Hyra lokal i Lund

Se alla lokaler att hyra i Lund nedan. Om du vill hyra lokal i Lund har du kommit helt rätt! Vi har i stort sett alla lokaler som uthyres i Lund i vår databas. Hitta din nya lokal att hyra i Lund här. Lycka till! Mer info om att hyra lokaler i Lund.

Söker du hyra eller köp?Hyra/köp
Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Hyra per m2 per år exkl. drift
Säljpris
Filtrera sökningSök
397 lokaler hittade
Visa på karta Visa som lista

Vanliga frågor

Statistik över utvecklingen av lediga lokaler att hyra i Lund under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga lokaler att hyra i Lund under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet lokaler att hyra i Lund på datumet. I den tredje kolumnen ser du antal nya lokaler i Lund som lagts ut för uthyrning på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal lokaler i Lund som hyrts ut på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga lokaler i Lund över tid, samlad statistik över nya lokaler i Lund över tid, samlad statistik över uthyrda lokaler i Lund över tid.

Datum Alla lokaler att hyra Nya lokaler att hyra Uthyrda lokaler
4. mars 2024 447 8 9
3. mars 2024 448 6 0
2. mars 2024 442 6 5
1. mars 2024 441 6 0
29. februari 2024 435 2 3
28. februari 2024 436 6 3
27. februari 2024 433 1 2
26. februari 2024 434 3 2
25. februari 2024 433 2 1
24. februari 2024 432 1 1
23. februari 2024 432 2 1
22. februari 2024 431 23 0
21. februari 2024 408 0 25
20. februari 2024 433 2 3
19. februari 2024 434 3 5
18. februari 2024 436 1 0
17. februari 2024 435 9 16
16. februari 2024 442 13 0
15. februari 2024 429 1 5
14. februari 2024 433 4 3
13. februari 2024 432 2 28
12. februari 2024 458 0 0
11. februari 2024 458 1 0
10. februari 2024 457 13 9
9. februari 2024 453 125 2
8. februari 2024 330 2 93
7. februari 2024 421 4 0
6. februari 2024 417 2 3
5. februari 2024 418 3 1
4. februari 2024 416 0 1
3. februari 2024 417 2 0

Statistik över lediga lokaler att hyra i Lund

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av lokaler att hyra i Lund. Se också samlad statistik över alla lediga lokaler i Lund över tid, samlad statistik över nya lokaler i Lund över tid, samlad statistik över uthyrda lokaler i Lund över tid.

Totalt
Antal lediga lokaler 396
Antal nya lokaler sedan igår 8
Antal uthyrda lokaler sedan igår 9
Lediga m2 totalt 310 706
Genomsnittligt pris per m2 per år utan drift 5 118
Högsta m2-pris 78 000
Lägsta m2-pris 3,79

Hyra lokal i Lund

När du ska hitta lokaler att hyra i Lund bör du gå igenom några specifika steg. Du kan se en detaljerad beskrivning av hur du hittar och hyr olika typer av lokaler via våra guider: hyra kontor, hyra butikslokal, hyra lager, hyra industrilokal.

Du bör alltid börja med att definiera dina krav och behov för din nya verksamhetslokal. Därefter bör du undersöka den aktuella marknaden för lediga lokaler.

Du kan få en översikt över lokaler att hyra i Lund via Verksamhetslokaler.se, som samlar lediga lokaler i Sverige. På Verksamhetslokaler.se kan du enkelt filtrera efter storlek, pris och läge och skapa sökagenter för lokaler att hyra som informerar dig om nya kommersiella lokaler som matchar dina kriterier. Detta sparar tid och ger dig möjlighet att snabbt kontakta hyresvärdar som har intressanta lokaler. När du har identifierat intressanta företagslokaler på marknaden kan du kontakta hyresvärdarna eller fastighetsmäklarna för att arrangera en visning.

Det finns olika typer av kommersiella lokaler:

Hyra kontor i Lund

Kontorslokaler är lokaler som typiskt används för skrivbordsarbete och administration. Läs mer om att hyra kontor i Lund genom att klicka på länken.

Hyra butikslokal i Lund

Butikslokaler är lokaler som typiskt används för att sälja varor direkt till kunder från gatan. Läs mer om att hyra butikslokal i Lund genom att klicka på länken.

Hyra lager i Lund

Lagerlokaler är lokaler som typiskt används för att förvara varor tills de skickas till kunder eller butiker. Läs mer om att hyra lager i Lund genom att klicka på länken.

Hyra industrilokal i Lund

En industrilokal eller en verkstadslokal är en lokal som typiskt används för att producera eller reparera varor. Läs mer om att hyra industrilokal i Lund genom att klicka på länken.

Hyra klinik i Lund

En klinik är en lokal som typiskt används för medicinska- eller skönhetstjänster. Läs mer om att hyra klinik i Lund genom att klicka på länken.

Hyra restaurang i Lund

En restaurang är en lokal som vanligtvis används för att servera gäster. Läs mer om att hyra restaurang i Lund genom att klicka på länken.

Kontorshotell i Lund

Ett kontorshotell är en typ av lokal som vanligtvis består av flera kontorsplatser och/eller kontorsrum som hyrs ut till många olika företag. Läs mer om kontorshotell i Lund genom att klicka på länken.

Hitta en billig lokal att hyra i Lund

Om du vill hitta ett billig lokal i Lund är det viktigt att utforska så många alternativ som möjligt. Detta kan uppnås genom att kontakta så många hyresvärdar som möjligt och ordna visningar av de olika lokalerna.

