Ändra sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Fastighetsmarker i Göteborg

Du har sökt efter Fastighetsmarker i Göteborg. Mer info om fastighetsmarker i Göteborg.
Du har sökt efter Fastighetsmarker i Göteborg. Mer info om fastighetsmarker i Göteborg.
Ingen annons matchade din sökning. Du kan istället upprätta en sökning efter Fastighetsmark, som skickas ut till de relevanta hyresvärdarna i Göteborg Angered, Göteborg Lundby, Göteborg Östra, Göteborg Västra, Göteborg Askim-Frölunda-Högsbo. Klicka här för att läsa mer.


Värt att veta när du söker fastighetsmark i Göteborg

I Göteborgs kommun bor det runt om 500 000 människor vilket gör staden till Sveriges näst största stad. Göteborg fick sitt namn i början av 1600-talet men kallas ibland för “Sveriges Framsida” på grund av de direktförbindelser staden har till de internationella sjöfarts lederna via sin hamn. Staden har en välutvecklad infrastruktur men består samtidigt utav stora delar grönområde med ett flertal vackra parker vilket är en passande kombination för alla typer av företagare. Göteborg är känd för sina många olika storindustrier som inkluderar en stor mängd olika branscher, med de två Volvobolagen som de dominerande spelarna.


Hitta fastighetsmark i Göteborg

Letar du efter fastighetsmark i Göteborg? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste fastighetsmarker , och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  fastighetsmarker i Göteborg som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga  fastighetsmarker i Göteborg på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av fastighetsmark i Göteborg, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalersökande och få besked om nya fastighetsmark i Göteborg

Vår lokalersökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste fastighetsmark i Göteborg. Du kan registrera dig som lokalersökande genom att trycka här - så får du besked om nya fastighetsmark i Göteborg som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av verksamhetslokaler finns i Göteborg?

I Göteborg hittar du både verksamhetslokaler för uthyrning och försäljning. Du kan välja mellan kontor, lager eller klinikrum och andra saker att hyra eller sälja. Klicka för att se alla lokaler .

Kan jag söka efter lokaler i Göteborg baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Göteborg kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt ett lokal i Göteborg?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart får besked om nya lokaler i Göteborg .

Hur mycket kostar ett lokal i Göteborg?

Priset för ett lokal i Göteborg beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika lokaler i Göteborg.