Restaurang till salu på Gärdet/Djurgården

Nedan kan du se restauranglokaler till salu på Gärdet/Djurgården och restauranglokaler till investering på Gärdet/Djurgården. Tryck på den fastighet till salu som du vill ha mer info om. Hitta restaurang till salu på Gärdet/Djurgården eller restauranglokaler på Gärdet/Djurgården til salu här. Lycka till! Mer info om restaurang till salu på Gärdet/Djurgården.

Söker du hyra eller köp?Hyra/köp
Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Hyra per m2 per år exkl. drift
Säljpris
Filtrera sökningSök
11 lokaler hittade
Visa på karta Visa som lista

Vanliga frågor

Statistik över utvecklingen av lediga restauranglokaler till salu på Gärdet/Djurgården under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga restauranglokaler till salu i Gärdet/Djurgården under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet restauranglokaler till salu i Gärdet/Djurgården på datumet. I den tredje kolumnen ser du antal nya restauranglokaler i Gärdet/Djurgården som lagts ut till försäljning på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal restauranglokaler i Gärdet/Djurgården som sålts på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga restauranglokaler till salu i Gärdet/Djurgården över tid, samlad statistik över nya restauranglokaler till salu i Gärdet/Djurgården över tid, samlad statistik över sålda restauranglokaler i Gärdet/Djurgården över tid.

Datum Alla restauranglokaler till salu Nya restauranglokaler till salu Sålda restauranglokaler
4. mars 2024 1 0 0
3. mars 2024 1 0 0
2. mars 2024 1 0 0
1. mars 2024 1 0 0
29. februari 2024 1 0 0
28. februari 2024 1 0 0
27. februari 2024 1 0 0
26. februari 2024 1 0 0
25. februari 2024 1 0 0
24. februari 2024 1 1 1
23. februari 2024 1 0 0

Statistik över lediga restauranglokaler till salu på Gärdet/Djurgården

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av restauranglokaler till salu i Gärdet/Djurgården. Se också samlad statistik över alla lediga restauranglokaler till salu i Gärdet/Djurgården över tid, samlad statistik över nya restauranglokaler till salu i Gärdet/Djurgården över tid, samlad statistik över sålda restauranglokaler i Gärdet/Djurgården över tid.

Restauranglokaler
Antal lediga lokaler 11
Antal nya lokaler sedan igår 0
Antal sålda lokaler sedan igår 0
Lediga m2 totalt 2 478
Genomsnittligt pris per m2 per år utan drift 10 306

Sökning när du vill köpa restauranger på Gärdet/Djurgården

Det finns restauranger till salu på många platser på Gärdet/Djurgården. Om du letar efter en restaurang till salu, finns det många möjligheter. Du kan hitta restauranger till salu på Gärdet/Djurgården i alla storlekar och prisklasser. Det kan vara en bra investering att köpa en restaurang, eftersom det kan ge dig möjligheten att hyra ut till andra företag och därmed tjäna pengar på din investering. Uthyrning av restauranger kan vara väldigt lönsamt.

Restauranger till salu på Gärdet/Djurgården

Du kan hitta restauranger till salu på olika hemsidor på nätet och du kan bland annat se restauranger till salu på Gärdet/Djurgården just nu här på denna sida. När du letar efter restauranger till salu på Gärdet/Djurgården är det viktigt att du söker och utforskar marknaden så att du hittar den restauranglokal som bäst passar dina önskemål.

Vill du istället hyra restauranglokal på Gärdet/Djurgården kan du även göra det via Verksamhetslokaler.se.