Lediga kontorslokaler i Vallentuna

Se alla lediga kontorslokaler i Vallentuna nedan. Om du vill hitta kontor i Vallentuna har du kommit helt rätt! Vi har i stort sett alla kontorslokaler i Vallentuna i vår databas. Hitta ditt nya kontorslokal i Vallentuna här. Lycka till! Mer info om lediga kontorslokaler i Vallentuna.

Söker du hyra eller köp?Hyra/köp
Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Hyra per m2 per år exkl. drift
Säljpris
Filtrera sökningSök
49 lokaler hittade
Visa på karta Visa som lista
1 2 3

Vanliga frågor

Statistik över utvecklingen av lediga kontorslokaler i Vallentuna under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga kontorslokaler i Vallentuna under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet lediga kontorslokaler i Vallentuna på datumet. Den den tredje kolumnen ser du antal nya kontorslokaler i Vallentuna som annonserats på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal kontorslokaler i Vallentuna som blivit uthyrda eller sålda på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga kontorslokaler i Vallentuna över tid, samlad statistik över nya kontorslokaler i Vallentuna över tid, samlad statistik över uthyrda kontorslokaler i Vallentuna över tid,samlad statistik över alla lediga kontorsfastigheter till salu i Vallentuna över tid, samlad statistik över nya kontorslokaler till salu i Vallentuna över tid, samlad statistik över sålda kontorsfastigheter i Vallentuna över tid.

Datum Alla lediga kontorslokaler Nya lediga kontorslokaler Uthyrda eller sålda kontorslokaler
29. februari 2024 49 0 0
28. februari 2024 49 0 1
27. februari 2024 50 0 0
26. februari 2024 50 0 0
25. februari 2024 50 0 0
24. februari 2024 50 1 0
23. februari 2024 49 0 1
22. februari 2024 50 0 0
21. februari 2024 50 2 0
20. februari 2024 48 0 0
19. februari 2024 48 0 0
18. februari 2024 48 0 0
17. februari 2024 48 1 0
16. februari 2024 47 1 0
15. februari 2024 46 5 5
14. februari 2024 46 5 0
13. februari 2024 41 0 12
12. februari 2024 53 0 0
11. februari 2024 53 0 0
10. februari 2024 53 15 15
9. februari 2024 53 32 0
8. februari 2024 21 0 12
7. februari 2024 33 0 5
6. februari 2024 38 0 0
5. februari 2024 38 0 0
4. februari 2024 38 0 0
3. februari 2024 38 0 0
2. februari 2024 38 1 1
1. februari 2024 38 2 3
31. januari 2024 39 6 0
30. januari 2024 33 0 0

Statistik över lediga kontorslokaler i Vallentuna

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av lediga kontorslokaler i Vallentuna under den senaste månaden. Se också samlad statistik över alla lediga kontorslokaler i Vallentuna över tid, samlad statistik över nya kontorslokaler i Vallentuna över tid, samlad statistik över uthyrda kontorslokaler i Vallentuna över tid, samlad statistik över alla lediga kontorsfastigheter till salu i Vallentuna över tid, samlad statistik över nya kontorslokaler till salu i Vallentuna över tid, samlad statistik över sålda kontorsfastigheter i Vallentuna över tid.

Kontorslokaler
Antal lediga lokaler 49
Antal nya lokaler sedan igår 0
Antal uthyrda eller sålda lokaler sedan igår 0
Lediga m2 totalt 32 519
Genomsnittligt pris per m2 per år utan drift 1 634
Högsta m2-pris 3 050
Lägsta m2-pris 1 200

Vad är en kontorslokal?

En kontorslokal är en kommersiell plats avsedd för arbetsuppgifter som administrering, möten och samarbete. Över hela Vallentuna finns det lediga kontorslokaler, mest framträdande i kommersiella områden, affärscentra och i centrum.

Kontorslokaler kan variera i både storlek och utformning. Dessa kan antingen vara självständiga enheter eller del av större kontorskomplex.

Hur går man tillväga för att hitta lediga kontorslokaler i Vallentuna?

Att söka efter och säkra lediga kontor i Vallentuna kan innebära flera steg. Börja med att klargöra vad just du söker. Därefter kan du undersöka marknaden för lediga kontorslokaler och alla möjliga alternativ som passar dina kriterier.

