juli 2024 6 0 0
11. juli 2024 6 0 0
10. juli 2024 6 0 0
9. juli 2024 6 3 0
8. juli 2024 3 0 2
7. juli 2024 5 0 0
6. juli 2024 5 0 0
5. juli 2024 5 0 0
4. juli 2024 5 0 0
3. juli 2024 5 0 0
2. juli 2024 5 0 0
1. juli 2024 5 0 0
30. juni 2024 5 0 0
29. juni 2024 5 0 0
28. juni 2024 5 0 0
27. juni 2024 5 0 0
26. juni 2024 5 0 0
25. juni 2024 5 0 0
24. juni 2024 5 0 0
23. juni 2024 5 0 0
22. juni 2024 5 0 0

Statistik över lediga lagerlokaler till salu i Stockholm

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av lagerlokaler till salu i Stockholm. Se också samlad statistik över alla lediga lagerlokaler till salu i Stockholm över tid, samlad statistik över nya lagerlokaler till salu i Stockholm över tid, samlad statistik över sålda lagerlokaler i Stockholm över tid.

Lagerlokaler
Antal lediga lokaler 7
Antal nya lokaler sedan igår 0
Antal sålda lokaler sedan igår 0
Lediga m2 totalt 2 500
Genomsnittligt pris per m2 per år utan drift 64

Lagerlokaler till salu i Stockholm

Letar du efter lagerlokaler till salu Stockholm har du kommit till rätt ställe.

Det är en mycket bra affärsmodell att investera i och köpa, utveckla och hyra ut kommersiella lokaler. Men när du köper lagerlokal är det mycket viktigt att du är beredd att utveckla byggnaderna och fastigheten så att du kan få ut den optimala hyran av din framtida hyresgäst.

Innan du köper lagerlokal är det viktigt att du undersöker fastighetens avkastning, risk och läge - kom ihåg att få all relevant information från säljaren och rådgivaren. Det är också viktigt att du överväger alla ledande fastighetsinvesteringar så att du kan få ut det bästa av din investering. Det är också viktigt att du har en god förståelse för de lokala marknadsförhållandena så att du kan få ut det bästa av din investering. Det är också viktigt att du har en god förståelse för det lokala regelverket så att du kan få ut det bästa av din investering. Slutligen är det viktigt att du har en god förståelse för de ekonomiska förutsättningarna så att du kan få ut det bästa av din investering.

Lager till salu i Stockholm

Letar du efter lager till salu i Stockholm har du kommit till rätt ställe. Här hittar du en samlad överblick över lager till salu i Stockholm.

Värt att veta när du söker lager i Stockholm

Stockholm är en av Nordens största och mest betydelsefulla näringslivsstäder. Staden har ett starkt och diversifierat näringsliv med en bred bas av företag och organisationer inom en mängd olika branscher.

Stockholms näringsliv har vuxit starkt de senaste åren. Staden har en stark position som ett ledande näringslivscentrum i Norden och Europa.

Stockholm har ett väl utbyggt och effektivt transportsystem som gör det enkelt för företag att transportera varor och personal. Stockholms transportsystem är under ständig utveckling. Staden arbetar bland annat med att utöka tunnelbanan och förbättra kollektivtrafiken i förorterna.

Stadsdelar i Stockholm

Stockholm är indelat i dessa stadsdelsområden:

 • Norrmalm är Stockholms centrala affärsdistrikt. Området är hemvist för många kontor, butiker, restauranger och hotell. Norrmalm är också hemvist för flera historiska sevärdheter, bland annat Kungliga slottet och Stockholms rådhus.

 • Östermalm är ett exklusivt bostadsområde med många lyxiga butiker, restauranger och hotell. Området är också hemvist för flera museer, bland annat Nationalmuseum och Moderna Museet.
  Hitta lediga lokaler på Östermalm.

 • Gamla stan är Stockholms historiska centrum. Området är hemvist för många medeltida byggnader, bland annat Storkyrkan och Kungliga slottet. Gamla stan är också hemvist för många butiker, restauranger och kaféer.

 • Södermalm är ett populärt bostadsområde med ett brett utbud av restauranger, barer och butiker. Området är också hemvist för flera kulturinstitutioner, bland annat Fotografiska och Vasamuseet.
  Hitta lediga lokaler på Södermalm.

 • Söderort består av Södermalm, Södra Hammarbyhamnen, Enskede-Årsta-Vantör, Skarpnäck och Farsta. Detta är den södra delen av Stockholm och är hemvist för ett brett utbud av bostadsområden, kulturinstitutioner och parker.
  Hitta lediga lokaler i Söderort.

 • Västerort består av Hässelby-Vällingby, Rinkeby-Kista, Spånga-Tensta, Norsborg och Skärholmen. Detta är den västra delen av Stockholm och är hemvist för ett stort antal invandrargrupper.
  Hitta lediga lokaler i Västerort.

 • Norrort består av Danderyd, Täby, Lidingö och Värmdö. Detta är den norra delen av Stockholm och är hemvist för ett stort antal villaområden och naturreservat.

Lager- och logistikområden i Stockholm

Stockholm är ett viktigt logistiknav i Norden. Staden är hemvist för många stora företag inom olika branscher, vilket genererar en stor efterfrågan på logistiktjänster.

De viktigaste logistikområdena i Stockholm är:

 • Brunna: Ett stort logistikområde i nordöstra Stockholm, nära E18.
 • Södertälje Syd: Ett växande logistikområde söder om Stockholm, nära E4 och E20.
 • Västerberga: Ett logistikområde i södra Stockholm, nära E4.

Dessa områden är strategiskt placerade nära viktiga transportleder och erbjuder en mängd olika logistiktjänster, bland annat lager, distribution och transport.

Brunna är ett av Stockholms största logistikområden. Området har en yta på över 100 hektar och är hemvist för ett antal stora företag, bland annat Amazon, DHL och Schenker.

Södertälje Syd är ett växande logistikområde som ligger nära Södertälje hamn. Området har en yta på över 1 000 hektar och är planerat att utvecklas till ett av Nordens största logistiknav.

Västerberga är ett logistikområde i södra Stockholm. Området har en yta på över 100 hektar och är hemvist för ett antal stora företag, bland annat IKEA och Clas Ohlson.

Logistiken är en viktig del av Stockholms ekonomi. Den bidrar till att skapa jobb och sysselsättning i staden och är också viktig för Stockholms handel och export.

Mer information om näringslivet i Stockholm

Om du söker lokaler i Stockholm är det viktigt att du sätter dig in i hur det är att vara företagare i staden. Vi har satt ihop en guide med all relevant information om näringslivet i Stockholm som kan ge dig en samlad överblick. Läs mer om att driva företag i Stockholm i denna guide: Stockholm - Nordens Silicon Valley.