Detaljerad sökning
Filtrera sökning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Visa på karta

Lokaler i Karlskoga

Du har sökt efter lokaler i Karlskoga. Mer info om lokaler i Karlskoga .
Du har sökt efter lokaler i Karlskoga. Mer info om lokaler i Karlskoga .

Värt att veta när du söker lokal till salu i Karlskoga

Drygt 6 mil öster om Karlstad och 4 mil väster om Örebro ligger Karlskoga. Karlskoga är en stad för dig som föredrar ett aktivt liv. Här finns det aktiviteter inom en mängd olika kategorier, alltifrån de sportiga utomhusaktiviteter så som vandring, kanot och fiske till dressin eller bowling. Sevärdheterna är många i staden. Exempel på värda besök är Karlskoga Konsthall och Kulturcentrum Berget. En av Karlskogas mest uppskattade verksamheter är Boda Borg experience center. I utbildningsväg finns det 11 grundskolor, två gymnasieskolor och en folkhögskola. Den mest populära sporten, sett till publikantal, i staden är ishockey. I kommunikationsväg löper E18 genom staden och det finns flera busslinjer till omkringliggande städer och orter. Sedan 1966 trafikeras järnvägen endast med godstrafik och närmaste tågstation för passagerare finns i Degerfors. Utöver detta finns det en mindre lokal flygplats starx utanför Karlskoga centrum, Karlskoga flygplats. Karlskoga Flygplats AB har kommunens uppdrag att driva och förvalta flygplatsen. Länge dominerade arbetsmarknaden i staden av försvarsindustrin och den kemiska industrin. Idag ser näringslivet annorlunda ut i Karlskoga. Staden har fortfarande fokus på en högteknologiska industrin mer är mer differentierat, mycket tack vare samarbetet med Örebro och Karlstad Univeriteten. Alfred Nobel Science Park fungerar som kopplingen mellan företag, forskare och samhällets aktörer och syftar till att skapa en attraktiv mötesplats för människor, företag och kapital i regionen. Idag finns det äver 2300 registrerade företag i staden och de största företagen är Transcom, SAAB Dynamics och BAE Systems.


Hitta lokal i Karlskoga

Letar du efter lokal i Karlskoga? Så har du kommit till rätt ställe! Vi är alltid uppdaterade med de nyaste kontor och butik att hyre och till salu, och du kan upprätta en sökagent så att du får besked när det kommer en ny lokal i Karlskoga som passar dig. Du kan se alla de aktuella lediga lokalerna i Karlskoga - kontor, butik och lager - på listan här. Klicka på rubriken vid varje lokal för att läsa mer. Söker du specifika typer av lokaler i Karlskoga,  så använd sökfunktionen för att specificera din sökning. Här kan du också söka efter storlek och pris, samt lägga till fler städer till din sökning.

Registrera dig som lokalsökande och få besked om nya lokaler till salu i Karlskoga

Vår lokalsökmotor är alltid uppdaterad med de nyaste lokalerna i Karlskoga. Du kan registrera dig som lokalsökande genom att trycka här - så får du besked om nya lokaler i Karlskoga som matchar dina sökkriterier.


Vilka typer av lokaler finns i Karlskoga?

I Karlskoga hittar du både lokal för uthyrning och försäljning. Du kan välja mellan kontor, lager eller klinikrum och andra saker att hyra eller sälja. Klicka för att se alla lokaler .

Kan jag söka efter lokaler i Karlskoga baserat på storlek och pris?

Jo det kan du. På vår söksida för Karlskoga kan du filtrera din sökning efter storlek, pris, område etc.

Hur hittar jag snabbt ett lokal i Karlskoga?

Vi rekommenderar att du skapar en sökagent så att du omedelbart meddelas om nya lokaler i Karlskoga.

Hur mycket kostar ett lokal i Karlskoga?

Priset på ett lokal i Karlskoga beror på faktorer som storlek, pris och plats. Klicka här för att se priser för specifika lokaler i Karlskoga.