Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta

Lokaler i Stockholm Vasastaden

Du har sökt efter lokaler i Stockholm Vasastaden. Mer info om lokaler i Stockholm Vasastaden .
Du har sökt efter lokaler i Stockholm Vasastaden. Mer info om lokaler i Stockholm Vasastaden .

Värt att veta när du söker lokal till salu i Stockholm Vasastaden

Vasastan med sin vackra arkitektur har varit platsen för inspelningen av flertalet svenska filmer. Bland annat har Roy Anderssons debutfilm En Kärlekshistoria; Bo Widebergs kriminalthriller Mannen på taket; samt Astrid Lindgrens Karlsson på taket utspelat sig just i denna stadsdel. Vasastan gränsar till Norrmalm, Kungsholmen, Östermalm, Norra Djurgården och Solna och innefattar alla adresser vars postnummer börjar på 113. Vasastaden är en mycket karaktäristisk och charmig stadsdel med många mindre vintagebutiker, caféer och restauranger. Stadsdelen står som hem till Stockholms stadsbibliotek som ritades av Gunnar Asplund och invigdes 1928. Byggnaden är ritad i svensk tjugotalsklassicism, en stil som internationellt sett kallades ”Swedish grace”. I Vasastan ligger även Sven-Harrys konstmuseum som färdigställdes i mars 2011. Byggnaden är belägen i Vasaparken och inrymmer såväl museum och konsthallar som lägenheter och kommersiella lokaler. Med sin vackra fasad av guldskimrande paneler hamnade byggnaden på fjärde plats i Årets Stockholmsbyggnad 2012. De största och mest välkända gatorna i stadsdelen är Odengatan, Sveavägen, Karlbergsvägen och S:t Eriksgatan. Då Vasastan kommit att bli ett mycket attraktivt område är bostadspriserna något högre än genomsnittet i Stockholm Innerstad, och detsamma gäller för genomsnittsinkomsten för de som bor i denna stadsdel. 


Hitta lokal i Stockholm Vasastaden

Letar du efter lokal i Stockholm Vasastaden? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor och butik att hyre och till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny lokal i Stockholm Vasastaden som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga lokalerna i Stockholm Vasastaden - kontor, butik och lager - på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lokaler i Stockholm Vasastaden,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lokaler till salu i Stockholm Vasastaden

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lokalerna i Stockholm Vasastaden. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lokaler i Stockholm Vasastaden som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av lokaler finns i Stockholm Vasastaden?

I Stockholm Vasastaden hittar du både lokal för uthyrning och försäljning. Du kan välja mellan kontor, lager eller klinikrum och andra saker att hyra eller sälja. Klicka för att se alla lokaler .

Kan jag söka efter lokaler i Stockholm Vasastaden baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Stockholm Vasastaden kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt ett lokal i Stockholm Vasastaden?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya lokaler i Stockholm Vasastaden.

Hur mycket kostar ett lokal i Stockholm Vasastaden?

Priset på ett lokal i Stockholm Vasastaden beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika lokaler i Stockholm Vasastaden.