Efter att ha mottagit de olika hyresvärdarnas prisförslag, bör du förhandla priset genom att komma med ditt eget prisförslag. Genom att ha flera kommersiella lokaler och hyresvärdar i åtanke ökar du chanserna att hitta en hyresvärd som är villig att erbjuda ett pris som passar din budget.

Kom ihåg att priset du får också handlar om utbud och efterfrågan. Genom att välja ett område med många lediga lokaler kan du också på så sätt öka sannolikheten att få ett lågt pris.

Hyr lokal i Lund med rätt storlek och inredning

När du väljer din nya lokal i Lund är det viktigt att du säkerställer att den uppfyller både dina nuvarande och framtida behov. Lokalen bör alltså vara tillräckligt stort för de aktiviteter du har idag och de aktiviteter du förväntar dig inom den närmaste framtiden.

Det är viktigt att du är medveten om att inredningen och planlösningen kan ha stor betydelse för vilken lokal som kan uppfylla dina behov. Även om en lokal kan verka för liten kan du ofta med rätt inredning optimera användningen av lokalen.

Du kan läsa mer om hur man inreder sin kommersiella lokal optimalt via dessa guider: Inredningsguide för kontor, inredningsguide för butikslokal, inredningsguide för lager och inredningsguide för industrilokal.

Flytten till en ny lokal i Lund

När du har hyrt en ny kommersiell lokal i Lund kommer du i en snar framtid att flytta in i den nya lokalen. Det är viktigt att du organiserar själva flytten från den ena lokalen till den andra på ett optimalt sätt. Det är avgörande att du fokuserar på alla aspekter av flytten.

Flyttprocessen varierar mycket beroende på om du flyttar kontor, lager, industrilokal eller butik. Vi har utvecklat en rad guider som riktar sig till flytt till olika typer av lokaler, som du kan läsa här: Flyttguide: kontorslokaler, Flyttguide: lagerlokaler, Flyttguide: industrilokaler och Flyttguide: butikslokal.

Ska du hyra ut lokal i Lund?

Om du har lediga lokaler i Lund kan du hitta potentiella hyresgäster genom Verksamhetslokaler.se, som en onlineplattform för lokaluthyrning. Vi används av fastighetsbolag, förvaltare, företagsmäklare och privata hyresvärdar som söker lämpliga hyresgäster för deras kommersiella lokaler.

Med en databas på över 40.000 registrerade användare och ett stort antal dagliga besökare som vill hyra lokal, kan du genom att annonsera dina lediga verksamhetslokaler nå ut till en bred målgrupp av potentiella hyresgäster.

Du kan skapa en annons för dina lokaler i Lund eller söka hyresgäster direkt på vår hemsida. Du är också välkommen att kontakta oss via mail på vip@verksamhetslokaler.se för mer information eller hjälp.

Du kan läsa mer om de steg du vanligtvis behöver genomföra när ska hyra ut lokal i denna guide: 10 enkla steg till att framgångsrikt hyra ut lokal.

Värt att veta när du vill hyra lokal i Lund

Lund är en stark företagsstad med ett brett utbud av företag och industrier. Staden har en stark tradition inom högteknologi, forskning och utveckling, och är hemvist för många ledande företag inom dessa områden. Lund är också en populär stad för tjänsteföretag, till exempel callcenter och IT-företag.

I Lund finns ett stort utbud av transportföretag som erbjuder en mängd olika transportalternativ för företag. Det vanligaste transportalternativet är lastbilstransport, som är ett flexibelt och kostnadseffektivt alternativ för transporter inom Sverige och till grannländerna. Lastbilstransport är ofta det bästa valet för företag som behöver transportera gods regelbundet.

Lund är en stad med en stark tradition inom forskning och utbildning, vilket återspeglas i stadens företagsklimat. De viktigaste affärscentrumen i Lund är Lund Centrum och Brunnshög.

Stadsdelar i Lund

Lund är en vacker och charmig stad med en rik historia och kultur. Staden är hemvist för ett antal anmärkningsvärda stadsdelar som erbjuder något för alla. Här är några av de mest populära stadsdelarna i Lund:

Centrum: Lunds centrala stadskärna är den pulserande hjärtat av staden. Här finns en livlig mix av butiker, restauranger, caféer och kulturinstitutioner. Stadens stora torg, Stortorget, är ett populärt mötesplats och ett utmärkt ställe att beundra Lunds vackra arkitektur.

Nöbbelöv: Nöbbelöv är en villastad med en charmig 1920-talskänsla. Denna stadsdel är populär bland barnfamiljer och de som söker en mer idyllisk miljö.

Gunnesbo: Gunnesbo är en familjevänlig stadsdel med många lekplatser och skolor. Denna stadsdel är perfekt för barnfamiljer som söker ett tryggt och trivsamt boende.

Brunnshög: Brunshög är en ny stadsdel som växer fram norr om centrum. Brunshög är tänkt att bli en innovativ och hållbar stadsdel med bostäder, kontor och företag. Denna stadsdel är perfekt för de som söker en pulserande och modern miljö.

Mer information om Lund som affärsstad

Om du letar efter affärslokaler på Lund är det viktigt att du grundligt bekantar dig med villkoren för företag i staden. Vi har sammanställt en guide med all relevant information om Lund som en affärsstad för att ge dig en omfattande översikt. Läs mer om att driva företag på Lund i den här guiden: En guide till business i Lund.