Rapportera

Lager för uthyrning, Västerås, Klicka här för att se vägnamnPressverksgatan

Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
  • 110408
  • Lager
  • 2 000 m2

Stor lagerlokal i Kopparlunden

Stor industrilokal som passar bra för lager eller verkstad av något slag. Lätt tillgänglighet och stora öppna ytor för smart förvaring. Kontakta oss för mer information.


Kopparlunden är ett område som andas industrihistoria, beläget ett stenkast från Västerås stadskärna. I detta unika område finns en stor blandning av företag, restauranger, närservice och skolor. Med gångavstånd till Västerås city och centralstationen, samt med absolut närhet till E18, är området lättillgängligt på alla tänkbara sätt. Området är under utveckling och kommer inom en snar framtid även innefattas av bostäder, förskola och ännu fler butiker.


I området finns ett flertal restauranger, bageri, gym och läkarmottagning. Här erbjuds god service under dygnets alla timmar.


Kopparlunden finns på kort promenadavstånd från Västerås citykärna, där det finns ett stort utbud av restauranger, butiker och nöjen. Här finns även centralstationen på gångavstånd med både buss- och tågförbindelser. Två busslinjer trafikerar området, men du kan via fina gång- och cykelbanor ta dig fram även på cykel eller gående. Området har direktlänk till E18 vilket underlättar för biltrafik. Vi kan dessutom erbjuda parkeringsplatser till alla våra hyresgäster på Kopparlunden.

När du klickar dig vidare kommer du till en ny sida med mer information om lokalen samt kontaktuppgifter till hyresvärden.

Denna lokal ligger i Västerås - klicka här för mer info.