Hyra lokal i Karlskoga

Se alla lokaler att hyra i Karlskoga nedan. Om du vill hyra lokal i Karlskoga har du kommit helt rätt! Vi har i stort sett alla lokaler som uthyres i Karlskoga i vår databas. Hitta din nya lokal att hyra i Karlskoga här. Lycka till! Mer info om att hyra lokaler i Karlskoga.

Söker du hyra eller köp?Hyra/köp
Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Hyra per m2 per år exkl. drift
Säljpris
Filtrera sökningSök
99 lokaler hittade
Visa på karta Visa som lista
1 2 3 4 5 6

Vanliga frågor

Statistik över utvecklingen av lediga lokaler att hyra i Karlskoga under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga lokaler att hyra i Karlskoga under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet lokaler att hyra i Karlskoga på datumet. I den tredje kolumnen ser du antal nya lokaler i Karlskoga som lagts ut för uthyrning på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal lokaler i Karlskoga som hyrts ut på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga lokaler i Karlskoga över tid, samlad statistik över nya lokaler i Karlskoga över tid, samlad statistik över uthyrda lokaler i Karlskoga över tid.

Datum Alla lokaler att hyra Nya lokaler att hyra Uthyrda lokaler
23. april 2024 116 1 1
22. april 2024 116 1 1
21. april 2024 116 1 2
20. april 2024 117 3 2
19. april 2024 116 2 0
18. april 2024 114 0 1
17. april 2024 115 2 0
16. april 2024 113 0 0
15. april 2024 113 0 0
14. april 2024 113 0 0
13. april 2024 113 0 0
12. april 2024 113 4 4
11. april 2024 113 4 2
10. april 2024 111 0 2
9. april 2024 113 1 3
8. april 2024 115 1 0
7. april 2024 114 0 0
6. april 2024 114 1 1
5. april 2024 114 1 0
4. april 2024 113 0 3
3. april 2024 116 1 1
2. april 2024 116 0 1
1. april 2024 117 1 1
31. mars 2024 117 1 0
30. mars 2024 116 0 0
29. mars 2024 116 0 0
28. mars 2024 116 1 2
27. mars 2024 117 2 0
26. mars 2024 115 0 2
25. mars 2024 117 0 0
24. mars 2024 117 1 0

Statistik över lediga lokaler att hyra i Karlskoga

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av lokaler att hyra i Karlskoga. Se också samlad statistik över alla lediga lokaler i Karlskoga över tid, samlad statistik över nya lokaler i Karlskoga över tid, samlad statistik över uthyrda lokaler i Karlskoga över tid.

Totalt
Antal lediga lokaler 97
Antal nya lokaler sedan igår 1
Antal uthyrda lokaler sedan igår 1
Lediga m2 totalt 60 208
Genomsnittligt pris per m2 per år utan drift 1 117
Högsta m2-pris 2 400
Lägsta m2-pris 350

Hyra lokal i Karlskoga

När du ska hitta lokaler att hyra i Karlskoga bör du gå igenom några specifika steg. Du kan se en detaljerad beskrivning av hur du hittar och hyr olika typer av lokaler via våra guider: hyra kontor, hyra butikslokal, hyra lager, hyra industrilokal.

Du bör alltid börja med att definiera dina krav och behov för din nya verksamhetslokal. Därefter bör du undersöka den aktuella marknaden för lediga lokaler.

Du kan få en översikt över lokaler att hyra i Karlskoga via Verksamhetslokaler.se, som samlar lediga lokaler i Sverige. På Verksamhetslokaler.se kan du enkelt filtrera efter storlek, pris och läge och skapa sökagenter för lokaler att hyra som informerar dig om nya kommersiella lokaler som matchar dina kriterier. Detta sparar tid och ger dig möjlighet att snabbt kontakta hyresvärdar som har intressanta lokaler. När du har identifierat intressanta företagslokaler på marknaden kan du kontakta hyresvärdarna eller fastighetsmäklarna för att arrangera en visning.

Det finns olika typer av kommersiella lokaler:

Hyra kontor i Karlskoga

Kontorslokaler är lokaler som typiskt används för skrivbordsarbete och administration. Läs mer om att hyra kontor i Karlskoga genom att klicka på länken.

Hyra butikslokal i Karlskoga

Butikslokaler är lokaler som typiskt används för att sälja varor direkt till kunder från gatan. Läs mer om att hyra butikslokal i Karlskoga genom att klicka på länken.

Hyra lager i Karlskoga

Lagerlokaler är lokaler som typiskt används för att förvara varor tills de skickas till kunder eller butiker. Läs mer om att hyra lager i Karlskoga genom att klicka på länken.

Hyra industrilokal i Karlskoga

En industrilokal eller en verkstadslokal är en lokal som typiskt används för att producera eller reparera varor. Läs mer om att hyra industrilokal i Karlskoga genom att klicka på länken.

Hyra klinik i Karlskoga

En klinik är en lokal som typiskt används för medicinska- eller skönhetstjänster. Läs mer om att hyra klinik i Karlskoga genom att klicka på länken.

Hyra restaurang i Karlskoga

En restaurang är en lokal som vanligtvis används för att servera gäster. Läs mer om att hyra restaurang i Karlskoga genom att klicka på länken.

Kontorshotell i Karlskoga

Ett kontorshotell är en typ av lokal som vanligtvis består av flera kontorsplatser och/eller kontorsrum som hyrs ut till många olika företag. Läs mer om kontorshotell i Karlskoga genom att klicka på länken.

