Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta

Butikslokaler till salu i Malmö

Du har sökt efter Butikslokaler till salu i Malmö. Mer info om butikslokaler till salu i Malmö.
Du har sökt efter Butikslokaler till salu i Malmö. Mer info om butikslokaler till salu i Malmö.

Hitta lediga butikslokaler till salu i Malmö. Söker du butik till salu i Malmö, får du en samlad överblick på denna lista. Klicka på knappen "Läs mer" vid den enskilda annonsen för att få ytterligare information. Söker du andra typer av lokaler eller fastigheter i Malmö än butikslokaler, använd då sökfunktionen för att specificera din sökning ytterligare.

Malmö är hela Skånes ekonomiska motor vilket de senaste åren har lockat dit många större företag inom alla möjliga branscher. Det geografiska läget med förbindelse till resten av kontinenten är ännu en anledning till varför staden kommit att bli en attraktiv plats för företagare.


Värt att veta när du söker butik i Malmö

Malmö är Sveriges tredje största tätort och har sedan invigningen av Öresundsbron år 2000 blivit ett mer attraktivt och lättillgängligt turistresemål. Den nya tillgången av utökade kundkretsar har lockat hit företagare, inte minst inom handelsbranschen. Som många andra kuststäder har Malmö länge varit främst förknippat med industri men har de senaste decennierna breddats och är nu en stad för alla typer av verksamhetsområden. Många stora företag som Findus, Honda Nordic och IBM har även valt att stationera sina huvudkontor i staden.


Hitta butik till salu i Malmö

Letar du efter butik till salu i Malmö? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste butikslokaler till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer nya  butikslokaler till salu i Malmö som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga  butikslokaler till salu i Malmö på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av butik till salu i Malmö, eller andra lokaler, så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris amt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalersökande och få besked om nya butik till salu i Malmö

Vår lokalersökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste butik till salu i Malmö. Du kan registrera dig som lokalersökande genom att trycka här - så får du besked om nya butik till salu i Malmö som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av verksamhetslokaler finns i Malmö?

I Malmö hittar du både verksamhetslokaler för uthyrning och försäljning. Du kan välja mellan kontor, lager eller klinikrum och andra saker att hyra eller sälja. Klicka för att se alla lokaler .

Kan jag söka efter lokaler i Malmö baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Malmö kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt ett lokal i Malmö?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart får besked om nya lokaler i Malmö .

Hur mycket kostar ett lokal i Malmö?

Priset för ett lokal i Malmö beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika lokaler i Malmö.