Filtrera sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Filtrera sökningSök

Industrifastigheter till salu i Stockholm

Nedan kan du se industrifastigheter till salu i Stockholm och industrifastigheter till investering i Stockholm. Tryck på den industrifastighet till salu i Stockholm eller den industrifastighet till investering i Stockholm som du vill ha mer info om. Hitta din nya industrifastighet i Stockholm eller dina nya industrifastigheter i Stockholm här. Lycka till! Mer info om industrifastigheter till salu i Stockholm.

Upprätta en sökagent och få besked om nya industrifastigheter till salu

27 lokaler hittade
1 2 >

Industrifastigheter till salu i Stockholm

Letar du efter industrifastigheter till salu Stockholm har du kommit till rätt ställe.

Det är en mycket bra affärsmodell att investera i och köpa, utveckla och hyra ut kommersiella lokaler. Men när du köper industrifastighet är det mycket viktigt att du är beredd att utveckla byggnaderna och fastigheten så att du kan få ut den optimala hyran av din framtida hyresgäst.

Innan du köper industrifastighet är det viktigt att du undersöker fastighetens avkastning, risk och läge - kom ihåg att få all relevant information från säljaren och rådgivaren. Det är också viktigt att du överväger alla ledande fastighetsinvesteringar så att du kan få ut det bästa av din investering. Det är också viktigt att du har en god förståelse för de lokala marknadsförhållandena så att du kan få ut det bästa av din investering. Det är också viktigt att du har en god förståelse för det lokala regelverket så att du kan få ut det bästa av din investering. Slutligen är det viktigt att du har en god förståelse för de ekonomiska förutsättningarna så att du kan få ut det bästa av din investering.

Industrilokal i Stockholm

Letar du efter industrilokal till salu i Stockholm har du kommit till rätt ställe. Här hittar du en samlad överblick över industrilokal till salu i Stockholm.

.

Värt att veta när du söker industrilokal i Stockholm

Stockholm är Sveriges största tätort med hundratusentals invånare och en stor mängd turister som besöker staden varje år. Geografiskt så är Stockholm kommun uppdelad i 117 stadsdelar och utspridd på 14 öar med 57 broar som håller samman staden. Dessutom så har Stockholm välutvecklad infrastruktur såsom vägar och kommunikation vilket gör det enkelt att ta sig runt. Stockholm är hemstad för många internationella storföretags huvudkontor såsom Ericsson, H&M och Skanska. Staden är inte endast Sveriges främsta finanscentrum utan även Nordens, vilket gör det tydligt att bättre placering för ditt företag hittar du inte.

Sök efter lediga lokaler via väg- eller gatunamn i Stockholm
Information om kommunen