Efter att ha identifierat passande alternativ kan du ta kontakt med fastighetsägarna eller mäklarna för en rundtur. Under besöket kan du bedöma om kontorslokalen möter dina arbetskrav.

För en utförlig beskrivning om hur man hittar sin nya lediga kontorslokal, se vår guide: Att hyra kontor - de 8 viktigaste stegen.

Hitta lediga kontorslokaler i Vallentuna online

Ett kritiskt steg i sökprocessen är att få en översikt över vilka lediga kontorslokaler som finns tillgängliga. Denna information kan du hitta på Verksamhetslokaler.se. Med hjälp av översikten blir det enklare att hitta lediga kontor i Vallentuna som uppfyller alla dina behov.

Verksamhetslokaler.se erbjuder ett brett sortiment av kontor över olika områden. Vare sig du är ute efter ett mindre kontor, större faciliteter, coworking space eller privat kontor, kan du enkelt finna relevanta val på Verksamhetslokaler.se.

Du kan även anpassa din sökning och sätta upp automatiska sökagenter som informerar dig om nya lediga kontorslokaler i Vallentuna som matchar dina preferenser. Detta sparar tid och tillåter dig att snabbt nå ut till ägare när du hittar ett intressant alternativ.

Sätt att hitta billiga, lediga kontorslokaler i Vallentuna

Om du söker efter ett kostnadseffektivt alternativ är det viktigt att utforska så många val som möjligt. Genom att engagera med olika fastighetsägare – såsom fastighetsföretag, privata ägare och mäklare – som har lediga kontorslokaler i Vallentuna, ökar dina chanser.

Efter att ha mottagit olika prisförslag, kan du förhandla för bästa möjliga pris. Med många alternativ till hands ökar sannolikheten att hitta en prisvärd kontorslokal.

Det är även viktigt att minnas att pris ofta reflekterar utbud och efterfrågan. Genom att fokusera på områden med flera lediga kontor kan du öka dina chanser att hitta ett bra erbjudande.

Betydelsen av att hitta en ledig kontorslokal i en välskött fastighet

Det är avgörande för din verksamhet att din kontorslokal är funktionellt och pålitligt. Se därför till att lokalerna är i en välunderhållen byggnad med höga standarder.

Viktigt att se till att byggnadens tekniska system, som uppvärmning, ventilation och VVS, är i toppskick. Värme och ventilation är kritiska för en komfortabel arbetsmiljö, och VVS bör vara felfri för att undvika problem som läckor.

Det är även viktigt att de tjänster som sköter byggnadens underhåll håller en hög standard. En bra och pålitlig service säkerställer en ren och professionell arbetsplats.

Hitta lediga kontorslokaler med rätt storlek och planlösning

När du väljer din kontorslokal, se till att det möter både nuvarande och framtida krav. Det bör kunna hysa dina nuvarande anställda samt eventuella framtida anställningar.

Design och planlösning spelar en stor roll, inte bara i hur många som kan arbeta där, men också i skapandet av en arbetsmiljö som drar till sig rätt talanger.

Om du planerar för ett coworking-space, säkerställ att kontorslokalen stöder detta koncept. Granska även om det finns nödvändiga faciliteter som mötesrum, kök, förvaringsmöjligheter m.m.

För ytterligare råd om inredning av din kontorslokal, konsultera vår guide: 10 steg för att inreda ditt kontor - Skapa en produktiv och trivsam arbetsplats.

Hitta lediga kontorslokaler i Vallentuna med rätt arbetsmiljö

Att välja rätt kontorsmiljö kan starkt påverka medarbetarnas trivsel, produktivitet och allmänna arbetsmiljö. Här är några nyckelfaktorer att beakta när du väljer ett kontor baserat på arbetsmiljön:

 • Välj en plats som är lätt för medarbetarna att nå med olika transportmedel. Tillgänglighet kan minska stress och den tid som läggs på att pendla.
 • Prioritera en plats med stora fönster och bra konstgjord belysning för att minska trötthet och ögonbelastning.
 • God ventilation och luftcirkulation är essentiellt för en sund arbetsmiljö. Dålig luft kan orsaka trötthet och minskad effektivitet.
 • Ta hänsyn till ljudnivån. Höga ljud kan vara störande. Isoleringsmaterial och ljudreducerande design kan vara lösningen.
 • Kontrollera att platsen uppfyller säkerhetsstandarder och har lämpliga åtgärder för nödsituationer.

