Ändra sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Visa på karta

Butikslokaler för uthyrning i Uppsala

Du har sökt efter Butikslokaler som uthyres i Uppsala. Mer info om butikslokaler för uthyrning i Uppsala.
Du har sökt efter Butikslokaler som uthyres i Uppsala. Mer info om butikslokaler för uthyrning i Uppsala.

Hitta lediga butikslokaler som uthyres i Uppsala. Söker du butik som uthyres i Uppsala, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av lokaler eller fastigheter i Uppsala än butikslokaler, använd då sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Uppsala är förknippad med innovation och nytänkande vilket kan härledas till dess anrika universitet. Universitetet grundades redan år 1477 och är därmed det äldsta sätet för högre utbildning i hela Skandinavien. Den ständiga utströmningen av examinerade studenter har fått många företag att vända blicken hit.


Värt att veta när du sökerbutik i Uppsala

Uppsala är för många förknippat med att vara en universitetsstad och ett kyrkligt centrum i Sverige. Men, utöver det finns här också en mycket stark tradition av företagande och en kommun med stort fokus på näringslivet. Uppsala kommun har idag 211 000 invånare vilket förväntas växa med 100 000 fler invånare till 2050, vilket gör Uppsala kommun till en av landets mest expansiva kommuner. Idag är 19 000 företag registrerade i staden varav de allra största och mest internationellt kända är företag som GE Healthcare Bio-Sciences, Clean-tech och Lifco.


Hitta butik att hyra i Uppsala

Letar du efter butik att hyra i Uppsala? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste butikslokaler som uthyres, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  butikslokaler att hyra i Uppsala som passar dig. Du kan se alla de aktuella butik att hyra i Uppsala på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av butik att hyra i Uppsala, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya butik att hyra i Uppsala

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste butik att hyra i Uppsala. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya butik att hyra i Uppsala som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av lokaler finns i Uppsala?

I Uppsala hittar du både lokal för uthyrning och försäljning. Du kan välja mellan kontor, lager eller klinikrum och andra saker att hyra eller sälja. Klicka för att se alla lokaler .

Kan jag söka efter lokaler i Uppsala baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Uppsala kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt ett lokal i Uppsala?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya lokaler i Uppsala.

Hur mycket kostar ett lokal i Uppsala?

Priset på ett lokal i Uppsala beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika lokaler i Uppsala.