Filtrera sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Filtrera sökningSök

Övriga lokaler

Se alla lediga övriga lokaler nedan. Om du vill hyra övriga lokaler har du kommit helt rätt! Vi har i stort sett alla övriga lokaler att hyra i vår databas. Hitta övriga lokaler att hyra här. Lycka till! Mer info om att hyra övriga lokaler.

Upprätta en sökagent och få besked om nya lokaler

1243 lokaler hittade
Visa på karta Visa som lista

Hyra övriga lokaler

När du vill hyra övriga lokaler är det viktigt att du har en bra uppfattning om vad du letar efter innan du sätter igång. Fundera över vilken storlek du behöver, hur mycket du är villig att betala och vilket område du vill vara i. Ska du hyra övriga lokaler kommer det att hjälpa dig att hitta den perfekta lokalen för dina behov om du först definierar vilka dina önskemål är.

Guide: Så hittar du övriga lokaler

Behöver du hjälp med att hitta övriga lokaler? Så har du kommit helt rätt! I denna guide kommer vi genomgå några av de saker som du ska vara uppmärksam på när du söker uthyrning av övriga lokaler. Följ stegen i guiden nedan, så har du kommit en bra bit på vägen att hitta den perfekta lokalen!

1. Överväg dina behov

Först och främst ska du överväga vilka behov du som hyresgäst har för lokalen. Vilken storlek och hur många m2 ska lokalen vara? Behöver du en egen parkering? Hur lång ska hyresperioden vara? Var ska lokalen ligga? Hur mycket är du villig att betala i hyra?

Frågorna är många. När du vet vilka behov du har kan du starta en lokalsökning efter jakten på en lokal som uppfyller dina krav.

2. Sök på internet efter övriga lokaler

Det finns många bra hemsidor med lediga lokaler att hyra där du kan söka efter övriga lokaler. Kom ihåg att söka på fler olika lokalportaler för att hitta den bästa lediga lokalen till det bästa priset. Du kan söka direkt efter alla typer av lokaler på vår lokalportal Verksamhetslokaler.se, som är en av de största svenska portalerna för lokaluthyrning och som ger en överblick över hela lokalmarknaden. Vi är lokalportalen för hela Sverige. Vi har alla kommuner och städer och täcker hela Sverige. Börja din sökning efter övriga lokaler att hyra här.

3. Kontakta hyresvärden

När du har hittat övriga lokaler som du är intresserad av ska du kontakta hyresvärden. Du ska skriva ett mail till hyresvärden där du berättar lite om ditt företag och varför du vill hyra lokalen. Du kan också be om en visning av lokalen, så du kan se den med egna ögon.

4. Få hyreskontraktet kollat av en jurist

När du har hittat övriga lokaler ska du skriva under ett hyreskontrakt med hyresvärden. Det är viktigt att du får rådgivning från en jurist så att du säkrar dig att allt är som det ska. Ett hyreskontrakt ska bland annat innehålla information om hyra, deposition, värmeförbrukning, inflyttningsdatum och avtalsperiod. Låt alltid en advokat eller jurist kontrollera hyreskontraktet innan du skriver under det.

5. Kolla upp hyresvärden ordentligt

Om hyresvärden själv hyr lokalen är det inte säkert att personen får hyra ut den i andrahand till dig. I den situationen kan du be hyresvärden om dokumentation som visar att personen har tillåtelse att hyra ut lokalen i andrahand.

6. Deposition

När du har skrivit under hyreskontraktet ska du eventuellt betala en deposition till hyresvärden. Depositionen är en säkerhet för hyresvärden om du skulle orsaka skador på lokalen eller inte betala hyran. Depositionen är typiskt mellan 1-3 månaders hyra. När både du och hyresvärden har skrivit under hyreskontraktet har du typiskt några dagar på dig att överföra den eventuella depositionen. Du bör då endast överföra pengar till en bank i ditt eget land.

7. Avtala om inflyttning

Kom ihåg att göra ett klart avtal med hyresvärden omkring inflyttningen. När kan du börja använda lokalen? När kan du få nycklarna? Osv. Osv.

8. Flytten

När allt är på plats kan du börja flytta in i din nya lokal. Kom ihåg att adressändra.

Hyr övriga lokaler

Är du ett företag på jakt efter att hyra övriga lokaler så har du kommit helt rätt! Verksamhetslokaler.se är en stor lokalportal och sökmotor. Vi samlar nämligen hela marknaden och alla lediga övriga lokaler. Hitta övriga lokaler att hyra genom att kolla listan med annonser ovan. Om du letar efter en bestämd typ av övriga lokaler att hyra till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera lokalerna, så du ser de mest relevanta lokalerna först.

När du har bestämt vilken typ av övriga lokaler att hyra du är ute efter är det dags att börja leta. Det finns många olika sätt att hitta lediga övriga lokaler när du vill hyra övriga lokaler. Du kan till exempel leta på nätet.

Hitta övriga lokaler att hyra

Du kan använda vår sökmotor för att hitta övriga lokaler att hyra som passar din verksamhet. Vi har ett brett utbud av övriga lokaler att hyra.

Oavsett vilken typ av övriga lokaler att hyra som du letar efter, så hittar du det du söker hos oss. Vi har övriga lokaler att hyra för alla typer av verksamheter.

När du söker övriga lokaler att hyra är det viktigt att veta vilken typ av övriga lokaler som du är intresserad av. Om du söker övriga lokaler med bestämda kriterier kan du söka utifrån storlek och pris via sökfunktionen.

Jakten efter lediga övriga lokaler

Om du letar efter en ledig övriga lokaler finns det ett antal saker som du bör överväga. Först och främst måste du bestämma var den lediga lokalen ska ligga. Det finns många olika områden att välja mellan, så det kan vara bra att göra lite research för att se vilket område som passar bäst för dina behov.

När du har bestämt var du vill att den lediga lokalen ska vara måste du också bestämma vilken typ av övriga lokaler du behöver. Det finns många olika typer av lediga övriga lokaler att välja mellan, så det kan vara bra att göra lite research för att se vilken typ av ledig övriga lokaler som passar dina behov bäst.

Övriga lokaler

Att hitta övriga lokaler kan i vissa tillfällen kännas som en utmaning. Följer du däremot guiden längre upp på sidan kommer jakten på övriga lokaler förhoppningsvis kännas enklare. Det handlar om att gå strukturerat fram för att hitta övriga lokaler, för att i slutändan hitta den lokal som passar dig bäst.