Hitta en billig lokal att hyra i Karlskoga

Om du vill hitta ett billig lokal i Karlskoga är det viktigt att utforska så många alternativ som möjligt. Detta kan uppnås genom att kontakta så många hyresvärdar som möjligt och ordna visningar av de olika lokalerna.

Efter att ha mottagit de olika hyresvärdarnas prisförslag, bör du förhandla priset genom att komma med ditt eget prisförslag. Genom att ha flera kommersiella lokaler och hyresvärdar i åtanke ökar du chanserna att hitta en hyresvärd som är villig att erbjuda ett pris som passar din budget.

Kom ihåg att priset du får också handlar om utbud och efterfrågan. Genom att välja ett område med många lediga lokaler kan du också på så sätt öka sannolikheten att få ett lågt pris.

Hyr lokal i Karlskoga med rätt storlek och inredning

När du väljer din nya lokal i Karlskoga är det viktigt att du säkerställer att den uppfyller både dina nuvarande och framtida behov. Lokalen bör alltså vara tillräckligt stort för de aktiviteter du har idag och de aktiviteter du förväntar dig inom den närmaste framtiden.

Det är viktigt att du är medveten om att inredningen och planlösningen kan ha stor betydelse för vilken lokal som kan uppfylla dina behov. Även om en lokal kan verka för liten kan du ofta med rätt inredning optimera användningen av lokalen.

Du kan läsa mer om hur man inreder sin kommersiella lokal optimalt via dessa guider: Inredningsguide för kontor, inredningsguide för butikslokal, inredningsguide för lager och inredningsguide för industrilokal.

Flytten till en ny lokal i Karlskoga

När du har hyrt en ny kommersiell lokal i Karlskoga kommer du i en snar framtid att flytta in i den nya lokalen. Det är viktigt att du organiserar själva flytten från den ena lokalen till den andra på ett optimalt sätt. Det är avgörande att du fokuserar på alla aspekter av flytten.

Flyttprocessen varierar mycket beroende på om du flyttar kontor, lager, industrilokal eller butik. Vi har utvecklat en rad guider som riktar sig till flytt till olika typer av lokaler, som du kan läsa här: Flyttguide: kontorslokaler, Flyttguide: lagerlokaler, Flyttguide: industrilokaler och Flyttguide: butikslokal.

Ska du hyra ut lokal i Karlskoga?

Om du har lediga lokaler i Karlskoga kan du hitta potentiella hyresgäster genom Verksamhetslokaler.se, som en onlineplattform för lokaluthyrning. Vi används av fastighetsbolag, förvaltare, företagsmäklare och privata hyresvärdar som söker lämpliga hyresgäster för deras kommersiella lokaler.

Med en databas på över 40.000 registrerade användare och ett stort antal dagliga besökare som vill hyra lokal, kan du genom att annonsera dina lediga verksamhetslokaler nå ut till en bred målgrupp av potentiella hyresgäster.

Du kan skapa en annons för dina lokaler i Karlskoga eller söka hyresgäster direkt på vår hemsida. Du är också välkommen att kontakta oss via mail på vip@verksamhetslokaler.se för mer information eller hjälp.

Du kan läsa mer om de steg du vanligtvis behöver genomföra när ska hyra ut lokal i denna guide: 10 enkla steg till att framgångsrikt hyra ut lokal.

Värt att veta när du vill hyra lokal i Karlskoga

Karlskoga är en stark företagsstad med en lång tradition av industri. Staden har ett starkt fokus på tillverkning, teknik och innovation. Karlskoga är också en attraktiv plats för företagande tack vare sin goda infrastruktur, närhet till Stockholm och Örebro samt en välutbildad arbetskraft.

Karlskoga har en god infrastruktur med bra vägar, järnväg och flygplats. Staden ligger också nära Stockholm och Örebro, vilket gör det enkelt att nå viktiga marknader.

Karlskoga ligger utmed E18, som är en viktig transportled mellan Stockholm och Oslo. Staden har också bra förbindelser med andra delar av Sverige via länsväg 250 och 263.

De viktigaste företagsområdena i Karlskoga är:

Bofors Industriområde är ett stort industriområde beläget i sydöstra Karlskoga. Här finns bland annat Bofors AB, ett av Sveriges största försvarsföretag, samt ett antal andra industriföretag.

Karlskoga Science Park är ett företagsområde med fokus på forskning och utveckling. Här finns bland annat Karlskoga Tekniska Högskola, ett antal forskningsinstitut och ett antal företag inom teknik- och IT-branschen.

Karlskoga Östra Industriområde är ett industriområde beläget i östra Karlskoga. Här finns bland annat ett antal tillverkande företag, ett antal handelsföretag och ett antal serviceföretag.

Stadsdelar i Karlskoga 

Karlskoga är indelat i 14 stadsdelar, varav 11 är bebodda. De centrala stadsdelarna är:

Centrum är stadens hjärta och här finns bland annat Karlskoga kyrka, stadshuset, biblioteket, museet och teatern.

Färjestaden är belägen vid sjön Möckelns norra strand och här finns färjeläget till Kristinehamn.

Gamla stan är den äldsta delen av Karlskoga och här finns bland annat herrgården Karlsnäs, Karlskoga Bruk och den gamla vattentornet.

Mer information om Karlskoga som affärsstad

Om du letar efter affärslokaler på Karlskoga är det viktigt att du grundligt bekantar dig med villkoren för företag i staden. Vi har sammanställt en guide med all relevant information om Karlskoga som en affärsstad för att ge dig en omfattande översikt. Läs mer om att driva företag på Karlskoga i den här guiden: Karlskoga: En stad med framtiden för sig.