Filtrera sökning
Filtrera sökning
m2
 - 
m2
Filtrera sökningSök

Hyra klinik i Göteborg

Se alla kliniker att hyra i Göteborg nedan. Om du vill hyra en klinik i Göteborg har du kommit helt rätt! Vi har i stort sett alla kliniker i Göteborg som uthyres i vår databas. Hitta din nya klinik i Göteborg här. Lycka till! Mer info om att hyra klinik i Göteborg.

Få besked om nya kliniker att hyra i Göteborg

11 lokaler hittade
Visa på karta Visa som lista

Statistik över utvecklingen av lediga kliniklokaler att hyra i Göteborg under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga kliniklokaler att hyra i Göteborg under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet kliniklokaler att hyra i Göteborg på datumet. I den tredje kolumnen ser du antal nya kliniklokaler i Göteborg som lagts ut för uthyrning på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal kliniklokaler i Göteborg som hyrts ut på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga kliniklokaler i Göteborg över tid, samlad statistik över nya kliniklokaler i Göteborg över tid, samlad statistik över uthyrda kliniklokaler i Göteborg över tid.

Datum Alla kliniklokaler att hyra Nya kliniklokaler att hyra Uthyrda kliniklokaler
1. oktober 2023 11 0 1
30. september 2023 12 0 0
29. september 2023 12 1 1
28. september 2023 12 3 0
27. september 2023 9 0 0
26. september 2023 9 0 0
25. september 2023 9 0 0
24. september 2023 9 0 0
23. september 2023 9 0 0
22. september 2023 9 0 0
21. september 2023 9 0 0
20. september 2023 9 0 0
19. september 2023 9 0 0
18. september 2023 9 0 0
17. september 2023 9 0 0
16. september 2023 9 0 0
15. september 2023 9 0 0
14. september 2023 9 0 0
13. september 2023 9 0 0
12. september 2023 9 0 0
11. september 2023 9 0 0
10. september 2023 9 0 0
9. september 2023 9 0 0
8. september 2023 9 0 0
7. september 2023 9 0 0
6. september 2023 9 2 2
5. september 2023 9 2 0
4. september 2023 7 0 0
3. september 2023 7 0 0
2. september 2023 7 0 0
1. september 2023 7 0 0

Statistik över lediga kliniklokaler att hyra i Göteborg

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av kliniklokaler att hyra i Göteborg. Se också samlad statistik över alla lediga kliniklokaler i Göteborg över tid, samlad statistik över nya kliniklokaler i Göteborg över tid, samlad statistik över uthyrda kliniklokaler i Göteborg över tid.

Kliniklokaler
Antal lediga lokaler 11
Antal nya lokaler sedan igår 0
Antal uthyrda lokaler sedan igår 1
Lediga m2 totalt 2 865
Genomsnittligt pris per m2 per år utan drift 200
Högsta m2-pris 200
Lägsta m2-pris 200

Vanliga frågor

Vad är en kliniklokal?

En kliniklokal är en lokal som är avsedd för medicinska eller hälso- och sjukvårdsrelaterade verksamheter. Det kan även vara en lokal avsedd för skönhetskliniker av olika slag. Kliniklokaler är ofta utrustade med särskilda anläggningar som krävs för att driva medicinska verksamheter. De kan också ha speciella föreskrifter för att skydda miljön.

Kliniklokaler kan vara lediga lokaler som är utformade för att passa specifika medicinska verksamheter. Det finns också lokaler som är utformade för att passa flera olika typer av verksamheter. Om du letar efter en kliniklokal att hyra kan det vara bra att undersöka vilka typer av lokaler som finns tillgängliga och vilka som passar bäst för din verksamhet.

Hyra kliniklokal i Göteborg

Är du ett företag på jakt efter att hyra kliniklokal i Göteborg så har du kommit helt rätt! Verksamhetslokaler.se är en stor lokalportal och sökmotor. Vi samlar nämligen stortset hela marknaden och alla lediga kliniklokaler i Göteborg. Hitta din nya kliniklokal att hyra genom att kolla listan med annonser ovan. Om du letar efter en bestämd typ av kliniklokal att hyra i Göteborg till ett bestämt pris kan du använda filtret till att sortera lokalerna, så du ser de mest relevanta kliniklokalerna i Göteborg först.

När du vill hyra en kliniklokal i Göteborg är det viktigt att veta vilken typ av kliniklokal i Göteborg som du vill hyra. Om du söker kliniklokaler med bestämda kriterier kan du söka utifrån storlek och pris via sökfunktionen.

Guide: Så hittar du en kliniklokal i Göteborg

Behöver du hjälp med att hitta en kliniklokal i Göteborg? Så har du kommit helt rätt! I denna guide kommer vi genomgå några av de saker som du ska vara uppmärksam på när du söker uthyrning av kliniklokal i Göteborg. Följ stegen i guiden nedan, så har du kommit en bra bit på vägen att hitta den perfekta kliniklokalen i Göteborg!

1. Överväg dina behov

Först och främst ska du överväga vilka behov du som hyresgäst har för en kliniklokal i Göteborg. Vilken storlek och hur många m2 ska kliniken vara? Behöver du en egen parkering? Hur lång ska hyresperioden vara? Var i Göteborg ska kliniken ligga? Hur mycket är du villig att betala i hyra?  

Frågorna är många. När du vet vilka behov du har kan du starta en lokalsökning efter jakten på en kliniklokal som uppfyller dina krav.

