Hyra lager i Karlskoga

Se alla lager att hyra i Örebro län nedan. Om du vill hyra förråd, hyra lokal till logistik eller hyra lager i Örebro län har du kommit helt rätt! Vi har i stort sett alla lager som uthyres i Örebro län i vår databas. Hitta lager att hyra i Örebro län här. Lycka till! Mer info om att hyra lager i Örebro län.

Söker du hyra eller köp?Hyra/köp
Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Hyra per m2 per år exkl. drift
Säljpris
Filtrera sökningSök

Vanliga frågor

Statistik över utvecklingen av lediga lagerlokaler att hyra i Karlskoga under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga lagerlokaler att hyra i Karlskoga under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet lagerlokaler att hyra i Karlskoga på datumet. I den tredje kolumnen ser du antal nya lagerlokaler i Karlskoga som lagts ut för uthyrning på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal lagerlokaler i Karlskoga som hyrts ut på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga lagerlokaler i Karlskoga över tid, samlad statistik över nya lagerlokaler i Karlskoga över tid, samlad statistik över uthyrda lagerlokaler i Karlskoga över tid.

Datum Alla lagerlokaler att hyra Nya lagerlokaler att hyra Uthyrda lagerlokaler
4. mars 2024 8 0 0
3. mars 2024 8 0 0
2. mars 2024 8 0 0
1. mars 2024 8 0 0
29. februari 2024 8 0 0
28. februari 2024 8 0 0
27. februari 2024 8 0 0
26. februari 2024 8 0 0
25. februari 2024 8 0 0
24. februari 2024 8 0 0
23. februari 2024 8 0 0
22. februari 2024 8 0 0
21. februari 2024 8 0 0
20. februari 2024 8 0 0
19. februari 2024 8 0 0
18. februari 2024 8 0 0
17. februari 2024 8 0 0
16. februari 2024 8 0 0
15. februari 2024 8 0 0
14. februari 2024 8 0 0
13. februari 2024 8 0 0
12. februari 2024 8 0 0
11. februari 2024 8 0 0
10. februari 2024 8 0 0
9. februari 2024 8 1 0
8. februari 2024 7 0 1
7. februari 2024 8 0 0
6. februari 2024 8 0 0
5. februari 2024 8 0 0
4. februari 2024 8 0 0
3. februari 2024 8 0 0

Statistik över lediga lagerlokaler att hyra i Karlskoga

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av lagerlokaler att hyra i Karlskoga. Se också samlad statistik över alla lediga lagerlokaler i Karlskoga över tid, samlad statistik över nya lagerlokaler i Karlskoga över tid, samlad statistik över uthyrda lagerlokaler i Karlskoga över tid.

Lagerlokaler
Antal lediga lokaler 8
Antal nya lokaler sedan igår 0
Antal uthyrda lokaler sedan igår 0
Lediga m2 totalt 7 828
Genomsnittligt pris per m2 per år utan drift 0
Högsta m2-pris 0
Lägsta m2-pris 0

Hyra lager i Karlskoga

Ett lager eller en lagerlokal är en kommersiell lokal designad för lagring, distribution och hantering av varor och material. Det finns lager att hyra överallt, men de finns främst i industriområden och logistikcentra.

Lager kan variera i storlek med olika planlösningar och kan finnas som mindre förråd, individuella lagerlokaler eller som en del av större lageranläggningar.

När du vill hyra lagerlokal i Karlskoga måste du gå igenom flera steg. Du kan läsa mer om dessa steg i vår guide: Hyra lager - de 8 viktigaste stegen i processen.

Du bör alltid börja med att definiera dina krav och behov för ditt nya lager. Sedan bör du undersöka den aktuella marknaden efter lediga lager.

Du kan få en översikt över lager att hyra i Karlskoga via Verksamhetslokaler.se, som samlar lediga lokaler i Sverige. På Verksamhetslokaler.se kan du enkelt filtrera efter storlek, pris och plats, och skapa sökagenter för lager att hyra, som informerar dig om nya lagerlokaler som matchar dina kriterier. Detta sparar tid och gör att du snabbt kan kontakta hyresvärdar som har intressanta lager.

När du har identifierat lagerlokaler du är intresserad av på marknaden kan du kontakta hyresvärdarna eller fastighetsmäklarna för att boka en visning.

Hyr lager i Karlskoga av rätt storlek och planlösning

När du hittat ditt nya lager i Karlskoga är det viktigt att det uppfyller både dina nuvarande och framtida behov. Lagret bör med andra ord vara tillräckligt stort för att rymma den mängd varor och material du har nu och för de utvidgningar du kanske planerar i nära framtid.

Du bör också överväga inredning och planlösning eftersom detta inte bara påverkar lagrets kapacitet utan också effektiviteten i lagring och hantering av dina varor. Om du till exempel behöver pallplatser eller specifika lagringsalternativ är det viktigt att hitta en lagerlokal som kan möta dessa krav.

Du kan läsa mer om hur du inreder ett lager optimalt i denna guide: Inredningsguide: Få mest möjligt ur ditt lager med dessa 12 steg.

