Lager till salu i Västerås

Nedan kan du se lagerlokaler till salu i Västmanland och lagerlokaler till investering i Västmanland. Tryck på den fastighet till salu som du vill ha mer info om. Hitta lager till salu i Västmanland eller lagerlokaler i Västmanland til salu här. Lycka till! Mer info om lager till salu i Västmanland.

Söker du hyra eller köp?Hyra/köp
Vilken storlek sökes?Storlek
Välj prisPris
Hyra per månad
Hyra per m2 per år exkl. drift
Säljpris
Filtrera sökningSök
42 lokaler hittade
Visa på karta Visa som lista
1 2 3

Vanliga frågor

Statistik över utvecklingen av lediga lagerlokaler till salu i Västerås under den senaste månaden

Nedan ser du utvecklingen av lediga lagerlokaler till salu i Västerås under den senaste månaden. I den första kolumnen ser du datumet. I den andra kolumnen ser du det samlade antalet lagerlokaler till salu i Västerås på datumet. I den tredje kolumnen ser du antal nya lagerlokaler i Västerås som lagts ut till försäljning på datumet. I den fjärde kolumnen ser du antal lagerlokaler i Västerås som sålts på datumet. Se även samlad statistik över alla lediga lagerlokaler till salu i Västerås över tid, samlad statistik över nya lagerlokaler till salu i Västerås över tid, samlad statistik över sålda lagerlokaler i Västerås över tid.

Datum Alla lagerlokaler till salu Nya lagerlokaler till salu Sålda lagerlokaler
23. juni 2024 42 0 0
22. juni 2024 42 0 0
21. juni 2024 42 0 0
20. juni 2024 42 0 0
19. juni 2024 42 1 2
18. juni 2024 43 0 0
17. juni 2024 43 0 0
16. juni 2024 43 0 0
15. juni 2024 43 2 2
14. juni 2024 43 1 0
13. juni 2024 42 0 1
12. juni 2024 43 1 1
11. juni 2024 43 1 0
10. juni 2024 42 0 0
9. juni 2024 42 0 0
8. juni 2024 42 0 0
7. juni 2024 42 0 1
6. juni 2024 43 0 0
5. juni 2024 43 0 1
4. juni 2024 44 0 0
3. juni 2024 44 0 0
2. juni 2024 44 2 2
1. juni 2024 44 2 0
31. maj 2024 42 0 0
30. maj 2024 42 0 0
29. maj 2024 42 0 1
28. maj 2024 43 2 3
27. maj 2024 44 2 0
26. maj 2024 42 0 0
25. maj 2024 42 0 1
24. maj 2024 43 0 0

Statistik över lediga lagerlokaler till salu i Västerås

I nedanstående tabell hittar du data om utbudet av lagerlokaler till salu i Västerås. Se också samlad statistik över alla lediga lagerlokaler till salu i Västerås över tid, samlad statistik över nya lagerlokaler till salu i Västerås över tid, samlad statistik över sålda lagerlokaler i Västerås över tid.

Lagerlokaler
Antal lediga lokaler 42
Antal nya lokaler sedan igår 0
Antal sålda lokaler sedan igår 0
Lediga m2 totalt 436
Genomsnittligt pris per m2 per år utan drift 10 493

Lagerlokaler till salu i Västerås

Letar du efter lagerlokaler till salu Västerås har du kommit till rätt ställe.

Det är en mycket bra affärsmodell att investera i och köpa, utveckla och hyra ut kommersiella lokaler. Men när du köper lagerlokal är det mycket viktigt att du är beredd att utveckla byggnaderna och fastigheten så att du kan få ut den optimala hyran av din framtida hyresgäst.

Innan du köper lagerlokal är det viktigt att du undersöker fastighetens avkastning, risk och läge - kom ihåg att få all relevant information från säljaren och rådgivaren. Det är också viktigt att du överväger alla ledande fastighetsinvesteringar så att du kan få ut det bästa av din investering. Det är också viktigt att du har en god förståelse för de lokala marknadsförhållandena så att du kan få ut det bästa av din investering. Det är också viktigt att du har en god förståelse för det lokala regelverket så att du kan få ut det bästa av din investering. Slutligen är det viktigt att du har en god förståelse för de ekonomiska förutsättningarna så att du kan få ut det bästa av din investering.

Lager till salu i Västerås

Letar du efter lager till salu i Västerås har du kommit till rätt ställe. Här hittar du en samlad överblick över lager till salu i Västerås.

Värt att veta när du söker lager i Västerås

Västerås är en av Sveriges största näringslivsstäder med ett starkt näringsliv som är diversifierat och präglat av både små och stora företag. Staden har en lång historia som industristad och är idag ett viktigt centrum för tillverkning, logistik och tjänstesektorn.

