Ändra sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Butikslokaler för uthyrning i Örebro

Du har sökt efter Butikslokaler som uthyres i Örebro. Mer info om butikslokaler för uthyrning i Örebro.
Du har sökt efter Butikslokaler som uthyres i Örebro. Mer info om butikslokaler för uthyrning i Örebro.

Hitta lediga butikslokaler som uthyres i Örebro. Söker du butik eget bruk som uthyres i Örebro, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av lokaler eller fastigheter i Örebro än butikslokaler, använd då sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Örebro är den sjätte största tätorten i Sverige med 120 000 invånare. Under den första halvan av 1900-talet var Örebro känt som ”skostaden” på grund av de många skofabriker som fanns här. Industri står fortsatt för en stor del av stadens näringsliv, men idag är de största verksamhetsområdena service, tjänster och utbildning.


Värt att veta när du sökerbutik eget bruk i Örebro

Örebros geografiska läge gör det till en perfekt handels- och logistikstad. Staden är strategiskt placerad i centrum av Svealand med relativt kort avstånd till Stockholm, Göteborg och Oslo. De största arbetsgivarna bland privatägda företag i Örebro är omsorgsföretaget Humana Assistans, industriföretaget Atlas Copco och Postnord. Som i många andra handelsstäder finns flera stora köpcentrum i Örebro som det centralt belägna Aspholmen, samt Marieberg köpcentrum som ligger strax söder om staden.


Hitta butik eget bruk att hyra i Örebro

Letar du efter butik eget bruk att hyra i Örebro? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste butikslokaler som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  butikslokaler att hyra i Örebro som passar dig. Du kan se alla de aktuella butik eget bruk att hyra i Örebro på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av butik eget bruk att hyra i Örebro, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya butik eget bruk att hyra i Örebro

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste butik eget bruk att hyra i Örebro. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya butik eget bruk att hyra i Örebro som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av lokaler finns i Örebro?

I Örebro hittar du både lokal för uthyrning och försäljning. Du kan välja mellan kontor, lager eller klinikrum och andra saker att hyra eller sälja. Klicka för att se alla lokaler .

Kan jag söka efter lokaler i Örebro baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Örebro kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt ett lokal i Örebro?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya lokaler i Örebro.

Hur mycket kostar ett lokal i Örebro?

Priset på ett lokal i Örebro beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika lokaler i Örebro.