2. Sök på internet efter kliniklokal i Göteborg

Det finns många bra hemsidor med lediga lokaler att hyra där du kan söka efter kliniklokaler i Göteborg. Kom ihåg att söka på fler olika lokalportaler för att hitta den bästa lediga kliniken till det bästa priset. Du kan söka direkt efter alla typer av lokaler på vår lokalportal Verksamhetslokaler.se, som är en av de största svenska portalerna för lokaluthyrning och som ger en överblick över hela lokalmarknaden. Vi är lokalportalen för Göteborg. Vi har alla kommuner och städer och täcker hela Sverige. Börja din sökning efter kliniklokaler att hyra här.

3. Kontakta hyresvärden

När du har hittat en klinik i Göteborg som du är intresserad av ska du kontakta hyresvärden. Du ska skriva ett mail till hyresvärden där du berättar lite om ditt företag och varför du vill hyra kliniklokalen. Du kan också be om en visning av lokalen, så du kan se den med egna ögon.

4. Få hyreskontraktet kollat av en jurist

När du har hittat din nya kliniklokal i Göteborg ska du skriva under ett hyreskontrakt med hyresvärden. Det är viktigt att du får rådgivning från en jurist så att du säkrar dig att allt är som det ska. Ett hyreskontrakt ska bland annat innehålla information om hyra, deposition, värmeförbrukning, inflyttningsdatum och avtalsperiod. Låt alltid en advokat eller jurist kontrollera hyreskontraktet innan du skriver under det.

5. Kolla upp hyresvärden ordentligt

Om hyresvärden själv hyr lokalen är det inte säkert att personen får hyra ut den i andrahand till dig. I den situationen kan du be hyresvärden om dokumentation som visar att personen har tillåtelse att hyra ut lokalen i andrahand.

6. Deposition

När du har skrivit under hyreskontraktet ska du eventuellt betala en deposition till hyresvärden. Depositionen är en säkerhet för hyresvärden om du skulle orsaka skador på kliniken eller inte betala hyran. Depositionen är typiskt mellan 1-3 månaders hyra. När både du och hyresvärden har skrivit under hyreskontraktet har du typiskt några dagar på dig att överföra den eventuella depositionen. Du bör då endast överföra pengar till en bank i ditt eget land.

7. Avtala om inflyttning

Kom ihåg att göra ett klart avtal med hyresvärden omkring inflyttningen. När kan du börja använda kliniklokalen? När kan du få nycklarna? Osv. Osv.

8. Flytten

När allt är på plats kan du börja flytta in i din nya klinik. Kom ihåg att adressändra.

Hyr kliniklokal Göteborg

När du vill hyra kliniklokal i Göteborg är det viktigt att du har en bra uppfattning om vad du letar efter innan du sätter igång. Fundera över vilken storlek du behöver, hur mycket du är villig att betala och vilket område du vill vara i. Ska du hyra kliniklokal i Göteborg kommer det att hjälpa dig att hitta den perfekta kliniken för dina behov om du först definierar vilka dina önskemål är.

När du har bestämt vilken typ av kliniklokal att hyra du är ute efter är det dags att börja leta. Det finns många olika sätt att hitta lediga kliniker när du vill hyra kliniklokal i Göteborg. Du kan till exempel leta på nätet.

När du har hittat några kliniklokaler att hyra i Göteborg som du är intresserad av är det dags att börja jämföra. Jämför priser, storlek, läge och andra faktorer som är viktiga för dig. Se till att du får all information som du behöver innan du bestämmer dig för en klinik.

Hitta kliniklokal att hyra i Göteborg

Du kan använda vår sökmotor för att hitta en kliniklokal att hyra i Göteborg som passar din verksamhet. Vi har ett brett utbud av kliniker att hyra i Göteborg.

Oavsett vilken typ av kliniklokal att hyra i Göteborg som du letar efter, så hittar du det du söker hos oss. Vi har kliniklokaler att hyra i Göteborg för alla typer av verksamheter.

Vill du hyra kliniklokaler i Göteborg finns det ett antal olika alternativ att välja mellan. Det finns olika typer av kliniker som är lämpliga för olika typer av verksamheter. Det finns ett antal saker som du bör överväga. Först och främst måste du bestämma var den lediga kliniken i Göteborg ska ligga. Det finns många olika områden att välja mellan, så det kan vara bra att göra lite research för att se vilket område i Göteborg som passar bäst för dina behov.

När du har bestämt var du vill att den lediga kliniklokalen ska vara måste du också bestämma vilken typ av lokal du behöver. Det finns många olika typer av lediga kliniker i Göteborg att välja mellan, så det kan vara bra att göra lite research för att se vilken ledig kliniklokal i Göteborg som passar dina behov bäst.

Värt att veta när du söker klinik i Göteborg

I Göteborgs kommun bor det runt om 500 000 människor vilket gör staden till Sveriges näst största stad. Göteborg fick sitt namn i början av 1600-talet men kallas ibland för “Sveriges Framsida” på grund av de direktförbindelser staden har till de internationella sjöfarts lederna via sin hamn. Staden har en välutvecklad infrastruktur men består samtidigt utav stora delar grönområde med ett flertal vackra parker vilket är en passande kombination för alla typer av företagare. Göteborg är känd för sina många olika storindustrier som inkluderar en stor mängd olika branscher, med de två Volvobolagen som de dominerande spelarna.

Hitta lediga kliniklokaler som uthyres i Göteborg. Söker du klinik som uthyres i Göteborg, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av lokaler eller fastigheter i Göteborg än kliniklokaler, använd då sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Göteborg är Sveriges näst största stad, och ligger placerad på västkusten. På grund av sitt geografiska läge sker en stor del av Sveriges export och import genom Göteborgs hamn, vilket har växt till att bli Nordens största hamn. Många större och välkända industrikoncerner och teknikföretag i Skandinavien har sina huvudkontor lokaliserade i Göteborg.

Sök efter lediga lokaler via väg- eller gatunamn i Göteborg
Information om kommunen