Flytta till din nya lagerlokal i Karlskoga

När du har hyrt ett lager i Karlskoga och ska flytta till den nya lokalen, är det viktigt att du organiserar flyttprocessen noggrant. Detta inkluderar allt från att packa och transportera varor till att uppdatera adresser och kontakta relevanta samarbetspartners.

Det är en grundläggande del av denna process att du hittar och anlitar en riktigt kompetent flyttfirma som har kapacitet och erfarenhet att hjälpa ett företag som ditt med att flytta ditt lager.

Du kan läsa mer om stegen du vanligtvis behöver följa när du flyttar ett lager i denna guide: Flyttguide: Checklista för flytt av lager.

Ska du hyra ut lagerlokal i Karlskoga?

Om du ska hyra ut lagerlokal kan du hitta potentiella hyresgäster genom Verksamhetslokaler.se, som en plattform online för lageruthyrning. Vi används av fastighetsbolag, kommersiella mäklare och privata hyresvärdar som letar efter lämpliga hyresgäster för deras lediga lager.

Med en databas med över 40.000 registrerade användare och en stor mängd dagliga besökare som vill hyra lager, kan du genom att annonsera dina lediga lagerlokaler nå ut till en bred målgrupp av potentiella hyresgäster.

Du kan skapa en annons för dina lager eller söka företag som vill hyra lager i Karlskoga direkt på vår hemsida. Du är också välkommen att kontakta oss via mail på vip@verksamhetslokaler.se för mer information eller hjälp.

Du kan läsa mer om de steg du vanligtvis behöver följa när du ska hyra ut lagerlokal: Hyr ut lager i 10 enkla steg.

Värt att veta när du söker lager i Karlskoga

Karlskoga är en stark företagsstad med en lång tradition av industri. Staden har ett starkt fokus på tillverkning, teknik och innovation. Karlskoga är också en attraktiv plats för företagande tack vare sin goda infrastruktur, närhet till Stockholm och Örebro samt en välutbildad arbetskraft.

Karlskoga har en god infrastruktur med bra vägar, järnväg och flygplats. Staden ligger också nära Stockholm och Örebro, vilket gör det enkelt att nå viktiga marknader.

Karlskoga ligger utmed E18, som är en viktig transportled mellan Stockholm och Oslo. Staden har också bra förbindelser med andra delar av Sverige via länsväg 250 och 263.

De viktigaste företagsområdena i Karlskoga är:

Bofors Industriområde är ett stort industriområde beläget i sydöstra Karlskoga. Här finns bland annat Bofors AB, ett av Sveriges största försvarsföretag, samt ett antal andra industriföretag.

Karlskoga Science Park är ett företagsområde med fokus på forskning och utveckling. Här finns bland annat Karlskoga Tekniska Högskola, ett antal forskningsinstitut och ett antal företag inom teknik- och IT-branschen.

Karlskoga Östra Industriområde är ett industriområde beläget i östra Karlskoga. Här finns bland annat ett antal tillverkande företag, ett antal handelsföretag och ett antal serviceföretag.

Lager- och logistikområden i Karlskoga

Karlskoga är en viktig logistikstad, både för Sverige och för Norden. Staden ligger vid E18, som är en viktig europaväg, och har också goda järnvägsförbindelser. Karlskoga har också en stor hamn i Karlskoga Skärgård.

De viktigaste logistikområdena i Karlskoga är:

Bofors Industriområde i Karlskoga

Bofors Industriområde är ett stort industriområde beläget i sydöstra Karlskoga. Här finns bland annat Bofors AB, ett av Sveriges största försvarsföretag, samt ett antal andra industriföretag. Bofors Industriområde har ett eget järnvägsspår som används för godstransporter.

Karlskoga Östra Industriområde i Karlskoga

Karlskoga Östra Industriområde är ett industriområde beläget i östra Karlskoga. Här finns bland annat ett antal tillverkande företag, ett antal handelsföretag och ett antal serviceföretag. Karlskoga Östra Industriområde har också ett eget järnvägsspår som används för godstransporter.

Karlskoga hamn i Karlskoga

Karlskoga Skärgård är ett område med öar och skärgård i Vänern. 

Logistiken är viktig för Karlskogas ekonomi och sysselsättning. Den bidrar till att skapa jobb och tillväxt i staden.

Stadsdelar i Karlskoga 

Karlskoga är indelat i 14 stadsdelar, varav 11 är bebodda. De centrala stadsdelarna är:

Centrum är stadens hjärta och här finns bland annat Karlskoga kyrka, stadshuset, biblioteket, museet och teatern.

Färjestaden är belägen vid sjön Möckelns norra strand och här finns färjeläget till Kristinehamn.

Gamla stan är den äldsta delen av Karlskoga och här finns bland annat herrgården Karlsnäs, Karlskoga Bruk och den gamla vattentornet.

Mer information om Karlskoga som affärsstad

Om du letar efter affärslokaler på Karlskoga är det viktigt att du grundligt bekantar dig med villkoren för företag i staden. Vi har sammanställt en guide med all relevant information om Karlskoga som en affärsstad för att ge dig en omfattande översikt. Läs mer om att driva företag på Karlskoga i den här guiden: Karlskoga: En stad med framtiden för sig.