Västerås har en stark tillväxt inom flera branscher, bland annat IT, life science och besöksnäring. Staden är också en populär plats för startups och företag som vill växa.

Västerås har goda förutsättningar att fortsätta att utvecklas som en viktig näringslivsstad i Sverige. Staden har en stark grund att stå på och en rad positiva faktorer som gynnar näringslivet.

Därutöver har Västerås goda transportmöjligheter för företag, både inom staden och till resten av landet och Europa. På grund av detta är staden en attraktiv plats för företag som behöver effektiva och hållbara transportlösningar.

Stadsdelar i Västerås

 • Aroslund-Kristiansborg är en stadsdel i centrala Västerås med ett varierat utbud av bostäder, affärer och restauranger. Stadsdelen är känd för sin charmiga stadsmiljö med kullerstensgator, gamla trähus och pittoreska butiker.

 • Bjurhovda är en stadsdel i södra Västerås med ett stort bostadsområde och flera industrier. Stadsdelen är känd för sin närhet till naturen och sina stora grönområden.

 • Bäckby är en stadsdel i östra Västerås med ett stort bostadsområde och flera skolor. Stadsdelen är känd för sin mångfald och sina många kulturella evenemang.

 • Centrala staden är den mest centrala delen av Västerås med stadshuset, kyrkor, museer och andra offentliga byggnader. Stadsdelen är känd för sin historia och kulturella arv.

 • Dingtuna-Barkarö är en stadsdel i nordvästra Västerås med ett stort bostadsområde och flera industrier. Stadsdelen är känd för sin närhet till Mälaren och sina många badplatser.

 • Eriksborg-Hagaberg är en stadsdel i södra Västerås med ett stort bostadsområde och flera skolor. Stadsdelen är känd för sin närhet till naturen och sina många grönområden.

 • Gideonsberg-Skallberget är en stadsdel i centrala Västerås med ett bostadsområde, ett industriområde och flera skolor. Stadsdelen är känd för sin närhet till stadskärnan och sina många idrottsanläggningar.

 • Haga-Malmaberg är en stadsdel i östra Västerås med ett bostadsområde, ett industriområde och flera skolor. Stadsdelen är känd för sin mångfald och sina många kulturella evenemang.

 • Vallby är en stadsdel i sydvästra Västerås med ett bostadsområde, ett industriområde och flera skolor. Stadsdelen är känd för sin närhet till Mälaren och sina många badplatser.

 • Vetterstorp-Stohagen är en stadsdel i sydvästra Västerås med ett bostadsområde, ett industriområde och flera skolor. Stadsdelen är känd för sin närhet till naturen och sina många grönområden.

 • Viksäng är en stadsdel i sydvästra Västerås med ett bostadsområde, ett industriområde och flera skolor. Stadsdelen är känd för sin närhet till Mälaren och sina många badplatser.

 • Önsta-Gryta är en stadsdel i nordöstra Västerås med ett bostadsområde, ett industriområde och flera skolor. Stadsdelen är känd för sin närhet till Västerås flygplats och ABB:s huvudkontor.

 • Öster Mälarstrand-Hamre-Talltorp är en stadsdel i östra Västerås med ett bostadsområde, ett industriområde och flera skolor. Stadsdelen är känd för sin närhet till naturen och sina många grönområden.

Lager- och logistikområden i Västerås

Västerås är en viktig logistiknod i Sverige, med ett strategiskt läge mellan Stockholm och Oslo. Staden har ett antal logistikområden som är viktiga för både lokala och internationella företag. De viktigaste logistikområdena i Västerås är:

 • Erikslund: det största logistikområdet i Västerås.
 • Kopparbergsvägen: ett logistikområde som ligger nära E18 och E20.
 • Hacksta: ett mindre logistikområde som ligger nära E18.

Erikslund är det största logistikområdet i Västerås och är hemvist för ett antal stora företag, bland annat IKEA, Jysk, Rusta och Mio. Området ligger nära E18 och Mälaren, vilket gör det till ett attraktivt läge för logistikverksamhet.

Kopparbergsvägen är ett annat stort logistikområde som ligger nära E18 och E20. Området är hemvist för ett antal företag, bland annat DHL, Schenker och PostNord.

Hacksta: Detta är ett mindre logistikområde som ligger nära E18. Området är hemvist för ett antal företag, bland annat Amazon, Schenker och PostNord.

Mer information om näringslivet i Västerås

Om du söker lokaler i Västerås är det viktigt att du sätter dig in i hur det är att vara företagare i staden. Vi har satt ihop en guide med all relevant information om näringslivet i Västerås som kan ge dig en samlad överblick. Läs mer om att driva företag i Västerås i denna guide: Västerås: En stad med starka företagare.