Filtrera sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Filtrera sökningSök

Kommersiella fastigheter i Uppsala

Nedan kan du se investeringsfastigheter till salu i Uppsala och kommersiella fasigheter till salu i Uppsala. Tryck på den investeringsfastighet till salu i Uppsala eller den kommersiella fastighet till salu i Uppsala som du vill ha mer info om. Hitta dina kommersiella fastigheter till investering i Uppsala nedan. Lycka till! Mer info om investeringsfastigheter och kommersiella fastigheter i Uppsala.

Upprätta en sökagent och få besked om nya kommersiella fastigheter till salu

8 lokaler hittade

Värt att veta när du söker lokal i Uppsala

Uppsala är för många förknippat med att vara en universitetsstad och ett kyrkligt centrum i Sverige. Men, utöver det finns här också en mycket stark tradition av företagande och en kommun med stort fokus på näringslivet. Uppsala kommun har idag 211 000 invånare vilket förväntas växa med 100 000 fler invånare till 2050, vilket gör Uppsala kommun till en av landets mest expansiva kommuner. Idag är 19 000 företag registrerade i staden varav de allra största och mest internationellt kända är företag som GE Healthcare Bio-Sciences, Clean-tech och Lifco.

Få en överblick över kommersiella fastigheter till salu i Uppsala. Du kan se nästintill alla kontor, butiker, kliniker, restauranger, verkstäder och hyresfastigheter till salu i Uppsala på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information.

Uppsala är förknippad med innovation och nytänkande vilket kan härledas till dess anrika universitet. Universitetet grundades redan år 1477 och är därmed det äldsta sätet för högre utbildning i hela Skandinavien. Den ständiga utströmningen av examinerade studenter har fått många företag att vända blicken hit.

Sök efter lediga lokaler via väg- eller gatunamn i Uppsala
Information om kommunen