Flytta till din nya kontorslokal

När du bestämmer dig för att flytta till en ny kontorslokal, och om du redan har ett kontor, är det viktigt att ordentligt planera flyttprocessen. Var uppmärksam på varje steg i flytten.

För att underlätta har vi satt ihop följande guide: Checklista vid flytt till ny kontorslokal.

Har du lediga kontorslokaler i Vallentuna?

Om du har lediga kontorslokaler i Vallentuna kan du hitta din nästa hyresgäst eller köpare via Verksamhetslokaler.se, en av Sveriges ledande onlineplattformar för lediga kontorslokaler. Många hyresvärdar och säljare förlitar sig på oss, inklusive fastighetsbolag, kommersiella mäklare och privata hyresvärdar och köpare.

Med över 40,000 användare och dagligen nya företag som besöker Verksamhetslokaler.se i jakt på lediga kontorslokaler. När du listar dina lediga kontorslokaler här, exponeras de för en stor del av potentiella hyresgäster och köpare, från nystartade företag till etablerade organisationer.

Du kan annonsera dina lediga kontorslokaler här. Du kan också aktivt söka efter företag som söker lediga kontorslokaler i Vallentuna här. Har du funderingar och behöver nå oss? Kontakta oss då via mail på vip@verksamhetslokaler.se. Vi bistår även med råd, som prissättningsstrategier och kravspecifikationer för hyresgäster.

Vi har även sammanställt en guide för uthyrningsprocessen: Att hyra kontor - de 8 viktigaste stegen.

Värt att veta när du söker kontor i Vallentuna

Vallentuna är en växande företagsstad med en stark näringslivsutveckling. Staden har ett strategiskt läge i närheten av Stockholms innerstad och Arlanda flygplats, vilket gör den till en attraktiv plats för företag.

Vallentuna kännetecknas av en diversifierad näringslivsstruktur med företag inom en rad olika branscher. Bland de största branscherna finns IT, logistik, tillverkning och handel. Staden har också en stark tillväxt inom tjänstesektorn.

Vallentuna kommun arbetar aktivt för att främja näringslivet och skapa förutsättningar för företag att växa och utvecklas. Kommunen erbjuder bland annat ett antal olika stöd och insatser till företag, till exempel rådgivning, utbildning och finansiering.

Kontorsområden i Vallentuna

De viktigaste kontorsområdena i Vallentuna är:

 • Solvalla är ett stort kontorsområde som ligger längs med E4:an, strax norr om Vallentuna centrum.
 • Vallentuna centrum är ett mindre kontorsområde som ligger mitt i Vallentuna centrum. 
 • Risby är ett växande kontorsområde som ligger söder om Vallentuna centrum.

Stadsdelar i Vallentuna

Vallentuna kommun har ett stort antal stadsdelar, varav de flesta är tätortsbebyggelse. Några av de största stadsdelarna är:

 • Vallentuna centrum är den centrala stadskärnan med ett rikt utbud av butiker, restauranger och service. Här finns också Vallentunas kommunhus, Vallentuna kyrka och Vallentuna bibliotek.
 • Åby ängar är ett bostadsområde med cirka 2 000 bostäder. Området ligger norr om Vallentuna centrum och är omgivet av natur.
 • Kristineberg är en ny stadsdel som byggs i södra Vallentuna. När området är färdigbyggt kommer det att rymma cirka 1 800 bostäder, flera skolor, torg och lekplatser.

Mer information om Vallentuna som affärsstad

Om du letar efter affärslokaler på Vallentuna är det viktigt att du grundligt bekantar dig med villkoren för företag i staden. Vi har sammanställt en guide med all relevant information om Vallentuna som en affärsstad för att ge dig en omfattande översikt. Läs mer om att driva företag på Vallentuna i den här guiden: Vallentuna: en växande businesshubb