Rapportera
Foto levereras av Google Street View och kan vara oprecist:
  • 193859
  • Kontor & Lager
  • 358 m2

Denna annons är inte längre aktiv.

Klicka här för att söka liknande lokaler!

Kombinerad kontor och lagerlokal i Lund

Välkommen till denna trevliga kontors- och lagerlokal med egen entré intill Nova Lund. Planlösningen går att anpassa efter hyresgästens behov. Kontakta oss för mer information och visning.
Lokalen är uppdelad i två våningsplan. I entréplanet finns en utställningsyta/gemensamhetsyta tillsammans med pentry. Två kontorsrum samt direkt ingång till lagret som består av lageryta, ett mindre kontor samt wc/dusch och toalett. In- och utlastning på baksidan av fastigheten. Våningsplan två består av trevliga kontorsytor med härligt ljusinsläpp. Stort konferensrum med plats för sittning om tolv personer.
Kontorsytan är ca 136 kvm och lagerytan ca 122 kvm.
Takhöjd lagerdel ca 5.40 meter.


Inom gångavstånd ligger handelsplatsen Mobilia och köpcenter Nova Lund, vilket bidrar till en god rörelse i området. På Mobilia finns ett stort utbud av matbutiker såsom: Stora Coop, City Gross och ICA Kvantum. Med dess omedelbara närhet till Nova Lund erbjuds ett stort utbud av shopping och restauranger. Inom området ligger även möbelföretaget Mio, Nordsjö Idé och design, Kronans droghandel, blomsterföretaget Buketten och Systembolaget.


Ett strategiskt bra och kommunikativt läge med snabb närhet till E22:an samt E6:an. Hållplats för kollektivtrafiken finns i nära anslutning till fastigheten, där både stadsbussar och vissa regionbussar passerar. Med buss når man Lunds centralstation inom ca 5 minuter. Centrala Lund kan även enkelt nås på cykel. Inom gångavstånd når man även Gunnesbo Pågatågsstation.
Parkering
Parkering finns i direkt anslutning till fastigheten och entrén.

Denna lokal ligger i Lund - klicka här för mer info...